Pulzar

Monkey Business After flyer

Partyajánló

Monkey Business After @ Music Mania, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. január 29.
Helyszín Music Mania, Budapest, VII. kerület Klauzár tér 14.
Stílus Deep House, Tech-house
Monkey Business AfterAz elmúlt néhány hét alatt nagyon sokan hallhattatok már a belváros közepén útnakindított Monkey Business Afterparty sorozatról! Ez a néhány hét rengeteg információval szolgált az igényeitekről és az afterpartyval kapcsolatos jövőbeli teendőinkről!Music Mania, Budapest, VII. kerület Klauzár tér 14.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: daverice
összes résztvevő megtekintése

Monkey Business After @ Music Mania, Budapest

Az elmúlt néhány hét alatt nagyon sokan hallhattatok már a belváros közepén útnakindított Monkey Business Afterparty sorozatról! Ez a néhány hét rengeteg információval szolgált az igényeitekről és az afterpartyval kapcsolatos jövőbeli teendőinkről!

 A következtetések alapján a következőkre jutottunk!


A Monkey Business Afterparty, ami minden hét szombatján kerül megrendezésre (vasárnap már NEM!), az igényekhez megfelelően már reggel 5 től várja kedves vendégeit, egészen délután 2 ig!

A zenei hangzásvilágot illetően is komoly változások történtek! Eddíg sok olyan vendégfellépő is szerepet kapott a MBA partyn, kiknek zenei stílusa egyáltalán nem illett bele, sem a Monkey Business, sem pedig a minőségi afterpartyk világába (tisztelet a kivételnek lásd: Andras Toth, Nermal/Nermo :) Mostantól kezdve, a szombati napokon, vendégeink csak igényes elektronikus zenével találkozhatnak, ami leginkább a deep house, tech house, minimal és a techno világából lesznek kiválogatva. Hitelességünk jeléül, most szombaton (01.29) Nermal a.k.a Nermo fog egy szenzációs és a Monkey Business Afterpartykhoz méltó warm up szettel készülni :)

A hangrendszer minőségével is gondok voltak, és több módosítás után sem sikerült javítani a rendszeren. A héten viszont egy teljes átalakításon esett át a rendszer az én személyes felügyeletem alatt és garantálhatom, hogy mostantól úgy fogjátok hallani a zenét, ahogy egy ilyen party igényei megkívánják, kellő dinamikával és tiszta hangokkal!

Fontos tudnivaló, hogy a vasárnap reggeli afterpartyt NEM a Monkey Business csapat szervezi ezért a két nap zenei stílusa nagyban el fog térni egymástól! Vasárnaponként a könnyebben emészthető (mainstream) zenei stílusokkal, míg szombat délelőttönként a valódi afterhangulattal találkozhattok!

Szeretettel várunk minden szombaton a Monkey Business Afterpartyre, ahol Nermal/Nermo, Silverdub, Dave Rice, Tony M és Sven Twister fogja biztosítani a fülbevalót!

Letölthető mixek és egyéb információk: http://daverice.eu/

Helyszín:
MUSIC MANIA, Budapest, VII. kerület, Klauzár tér 14

Időpont:
Minden szombat reggel 5 órától!

Gyertek!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Deep Mix Moscow Radio

    Moscow's hottest mixes
  • D E E P I N S I D E

    SOULFUL HOUSE STATION
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó