Pulzar

Belépő
Mindenkinek700 Ft

Partyajánló

BUDAI @ H2o @ H2O, Szeged

Fellépők
Dátum 2011. február 11.
Helyszín H2O, Szeged
Stílus House, Techno
BUDAI @ H2oÚj év, új szezon és új klubsorozat a H2O-ban! Elérkezett az új év, mely sokat tartogathat bárki számára. A legtöbben nagy reményekkel, fogadalmakkal, friss erővel és új célokkal vágnak neki az esztendőnek, hogy az még jobb, sikeresebb, boldogabb legyen, mint az előző volt. Így látja ezt a szegedi No Crew! és a budapesti Monkey Business csapat is: 2011 hajnalán egyesítve energiáikat új klubestet indítanak Csongrád megye székhelyének ékszerdobozában a H2O-ban!H2O, Szeged,

BUDAI @ H2o @ H2O, Szeged

Új év, új szezon és új klubsorozat a H2O-ban!

Elérkezett az új év, mely sokat tartogathat bárki számára. A legtöbben nagy reményekkel, fogadalmakkal, friss erővel és új célokkal vágnak neki az esztendőnek, hogy az még jobb, sikeresebb, boldogabb legyen, mint az előző volt. Így látja ezt a szegedi No Crew! és a budapesti Monkey Business csapat is: 2011 hajnalán egyesítve energiáikat új klubestet indítanak Csongrád megye székhelyének ékszerdobozában a H2O-ban!

A két formáció egymásra találása nem meglepő. Sok hasonlóság fedezhető fel rövid, ámde annál eredményesebb pályafutásukban. Mindkettő 2009-ben, a minőségi elektronikus zene felvállalása, bemutatása céljából alakult és az elmúlt hónapokban hallhattunk róluk a legtöbbet. 
A No Crew! tagjai (Twisted Beats, The Freak Factory és Domyan aka Collective Machine) produceri szinten egyre ismertebbek, rendszeresen jelennek meg zenéik magyar és külföldi kiadóknál. 2010-ben elindították rádióműsorukat a méltán népszerű Justmusic.fm-en, ahol hangzásvilágukkal és lemezlovasi kreativitásukkal hétről hétre találkozhatnak a hallgatók.

A Monkey Business (Dave Rice, Tony M és Silverdub) név a fővárosi éjszakai élet üde és egyre jobban csengő színfoltja. Sikeres rendezvényeket bonyolítottak le számos patinás klubban és olyan neveket mutattak be lelkes közönségüknek, mint például Quivver (UK) vagy Kaiserdisco (D). A folyamatos jelenlét a „makik“ számára is fontos, rádióműsorukat a Nugen.fm-en csíphetik el az érdeklődők.

A srácok kitartása, ötletessége példaértékű, melyet jól szimbolizál, hogy a szegedi klubélet vérfrissítését tűzték ki céluknak. Összefogásuk helyszíne a gyönyörű és igényesen kialakított H2O Music Club, mely exkluzív rezidenciát biztosít számukra. Az ötletes belsőépítészeti megoldások, az elegáns designelemek, a minőségi berendezés, hang- és fénytechnika garancia a felhőtlen szórakozásra, amit az est sztárvendége tetéz.

A Monkey Business és No Crew! közös partyján hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb lemezlovasa, Budai lép fel, aki régebben járt a régióban, így épp ideje, hogy visszatérjen. A mindig mosolygós dj neve jól cseng a partyarcok körében, húsz éves (!) karriere alatt számtalan jól sikerült buli, örömteli pillanat, felejthetetlen emlék fűződik hozzá. Rengeteget tett és tesz az elektronikus zene népszerűsítéséért a mai napig. Rezidenciái (Dark Side, E-Play, Flört, Palace) ténykedése alatt váltak legendássá, mix cd-i a legnagyobb példányszámban fogytak (pl.: Techno-House Classics Of 93-96‚ Techno-logic, Live Funky-Techno Roadmovie). Alapítója volt a nagy múltú Freee Magazinnak és két kiadónak: Egotraxx és I Love Deep. Mindemellett tíz éve zeneírással is foglalkozik: a Budai & Vic párosnak több, mint száz (!) megjelenése volt idáig szerte a világon.

Kétségtelenül egyedülálló fúzióra kerül sor február 11-én, pénteken a Tisza partjához közeli H2O-ban: két generáció találkozása a minőség és igényesség jegyében egy garantáltan páratlan helyszínen!

Légy Te is részese és éld át a pillanatot!


Készítette:
Schiipman
VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)
http:/​/​www.mediall.org/​

http:/​/​djbudai.com
http:/​/​daverice.eu]
http:/​/​nocrewmusic.com

Line-up

  • Budai
  • Dave Rice
  • Domyan
  • The Freak Factory
  • Tony M
  • Twisted Beats

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó