Pulzar

Hatásfok Fesztivál - Szeifert Viviera lemezbemutató flyer

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Hatásfok Fesztivál - Szeifert Viviera lemezbemutató @ Club M3, Selyp

Fellépők
Dátum 2011. május 21.
Helyszín Club M3, Selyp, Nefelejcs utca 17.
Stílus Deep House, House, Progressive House, Tech-house,
Techno, Trance, House
Hatásfok Fesztivál - Szeifert Viviera lemezbemutató2011. május 21-én, szombaton Selyp tradicionális klubjában, az M3-ban kerül megrendezésre Szeifert Viasat6-tal közös negyven állomásos parti sorozata a HATÁSFOK FESZTIVÁL, amely a művész kilencedik, Viviera című lemezének bemutatója is egyben.Club M3, Selyp, Nefelejcs utca 17.

Hatásfok Fesztivál - Szeifert Viviera lemezbemutató @ Club M3, Selyp

2011. május 21-én, szombaton Selyp tradicionális klubjában, az M3-ban kerül megrendezésre Szeifert Viasat6-tal közös negyven állomásos parti sorozata a HATÁSFOK FESZTIVÁL, amely a művész kilencedik, Viviera című lemezének bemutatója is egyben.

 A Hatásfok Fesztivál hazánk legismertebb dj-inek krémjét hozza el a Club M3 közönségnek. Lemezjátszók mögé lép Szeifert az est házigazdája és a Hatásfok Fesztivál exkluzív vendége, a több zenei díjjal és saját dallal és mixlemezzel büszkélkedő dj  Andrewboy és hazánk legjobb klub zenét játszó női lemezlovasa, a budapesti Hajógyári Sziget üdvöskéje, Miss Siva.

A hangulat bemelegítéséért a Hatásfok Fesztivál hivatalos warm up csapata, a négy tagú NDJT Project ( Friend, Pinknoize, Blondy, dL ) felel.


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Billboard csúcson a 89.5 Music FM Dj-je

    Az elektronikus tánczenei szcéna legfrissebb híre, hogy Tommyboy és Agebeat formációja, a Crazibiza első lett Amerikában, a Billboard Club Songs charton, olyan neveket maguk mögé utasítva, mint Jennifer Lopez, Calvin Harris vagy Katy Perry.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó