Pulzar

Pimp Up The Phunk flyer

Partyajánló

Pimp Up The Phunk @ Tack Clubhajó, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Ali Bishop
Dátum 2010. december 15.
Helyszín Tack Clubhajó, Budapest, Boráros tér 1. (Petőfi híd pesti hídfő sétány)
Stílus Disco, House, Funk
Pimp Up The PhunkKik azok, akik még mindig hisznek abban, hogy az elektronikus tánczenének nem keménynek, hanem puhának kell lennie, szögletes helyett pedig lekerekítettnek? Kik azok, akik nem elégednek meg a lélektelen minimállal, de bőkezűen visszanyúlnak a fekete gyökerekhez? Kik azok, akik nem félnek a forró vokáloktól, a franciás frivolságtól, a csillogó rézfúvósoktól, főleg, ha mindezeket egy igazán kúl klubzenébe ágyazhatják?Tack Clubhajó, Budapest, Boráros tér 1. (Petőfi híd pesti hídfő sétány)

Pimp Up The Phunk @ Tack Clubhajó, Budapest

Kik azok, akik még mindig hisznek abban, hogy az elektronikus tánczenének nem keménynek, hanem puhának kell lennie, szögletes helyett pedig lekerekítettnek? Kik azok, akik nem elégednek meg a lélektelen minimállal, de bőkezűen visszanyúlnak a fekete gyökerekhez? Kik azok, akik nem félnek a forró vokáloktól, a franciás frivolságtól, a csillogó rézfúvósoktól, főleg, ha mindezeket egy igazán kúl klubzenébe ágyazhatják?

 Ez a Phunkroot duó lesz, vagyis Cyborg Templar és Ali Bishop, akik szerdánként a Boráros téri Tack állóhajón libbentik le a fátylat mindarról, amiről szerintük a táncnak kéne szólnia 2011-ben. Miután ők is tudják, hogy a mozgáskultúra teljes körű kihasználása megfizethetetlen, a ringatózás a Pimp Up The Phunk bulikon ingyenes!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó