Pulzar

Bonobo (DJ set) flyer

Belépő
Elővételben 2011. február 16.-ig2 700 Ft
Helyszíni jegy3 200 Ft

Partyajánló

Bonobo (DJ set) @ Dürer kert, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Erik Sumo
Dátum 2011. február 17.
Helyszín Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.
Stílus Acid Jazz, Breakbeat, Breaks, Drum and Bass,
Dubstep, Electronica, Experimental, House,
Jungle, Nu Jazz, Trip-hop
Bonobo (DJ set)Az utolsó téli héten hatalmas buli mozgósítja majd táncizmainkat a Dürer Kertben: újra Magyarországon Simon Green, a szerelmes majmok leghíresebbje, alias Bonobo, valamint kedvenc magyar partizenekarunk az Erik Sumo Band, és DJ-ink ősatyja, Palotai is gondoskodik a felejthetetlen élményről!Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: curtisj concware
összes résztvevő megtekintése

Bonobo (DJ set) @ Dürer kert, Budapest

Az utolsó téli héten hatalmas buli mozgósítja majd táncizmainkat a Dürer Kertben: újra Magyarországon Simon Green, a szerelmes majmok leghíresebbje, alias Bonobo, valamint kedvenc magyar partizenekarunk az Erik Sumo Band, és DJ-ink ősatyja, Palotai is gondoskodik a felejthetetlen élményről!

A downtempo királya 18 éves korában hívta fel magára először a szakma figyelmét, azóta sikert sikerre halmoz, nyúljon bármihez is. A 20 éves születésnapját ünneplő Ninja Tune kiadó gyöngyszeme tavaly megjelent Black Sands albumával sohasem álmodott magaslatokba emelte az elektronikus zenei műfajt. Mi több, eltörölte annak határait! Greent immár ugyanúgy láthatjuk egy rockfesztivál nagyszínpadán, mint a legnevesebb elektro bulik DJ pultja mögött. Ezúttal várhatóan a zúzósabb elektro dalaival áll majd elő, a bulin ráadásul a hazai látványfelelősök egyik legjobbja, ExLex gondoskodik a vizuálról.

Bonobo előtt a hazai fesztiválkedvenc Erik Sumo Band játszik, Kiss Erzsivel kiegészülve, a koncertek után pedig hajnalig DJ Palotai cserélgeti a lemezeket.
Jegyár elővételben: 2700 Ft, a helyszínen 3200 Ft. Az elővételes jegyek már megválthatók a Wave lemezboltban, és a Dürer Kertben.


Infók:
www.telezene.hu
info@telezene.hu
+36 70 6623847


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó