Pulzar

Belépő
Mindenkinek999 Ft

Partyajánló

The Carbonfools @ Park @ Park, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. augusztus 31.
Helyszín Park, Budapest, Soroksári Út 60.
Stílus Darkwave, Ethno, Rock, Blues,
Folk, Reggae, Disco, Dub
The Carbonfools @ ParkA hivatalos nyár utolsó napján, vagyis augusztus 31-én, szombaton este a Budapest Parkban ad nagykoncertet a The Carbonfools. A zenekar meglepetésekkel és extra produkciókkal készül, lesznek akusztikus dalok, táncosok, izgalmas vizuális látványelemek, sőt Fehér Balázs énekes „felesége” is felbukkan a buliban.Park, Budapest, Soroksári Út 60.

The Carbonfools @ Park @ Park, Budapest

A hivatalos nyár utolsó napján, vagyis augusztus 31-én, szombaton este a Budapest Parkban ad nagykoncertet a The Carbonfools. A zenekar meglepetésekkel és extra produkciókkal készül, lesznek akusztikus dalok, táncosok, izgalmas vizuális látványelemek, sőt Fehér Balázs énekes „felesége” is felbukkan a buliban.

Bár a nyárnak még nincs vége, és javában dübörög a The Carbonfools nyári turnéja is, a fiúk úgy döntöttek, hogy a hivatalos nyár utolsó napját közösen búcsúztatják el a rajongóikkal. A zenekar augusztus 31-én, szombaton 20 órától a Budapest Parkban ad nagykoncertet, amelyen extra produkciók várhatók.

 

- A CarbonSweet című lemezünk nyári turnéja hónapok óta szinte megállás nélkül tart, és mindenhol fantasztikus volt a fogadtatása. Ennek az élményekkel teli, őrült időszaknak a lezárásaként, a tanévkezdés előtt még egy jó nagy lapáttal ráteszünk a Budapest Parkban. A nyári turné közben kiderült, hogy az új lemezünkről mely dalok lettek a közönség kedvencei. Ezek és a régebbi nagy slágereink természetesen szerepelnek a nagykoncert repertoárjában is, de meglepetésként néhány dalunk a megszokottól eltérően szól majd, mert egy akusztikus blokkal is készülünk. A koncert hangulata azonban alapvetően bulizós, ugrálós lesz, amihez táncosokat és különleges színpadi fénytechnikát is bevetünk – mondta Fehér Balázs, a The Carbonfools énekese.

 

A zenekar néhány hete azzal a hírrel lepte meg a közönséget, hogy Fehér Balázs megnősül, és a Balaton Sound-on tartja a lagziját. A hír igaz is volt, meg nem is… A násznép lovaskocsival indult neki felrázni a fesztivál délutáni chill-hangulatát, a menyasszony pedig szamárfejet viselt. Sokan elhitték, hogy Balázs elkelt, pedig mindössze annyi történt, hogy a fiúk a Donkey (Szamár) című dal videóklipjét forgatták Titusz ötlete alapján.

 

- Elképesztő mennyiségű jókívánságot gyűjtöttem be. Hetekkel ezelőtt forgattuk a klipet, és még mindig kapok gratulációkat, bár egyértelművé vált, hogy valójában még nem aktuális a házasság az életemben. Viszont ha már így alakult, akkor augusztus 31-én a közönség találkozhat a „feleségemmel” a koncerten, mert elhívjuk a szamárfejű lányt is a Budapest Parkba – mondta Fehér Balázs.

 

A The Carbonfools augusztus 31-én, szombaton 20 órától lép fel a Budapest Parkban. A belépő elővételben 999 forintba, a koncert napján a helyszínen pedig 1499 forintba kerül.

Online jegyvásárlás: http:/​/​park.ticketportal.hu/​

 

The Carbonfools: Donkey

http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=d6oxgQtux3Q

 

A koncert Facebook meghívója: https:/​/​www.facebook.com/​events/​1393916417490726/​

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • BluntBeats Radio

    "Classic and unique beats, down and dirty round the edges, for people who should know better."
  • KIFradio

    Funk House Disco & DJs Live From Paris France
  • SUBFM

    SubFM.com are committed to giving you the best in online pirate soundz, playing: Dubstep, Grime, Dub, Garage and Breaks!
  • SENSIMEDIA.NET DUBSTEP & GRIME RADIO

    Strictly the best in Dubstep Music 24/7

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó