Pulzar

Kollektiva Summer Closing flyer

Belépő
Mindenkinek200 Ft

Partyajánló

Kollektiva Summer Closing @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. szeptember 10.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Discopunk, Electro, Electroclash, Electronica,
House, Nu Rave
Kollektiva Summer ClosingA szédületesen jól sikerült Summer Hits partik után szeptember 10-én este a Corvintetőn a nyártól is búcsúzik a Kollektiva. Erre a bulira Tmx, Fullstereo és Popbitch laza medencés / tengerpartos szettekkel is készül, elvégre most, hogy nyakunkon az ősz, mi lehetne jobb, mint még utoljára átadni magunkat a felhőtlen nyári hálidéj-érzésnek?Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Kollektiva Summer Closing @ Corvintető, Budapest

A szédületesen jól sikerült Summer Hits partik után szeptember 10-én este a Corvintetőn a nyártól is búcsúzik a Kollektiva. Erre a bulira Tmx, Fullstereo és Popbitch laza medencés / tengerpartos szettekkel is készül, elvégre most, hogy nyakunkon az ősz, mi lehetne jobb, mint még utoljára átadni magunkat a felhőtlen nyári hálidéj-érzésnek?

Az ősszel együtt a Kollektiva életében új fejezet kezdődik: Budapest legmenőbb dj-és szervezőgárdája szeptember végétől heti rendszerességű, csütörtökönként jelentkező klubestet indít a Corvintetőn, a havi hétvégi bulijaikon pedig, októbertől ismét vendégül látják aktuális kedvenceiket a legizgalmasabb külföldi tánczenei előadók mezőnyéből.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Kollektíva

    Kollektiva dj- és partiszervező-csapat 2007 tavaszán robbant be a budapesti partiéletbe az első Kollektiva Nights-szal, melyen napjaink egyik legfelkapottabb remixere és BBC Radio One műsorvezetője Kissy Sell Out és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, The Lovely Jonjo vendég-dj-ztek.

Kapcsolódó cikkek

  • Kollektiva-est a Balaton Soundon heves olaszokkal

    A Kollektiva idén egy teljes este házigazdája lesz a Balaton Soundon. Július 14-én, szombaton a különleges kialakítású Burn Studios Frame Array helyszínen a budapesti dj-csapat, valamint néhány hazai formáció társaságában fellép a magas fordulatszámú újhullámos klubzenék egyik ásza, az olasz Keith & Supabeatz páros.
  • A Nu-Disco Forradalom hajnala Magyarországon

    A pökhendien elegáns és egyben dinamikus nu-disco darabok az utóbbi években egyre dominánsabb szerepet töltenek be a zenei térképen; a hangzás a nemzetközi térnyerést követően mára kibontakozóban van Magyarországon is.
  • TMX interjú

    A Kollektíva alapítójával TMX-el beszélgettünk, a napokban napvilágot látó Compact Disco remixe kapcsán, produceri munkáiról, a kezdetekről, a jelenről és a jövőbeni tervekről...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó