Pulzar

Tack Nyitóbuli flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Tack Nyitóbuli @ Tack Clubhajó, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Mango
Dátum 2010. december 3.
Helyszín Tack Clubhajó, Budapest, Boráros tér 1. (Petőfi híd pesti hídfő sétány)
Stílus Breakbeat, Drum and Bass, Dub, Electronica
Tack NyitóbuliDecemberben új zenei underground központtal bővül a fővárosi klubélet. A elektro bulikra specializálódott, körpanorámás TACK clubhajó egy békés kis sziget a Dunán, gyönyörű kilátással, speciális bulisorozatokkal, profi hangcuccal és minden mással, amitől előbb utóbb az éjszakai élet kihagyhatalan pontjává növi ki magát.Tack Clubhajó, Budapest, Boráros tér 1. (Petőfi híd pesti hídfő sétány)

Tack Nyitóbuli @ Tack Clubhajó, Budapest

Decemberben új zenei underground központtal bővül a fővárosi klubélet. A elektro bulikra specializálódott, körpanorámás TACK clubhajó egy békés kis sziget a Dunán, gyönyörű kilátással, speciális bulisorozatokkal, profi hangcuccal és minden mással, amitől előbb utóbb az éjszakai élet kihagyhatalan pontjává növi ki magát.

A nyitóbulira egy rendhagyó stílus-válogatottat hoztunk össze, ami egyfajta demonstrálása is a hely zenei repertoárjának. Talán Mango-t senkinek sem kell bemutatni, évek óta meghatározó figurája az elektro színtérnek, őt talán még azok is ismerik, akik nem mozognak otthonosan ebben a közegben. Erre az estére  jófajta elektromos hip hop válogatással készül a stílus rajongói számára. Mango után Minek áll a DJ pultba, és feltesz pár egyenes ütemet, őt Vida G követi a breakbeat szettjével. Az estét Longman vezeti le némi drumandbass-zel.

A belépés ingyenes!

Tack nyitóbuli

DJ Mango (elektro hip hop)

Minkek (4/4)

Vida G (breakbeat)

Longman (drumandbass)

Időpont: 2010. december 3. (péntek) 22:00

Helyszín: TACK clubhajó, Boráros tér 1. (Petőfi híd pesti hídfő sétány)

Info: info@stylewalker.hu

Keress meg minket a Facebookon is!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó