Pulzar

Kollektiva Loves Louis La Roche (UK) flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Kollektiva Loves Louis La Roche (UK) @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. november 5.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Discopunk, Electro, Electroclash, Electronica,
House, Nu Rave
Kollektiva Loves Louis La Roche (UK)A franciás disco-house brit megújítója lesz a Kollektiva külföldi kedvenceit bemutató sorozatának aktuális vendége: a mindössze 21 éves Louis La Roche november 5-én debütál a hazai közönség előtt a Corvintetőn.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Kollektiva Loves Louis La Roche (UK) @ Corvintető, Budapest

A franciás disco-house brit megújítója lesz a Kollektiva külföldi kedvenceit bemutató sorozatának aktuális vendége: a mindössze 21 éves Louis La Roche november 5-én debütál a hazai közönség előtt a Corvintetőn.

A fiatal producer-tehetség French touch-kattanását már a művészneve is jelzi, hiszen valójában egy londoni srác, aki szülei szoftrock és diszkó lemezein nőtt fel, első kedvencei pedig a Prodigy, a Basement Jaxx és a Chemical Brothers voltak. Majd jött a Daft Punk, a Cassius és a többi francia úttörő imádata, ezek a hatások pedig addig érlelődtek, míg 2008-ban elkészítette első saját számát: a trenddiktáló blogokon futótűzként elterjedt Love-ot ráadásul a hangzása alapján Thomas Bangalternek tulajdonították - ezt nevezik erős kezdésnek! Louis La Roche zenéi persze messze nem koppintások; a kilencvenes évek végi francia filter-house-t, na meg a nyolcvanas évek electrofunkját és a hetvenes évek diszkózenéjét képes egyedi módon, nagyon mai brit popérzékenységgel tálalni. Eddig fél tucat kiadványt tudhat magáénak (köztük a Lady-vel világhírűvé lett francia Modjo egykori énekesével jegyzett My Turn) és számtalan remixet (olyanoknak, mint a Teenage Bad Girl, a Chemical Brothers, a Gorillaz, a Basement Jaxx). Hello You címmel hamarosan megjelenik debütáló albuma, amelyről biztosan megmutat párat első budapesti dj-fellépésén.

Kollektiva Loves

LOUIS LA ROCHE

2011. november 5., szombat

Corvintető (1089 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.)

22h-05h

Louis La Roche (UK)

Tmx, Fullstereo, Popbitch (Kollektiva)

Belépő: Éjfélig 1000 Ft, éjfél után 1500 Ft (Belépés csak 18 éven felül!)

Facebook eseményoldal:

http://www.facebook.com/event.php?eid=275807415775176


www.louislaroche.com

www.www.facebook.com/​louislarochemusic

www.soundcloud.com/​louislaroche

www.facebook.com/​kollektivaofficial

www.facebook.com/​corvinteto


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Kollektiva-est a Balaton Soundon heves olaszokkal

    A Kollektiva idén egy teljes este házigazdája lesz a Balaton Soundon. Július 14-én, szombaton a különleges kialakítású Burn Studios Frame Array helyszínen a budapesti dj-csapat, valamint néhány hazai formáció társaságában fellép a magas fordulatszámú újhullámos klubzenék egyik ásza, az olasz Keith & Supabeatz páros.
  • A Nu-Disco Forradalom hajnala Magyarországon

    A pökhendien elegáns és egyben dinamikus nu-disco darabok az utóbbi években egyre dominánsabb szerepet töltenek be a zenei térképen; a hangzás a nemzetközi térnyerést követően mára kibontakozóban van Magyarországon is.
  • Modeselektor, Azari & III, The Killers, Tiga a Szigeten!

    A legfrissebb hírek szerint sikerült megállapodni a The Killers zenekarral, így Amerika legizgalmasabb kortárs rockcsapata a Sziget zárónapján a Nagyszínpad zárókoncertjét adja majd. Újdonság, hogy idén az A38 sátor nagyobbra nő és a Sziget közepére költözik, a programja pedig egy éjszakai sávval bővült, telis-tele az elektronikus zene világsztárjaival. A szervezők meghívására a napokban visszajelzett több rockbanda is, s az is jó hír, hogy már csak százat kell aludni és itt a 20. Sziget.
  • TMX interjú

    A Kollektíva alapítójával TMX-el beszélgettünk, a napokban napvilágot látó Compact Disco remixe kapcsán, produceri munkáiról, a kezdetekről, a jelenről és a jövőbeni tervekről...

Szervező

  • Kollektíva

    Kollektiva dj- és partiszervező-csapat 2007 tavaszán robbant be a budapesti partiéletbe az első Kollektiva Nights-szal, melyen napjaink egyik legfelkapottabb remixere és BBC Radio One műsorvezetője Kissy Sell Out és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, The Lovely Jonjo vendég-dj-ztek.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó