Pulzar

Partyajánló

Infected Mushroom @ Park, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. június 28.
Helyszín Park, Budapest, Soroksári Út 60.
Stílus Goa, Experimental, Electronica, Tech-house,
Progressive House, Techno
Infected MushroomA pszichedelikus trance világában egyeduralkodó izraeli származású, amerikai (jelenleg Los Angelesi székhelyű) formáció 1998-ban jött létre Erez Eisen és Amit Duvdevani hiperszuggesztív formációjaként.Park, Budapest, Soroksári Út 60.

Infected Mushroom @ Park, Budapest

A pszichedelikus trance világában egyeduralkodó izraeli származású, amerikai (jelenleg Los Angelesi székhelyű) formáció 1998-ban jött létre Erez Eisen és Amit Duvdevani hiperszuggesztív formációjaként.


 Duvdev (Amit Duvdevani) tradicionális módon kezdte a zenei karrierjét. Kilenc év kitartó zongoraóra-látogatás után inkább a radikális kifejezésmódok felé orientálódott és az Enzyme nevű punkzenekar billentyűseként és zeneszerzőjeként kamatoztatta tudását. Erez (Erez Eizen) négyéves korától tanult orgonán, a klasszikus képzésben tehát múltjuk összecseng. Tizenegy évesen már intenzíven beleássa magát a számítógépek és a zenecsinálás világába és lehetőségeibe. Találkozásukból indult el világhódító útjára az elektronikus zene egyik leglátványosabb projektje, az Infected Mushroom. A formáció 1999-ben a The Gathering című albummal mutatkozott be, mely sikerének köszönhetően nemcsak a különleges elektronikus zenei világnézettel rendelkező keverőpárosra, hanem az egész közel-keleti térséget uraló psytrance mozgalomra is felfigyelt a mainstream klubkultúra. A programadó The Gathering után a klasszikus zenei elemekkel megbolondított Classical Mushroom album következett, majd jött a 2001-es B.P. Empire, két évvel később eddigi legformabontóbb, legsokszínűbb és a rajongókat is zavarba ejtő dupla albumukkal, a Converting Vegetariansszal tértek vissza. A Legend of the Black Shawarma című 2009-es albumukat, melyet a Szigeten is bemutattak egy szédületes koncert keretében, DJ Mag minden idők legmagasabban jegyzett psytrance produkciójának minősített. 

Az Infected Mushroom produkcióinál a komolyzenei előélet bizonyos dolgokban mindenképp visszaköszön. Kevés trance előadónál van jelen olyan szintű formafegyelem, és kompozíciós következetesség, mint náluk.

Ha szeretnétek szem- és fültanúi lenni az Infected Mushroom legújabb őrült hangzásainak, akkor ne hagyjátok ki!

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó