Pulzar

Astronautmusic pres.: Argy flyer

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2012. március 16.-ig1 900 Ft

Partyajánló

Astronautmusic pres.: Argy

Fellépők
Dátum 2012. március 17.
Stílus House, Tech-house, Minimal
Astronautmusic pres.: ArgyA Lee Van Dowski-s megmozdulás után, itt az űrszinfónikusok legújabb projektje ARGY, szintén a Cadenza istállóból, aki legújabb albuma a „Fundamentals” lemezbemutatója kapcsán érkezik Budapestre.

Astronautmusic pres.: Argy

A Lee Van Dowski-s megmozdulás után, itt az űrszinfónikusok legújabb projektje ARGY, szintén a Cadenza istállóból, aki legújabb albuma a „Fundamentals” lemezbemutatója kapcsán érkezik Budapestre.

 A rendezvény helyszíne ismét az A38. Argyris Theofilis aka Argy, Rhodosz szigetén Göröghonban látta meg a napvilágot. Alig volt 25 amikor már Berlini underground klubbok, kedvelt és rendszeres fellépője volt. Széleskörű ismertséget a Love Dose című zenéje hozott számára , mely a Poker Flat kiadó gondozásában jelent meg. Azóta sorra jelennek meg zenéi jobbnál-jobb kiadóknál mint például ; Cocoon, Objektivity, Versatile, Liebe Detail, Defected, Cadenza... 2009-ben megalapította saját kiadóját a These Days-t olyan művészek közrelműködésével mint ; Bajka, Dj Duke, The Martinez Brothers. Stílusa különleges, nehezen behatárolható. A klasszikus techno daraboktól a deep disco-ig széles palettán játszik.

Személyisége is eklektikus : Soha nem akartam csak, és kizárólag zenész lenni. Rengeteg dolog inspirál. Így biztosra vehető, hogy nem mindennapi szettet hallhatunk tőle Budapesti debütálásán.Magyar oldalról, érkezik Dj Budai (I love Deep). Mindenki Imréjét nem kell bemutatni, számtalan korszak meghatározó buli, kezdeményezés fűződik a nevéhez mint például; Dark Side rezidencia, Stüssy Boat Partyk, FREEE Magazin…. Sikere, és népszerűsége azóta is töretlen. Ezen kívül hazánk egyik legnépszerűbb lemezlovasa Chriss Ronson (We are Cre8tion) is tiszteletét teszi a pultban. Norbi hamarosan megjelenő bakelitlemezén a Diablo-n (Abstract Records) Ő az egyik remixer. Nem ez az első eset a közös kooperációra, az Astronaut Records első kiadványán az „Astronaut Voices”-en is találhatunk egy Chriss remixet. A kiadvány több nemzetközi letöltő oldalon is toplistás helyezést ért el. És persze az est egyik házigazdája Obrotka aka Goodspeed, a jó öreg 12” inches önkéntes hazai nagykövete. Norbi szettjei változatosak, nincs stílusbeli megkötés, csak az elkötelezettség a minőség és a jó zene iránt.



Az űrlovasok egy limitált VIP részleggel is kedveskednek nekünk, ahol Stanley Highland, Porter, és Friday lesznek a hangulatfelelősök. A jó hangulat további fokozásáról Bols italakció gondoskodik. Minden adott tehát egy óriási partyhoz ; szuper helyszín, remek fellépők, jó hangulat… Már csak TE hiányzol! 


http://www.astronautmusic.com/
http://www.facebook.com/astronautmusiclabelandbooking
http://www.facebook.com/djbudai
http://www.facebook.com/chrissronson

(a.r.c.pr)
http://www.facebook.com/arcpr 


Flyer

Archív partyajánlók

  • [2013-08-18] B MY LAKE @ Club Aliga Beach
     

    Augusztus 18-19-20-án igazi hiánypótló elektronikus zenei fesztivállal jelentkezik a VOLT Produkció és a Deadcode Production. A 3 napos B MY LAKE soha nem látott LineUppal várja az zene szerelmeseit. – techno, tech house, minimal, electro, mindezt a Balaton közvetlen partján!

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó