Pulzar

Partyajánló

Bordó Nights - Friday: The Opening @ Bordó Bisztró

Fellépők
Dátum 2013. december 13.
Helyszín Bordó Bisztró
Stílus House
Bordó Nights - Friday: The OpeningAchtung! Hivatalosan is elindul a Bordó Nights!Bordó Bisztró

Bordó Nights - Friday: The Opening @ Bordó Bisztró

Achtung! Hivatalosan is elindul a Bordó Nights!

Szombati, egészen parádésra sikerült nemhivatalos próbanyitónkon szerencsésen kiderült, hogy a hely imádnivaló, a Martin Audio hangcucc csodaszépen szól, az italok finomak, ti pedig lemezlovasaink vezetésével óriási házibulihangulatot vagytok képesek összehozni pár perc leforgása alatt.

Bele is vágunk tehát rendesen, méghozzá a Péntek Estével. Számunkra a Péntek Este nagybetűs ünnep: annak az ünnepe, ahogy a hétköznapok szürkesége kipukkan és eltűnik, mint fröccs tetején a buborék, mi pedig - ha csak egy kis időre is - átlépünk a víkend színes, varázslatos dimenziójába, ahol a mosolygó barátok, a jól megérdemelt szórakozás és egyéb hedonista örömök várnak. 

A Bordóban péntek esténként mostantól közös rituálé keretében üljük meg ezt az ünnepet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint csatlakozni - akár valami más hely felé átmenőben, akár egész este velünk a bisztró táncterén, asztalainál vagy pultja mellett. Mi gondoskodunk a többiről!

E neves, első péntekünkön az alkalomhoz illően két nehézsúlyú veterán szervál: Andre masszív és mély house-válogatással érkezik, Grasshop pedig szexi csokrot villant majd nu-discótól a house mindenféle variánsáig. 

Várunk titeket!

www.facebook.com/​events/​1423022481262860/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2013-12-14] Bordó Nights
     

    Folytatódik a szombaton nagy sikerrel megnyitott Bordó Nights: azt már tudjuk, hogy a hely tökéletesen alkalmas egy kézfeltartós házibulihoz, a pult és a konyha kínálata több, mint nagyszerű, és a hangzás is közel tökéletes, de azért van még mit kipróbálni!
  • [2013-12-07] Bordó Nights - Unofficial Opening Party
     

    Hogy mi történik, ha a budapesti éjszaka négy prominens partiszervező csapata összefog, és közös erővel átveszik egy vadonatúj, szupermenő budapesti bisztró zenei irányítását? Mi azt mondjuk, rossz nem sülhet ki belőle, de a tuti az, ha hétvégente velünk tartasz, és meglátod!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó