Pulzar

Groove! 4.0.with Anthony Pappa (UK) flyer

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2010. december 10.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Groove! 4.0.with Anthony Pappa (UK) @ Retro Palace, Kaposvár

Fellépők
Dátum 2010. december 10.
Helyszín Retro Palace, Kaposvár, Noszlopy Gáspár utca
Stílus House, Progressive House, Tech-house, Techno
Groove! 4.0.with Anthony Pappa (UK)2010. december 10.-én a kaposvári Retro Palace Komplexum szülinapi partyján ellátogat hozzánk az angol világsztár ANTHONY PAPPA (UK)! Groove! a Retro Palace (Kaposvár) elektronikus zenei party sorozata mára egyre nagyobb hangsúlyt kap már nem csak a Somogy megyében élő elektronikus zene rajongók között, de azon túlmenően is. Az estek házigazdája és alapítója a BalatonBeats front embere TIAN továbbá kaposvári partnere BARDON úr akik folyamatosan azon munkálkodnak, hogy a "tiszta" zene minél szélesebb körhöz jusson el a régióban! Nézd meg az esemény Facebook ajánlóját és jelezd részvételed!Retro Palace, Kaposvár, Noszlopy Gáspár utca

Groove! 4.0.with Anthony Pappa (UK) @ Retro Palace, Kaposvár

2010. december 10.-én a kaposvári Retro Palace Komplexum szülinapi partyján ellátogat hozzánk az angol világsztár ANTHONY PAPPA (UK)! Groove! a Retro Palace (Kaposvár) elektronikus zenei party sorozata mára egyre nagyobb hangsúlyt kap már nem csak a Somogy megyében élő elektronikus zene rajongók között, de azon túlmenően is. Az estek házigazdája és alapítója a BalatonBeats front embere TIAN továbbá kaposvári partnere BARDON úr akik folyamatosan azon munkálkodnak, hogy a "tiszta" zene minél szélesebb körhöz jusson el a régióban! Nézd meg az esemény Facebook ajánlóját és jelezd részvételed!

Az eseményen a Partyzoo Video és fotós stábja is természetesen forgat, az estéről egy kisfilm is készül. Gyere és mutasd meg magad Te is!


ÚJ! FIGYELEM!!! JÁTSSZ ÉS NYERJ!
A Partyzoo.hu és a Groove! közös játékán Te lehetsz a 2 szerencsés egyike, aki 2 fős belépőt nyer az év legnagyobb kaposvári bulijára!KÜLDD EL NEKÜNK (a kaposvar@partyzoo.hu e-mail címre) PAPPA SZÜLETÉSI HELYÉT (az ország is elég)! Sorsolás december 08.-án szerdán este! A győzteseket e-mailben értesítjük!


Jegyelővétel:

KAPOSVÁR ::
Rotonda Kávézó - Noszlopy Utca
Lakoma Bár - Corso Bevásárló Központ
Fitness Point -Zárda Utca
Infoline: +36309949499

PÉCS ::
Partyzoo Jegyiroda - Pécs, Ferencesek u.26.
Tel.: 20-551-3416
További információ: www.partyzoo.hu/jegyiroda


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó