Pulzar

Partyajánló

Bordó Nights - Unofficial Opening Party

Fellépők
Dátum 2013. december 7.
Stílus House, Tech-house, Techno
Bordó Nights - Unofficial Opening PartyHogy mi történik, ha a budapesti éjszaka négy prominens partiszervező csapata összefog, és közös erővel átveszik egy vadonatúj, szupermenő budapesti bisztró zenei irányítását? Mi azt mondjuk, rossz nem sülhet ki belőle, de a tuti az, ha hétvégente velünk tartasz, és meglátod!

Bordó Nights - Unofficial Opening Party

Hogy mi történik, ha a budapesti éjszaka négy prominens partiszervező csapata összefog, és közös erővel átveszik egy vadonatúj, szupermenő budapesti bisztró zenei irányítását? Mi azt mondjuk, rossz nem sülhet ki belőle, de a tuti az, ha hétvégente velünk tartasz, és meglátod!

A szóban forgó hely a Nagymező utca új éke, a nyomdából bisztróvá alakított Bordó, ahol Martin Audio hangtechnika duruzsol a táncolni vágyóknak, nyolcvan-plusz féle palackot felsorakoztató, értőn összeválogatott borkínálat és jól felkészült bár segít az ellazulásban, és ha szombat esti önkényeztetésed még egy pár falattal is megdobnád, a nyitott fine dining konyhát (pho! hamburger! steak!) is díjazni fogod. 

Legfőképp mi mégis táncolni várunk a Bordóba, tánc pedig lesz rendesen, erre a házigazdák személye a garancia, minden pénteken és szombaton ugyanis a hely zenei programjáért felelős Hairy-Hypnosis-Monkey6-StayFly szupercsapat napi koncepció mentén gondosan összeállított lemezlovas-delegácója áll a pult mögött. És persze vendég-DJk, hála a kiterjedt baráti körnek! Egy szó mint száz: ha bármelyik pénteken vagy szombaton úgy döntesz, hogy a before-t – vagy akár egész estéd – elegáns helyen, elegáns emberek, finom italok és finom zene ölelésében töltenéd, gyere a Bordóba, mi ott leszünk!

Ha kíváncsivá tettünk, gyere el december hetedikén, szombaton, 23:00 órától hivatalos nemhivatalos megnyitónkon, öltözz alkalomhoz illően (azaz csinosan és kényelmesen), és szórakozz velünk! Első esténk fellépői a Hairy színeiben nyitó Andras Toth csavarós művésztechnójával, őt követi a StayFly-főnök Jumpski a tech/house finomabb, szexibb aktualitásaival, majd az estét a Monkey6 Max Factora zárja a rá oly jellemző elegáns minimalizmussal. És ez olyan jó lesz, mint amilyennek hangzik! Várunk!

Line-up:
Andras Toth (Hairy)
Jumpski (StayFly)
Max Factor (Monkey6)


A BELÉPÉS INGYENES!

www.facebook.com/​events/​577328895655783/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó