Pulzar

BE MASSIVE: KERNEL KEY! flyer

Partyajánló

BE MASSIVE: KERNEL KEY! @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. október 6.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Progressive House, Minimal, House, Electro,
Breakbeat, House, Electro, Tribal
BE MASSIVE: KERNEL KEY!OKTÓBER 6. BE MASSIVE: KERNEL KEY (Octopus,Definitive Recordings)Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

BE MASSIVE: KERNEL KEY! @ Corvintető, Budapest

OKTÓBER 6. BE MASSIVE: KERNEL KEY (Octopus,Definitive Recordings)

OKTÓBER 6. BE MASSIVE:

KERNEL KEY (Octopus,Definitive Recordings)

(A Be Massive első techno, tech-house vendége)

tech-funk, techno, tech-house

helyszín: CORVÍNTETŐ

házigazda: Metha (adidas originals, Rise.FM, Burn)

Mira, Lucky 23, Metha

belépő: 900Ft / 1200 Ft

A Be Massive októberi első vendége ezúttal Kernel Key, polgári nevén Ferdinando Apicella Olaszországból. Kernel Key zenéi egyre nagyobb techno kiadóknál jelennek meg. Rendszeresen feltűnik a top 10 tech-house / techno charton a Beatporton! Zenéit Adam Beyer, Slam, Carlo Lio, Sian, Mauro Picotto és egyébb neves producerek pörgetik.

Első alkalommal fog Magyarországra jönni!

részletes bio:

Nápolyban született és első ízben akkor találkozott a zenével, amikor 10 évesen megkapta első zongoráját édesapjától. Gyerekkorában rengeteg Bob Marleyt, Pink Floydot, The Doorst, Dire Straitset hallgatott, viszont 1994-ben kezébe került Derrick May detroiti techno-dj egy felvétele és örökre

megváltozott minden: a műfaj szenvedélyes rajongójává vált. Amikor otthon bakelitekről kezdett játszani, a Metroplex, az Underground Resistance, a Transmat, az Axis, az M-Plant kiadók lemezeit pörgette, és Jeff Mills, Robert Hood, Kenny Larkin, Mike Banks dj-produceri munkásságát tanulmányozta.

20 éves korában lépett fel először Nápoly klubjaiban, majd 1997 januárjában érte a megtiszteltetés, hogy Damon Wilddal együtt játszhasson óriási ovációt aratva. Huszonévesen egy időre szüneteltette a technót, hogy elmélyedjen a dzsesszben, de néhány év elteltével visszakanyarodott örök szerelméhez, a technóhoz. Ekkor kezdett bele elektronikus zenei tanulmányaiba és hangmérnöki diplomát szerzett.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó