Pulzar

House2House flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

House2House @ Fabrik Art Bar, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. február 3.
Helyszín Fabrik Art Bar, Budapest, 1073, Király u.13. Gozsdu udvar
Stílus House, Tech-house, Minimal
House2HouseA pesti partyözönben ritka alkalom az olyan egész estés dj-produkció, mikor egyetlen ízlés, agy és szív építi fel a 'házat' egészen reggelig.Fabrik Art Bar, Budapest, 1073, Király u.13. Gozsdu udvar

House2House @ Fabrik Art Bar, Budapest

A pesti partyözönben ritka alkalom az olyan egész estés dj-produkció, mikor egyetlen ízlés, agy és szív építi fel a 'házat' egészen reggelig.

Akik jártak már H2H-on, tudják jól, hogy milyen érzés, mikor sodor az áramlat, bízhatsz benne, jó helyekre visz, csak annyi kell, engedd el magad, légy nyitva! Az élmény visszaidézi a house gyökereit, a folyton mutálódó zenei fraktálélményt, ami az örökkévalóságot hozza közel, nem falhoz lapít, hanem türelmesen vezet, nem bombáz, hanem kinyit. A H2H szelektora nem egyetlen Dj, hanem a sokéve összekopott duó: Naga és Beta, kik évtizedek óta külön-külön is sok emlékeznivalót adtak már a pestieknek, együtt talán még ennél is többet tudnak. A házak változnak, márciusban Budapest legújabb gyülekezője a Fabrik az új helyszín - a house marad.

Akik házalnak: Naga, Beta

Az áldozat: Heló!

A tetthely: Fabrik (Király u 13.)

Beta + Duel mix: http://soundcloud.com/hairy/hairware-05-mixed-by-beta-duel

Naga mix: http://soundcloud.com/hairy/hairware-05-mixed-by-naga

Itt vagyunk szerethetőek: 

Naga: 
http://www.facebook.com/pages/DJ-Naga/122820014461333
Beta: 
http://www.facebook.com/pages/Zvezda-Beta/365560546803439
Hairy: 
http://www.facebook.com/hairyrecords


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-04-20] La Cuisine RocketFuel
    @ Fabrik Art Bar, Budapest

    A La Cuisine egy minimál techno formáció, akik a minimal, dark és deep techno széles skáláján kínálnak hatalmas, önfeledt szórakozási lehetőséget. Most második alkalommal a RocketFuel dj-párossal összeállva jelennek meg a Fabrik Art Barban és mozgatják meg a techno szerelmeseinek a szívét!"
  • [2012-02-10] The Edge 'Hotel Mentál'
    @ Fabrik Art Bar, Budapest

    A frenetikus nyitás után 'Hotel Mentál' címmel folytatódik a 'TheEdge' sorozat a belváros új 'under' klubjaban, a Fabrik Art CAfe-ban. A Lidokain Klub köréből ezúttal Pakt live és Max Faktor ill. Naga dj szettje adja a hipnotikus zenei ívet. Feb. 10. este 10 től, belépő: helló!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó