Pulzar

Partyajánló

PLUSplus @ Központ

Fellépők
Dátum 2014. január 18.
Stílus Deep House, Techno
PLUSplus @ KözpontSzombaton újra a felvidéki hauzé a főszerep nálunk, régi kedvenceink látogatnak el hozzánk méghozzá a PLUSplus.

PLUSplus @ Központ

Szombaton újra a felvidéki hauzé a főszerep nálunk, régi kedvenceink látogatnak el hozzánk méghozzá a PLUSplus.

A név mögött egy igazán furcsa páros rejtőzik, hiszen Okash és Ferque két teljesen eltérő zenei világgal rendelkező egyéniség, viszont 2009-es találkozásuk óta remekül összecsiszolódtak. 
Ha mégis szeretnénk körülírni ezt a színes hangjegy- és ritmuskavalkádot, akkor úgy jellemzhetnénk, hogy egy techno és house alapokra építkező játékos és kreatív, táncoltató elektronikus zene. A széles palettába olykor csibészesen belecsempésznek egy kis breakbeatet, indie-t, sőt az elektro sem idegen tőlük. Leginkább Pozsonyban és Dunaszerdahelyen „garázdálkodnak”, sikerüket pedig jól illusztrálja, hogy 4 év alatt mintegy 300 fellépésuk volt. 2010 novemberben rezidensi kinevezést kaptak egy jó nevű pozsonyi underground klubban. Szlovákia elektronikus fesztiváljain láthatta-hallhatta őket a nagyérdemű. Korulbelul 2 éve minden héten éloben kozvetítenek otthonról egy neves amerikai rádióban, a rwd.fm /rewind fm/ csutortok esti musorában. Ezek mellett folyamatosan látogatják Magyarország, Csehország, Ausztria, Lengyelország, Ciprus klubbjait.

belepo: nincs!

www.facebook.com/​events/​579870652106909/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Központ

    Madách Imre út 5 Budapest, Hungary 1075

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó