Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Dátum 2010. október 9.
Helyszín Grund Hostel, Budapest, 1082 Nagytemplom utca 30.
Stílus Dubstep, Breakbeat, Nu Funk, Disco,
Breakbeat, Drum and Bass, Glitch

Fellépők 
Gumilap, Pryus, Banyek, Kiégő Izzók,
Abu
Dubstep Is FunA sikeres Dubstep Is Fun! kiadványsorozat után október 9-én indul az első party is a Grund Hostelben.Grund Hostel, Budapest, 1082 Nagytemplom utca 30.

Dubstep Is Fun @ Grund Hostel, Budapest

A sikeres Dubstep Is Fun! kiadványsorozat után október 9-én indul az első party is a Grund Hostelben.

Velük együtt sokan ebben a zenei vonalban látták meg a sokszínűséget: a dobok felező ütemei közé befér a chiptune, az electro, a rave, a techno, sőt, szinte bármilyen zene dub-formája. Az európai régiók kultúráin belül élő producerek hihetetlen gyorsasággal pallérozzák már sajátos hangzásaikat: mindannyian rendületlenül keressük a dubot! Példát szeretnének mutatni ezzel a partyval: mindeddig külön utat járó elektronikus-zenei kultúrákat kívánják összekapcsolni. Így remélik, hogy a finom hangok nem csak nekik ízlenek majd, és újabb fúziók indulnak meg Közép-Európa elektronikus zenei hálózatában! Info (térkép, facebook/lastfm eseményoldal, stb): http://www.bitlabrecords.com/dubstepisfun 

Abu (BassTrap - CZ) , az electro-breaks környezetből érkező producer és dj Csehország egyetlen FM rádiós dubstep műsorát vezeti több éve, és játszott már a UK dubstep prominens figuráival (Mala, Geiom, Scuba, N-Type, stb) is.
 
 Vendégünk a hazai dubstep paletta élvonalának támogatását is élvezheti. Gumilap (Dubphase), Pryus (Ninjabreakz) és Banyek (Bitlab/Cod) egyesítik erejüket– a vizuális hangulatfestésnek pedig örömmel tesznek eleget a Kiégő Izzók.
 



Abu promo mix:
Abu - Onehanded Monstah FreezeFestMix for DNB radio by Abu
Banyek promo mix:
Banyek - Dubstep Non-Stars Vol.1. by banyek314

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2010-12-28] Balkan Banzai
    @ Grund Hostel, Budapest

    Balkán, közel s távol keleti, egzotikus és orientális dallamok és ütemek egész éjjel. A StereoPartizan duo Barcza Gergő (Beshodrom) és Sulla Balázs (1000arc) koncertje 11-től. Várunk minden ellenállót. StereoPartizán koncert Dj 1000arc reggelig
  • [2010-12-18] Dubstep Is Fun! 2.
    @ Grund Hostel, Budapest

    December 18-án folytatódik a Dubstep Is Fun! partysorozat. Ősszel megmutattuk milyen a cseh dubstep, télen pedig hallhatjuk majd milyen az Észak-Szerbiai breakstep!
  • [2010-12-07] ESN Feel The Light
    @ Grund Hostel, Budapest

    Az Orangeways és az ESN bemutatja a Külföldi hallgatók hivatalos buliját.
  • [2010-12-04] Grund Premium
    @ Grund Hostel, Budapest

  • [2010-12-03] I love 80's Mikulás buli
    @ Grund Hostel, Budapest

    Az idei utolsó I love 80’s party!
  • [2010-12-01] Imalmostfinished Release Party
    @ Grund Hostel, Budapest

    December 1-jén megrendezésre kerül az Imalmostfinished bemutatkozó bulija a Grund Hostelben. Az Imalmostfinshed független kiadású, kis példányszámban megjelenő, fotó alapú magazin.
  • [2010-11-30] Feel the light
    @ Grund Hostel, Budapest

    Érezd a Fény erejét! Az Orangeways és az ESN bemutatja a Külföldi hallgatók hivatalos buliját. Amikor lemegy a nap, kigyúlnak a "Sarki fények" és kezdődhet a nemzetközi pörgés a táncparketten! Italakció: Sör: 350 Becherovka: 400 Ft Becherovka-Tonic (beton) 500 Ft Becherovka Fény: 500 Ft Este 20:00-22:00 ig Mojito és Cuba Libre koktél féláron, és 2in1 feles akció A tombolahúzáson jegyet nyerhetsz Pozsonyba az OrangeWays jóvoltából
  • [2010-11-27] Hundred and 20 People
    @ Grund Hostel, Budapest

    A Médiaművészeti kísérlet, mely mára az egyik legfontosabb underground parti sorozattá nőtte ki magát újabb meglepetéssel készül.
  • [2010-11-23] Feel the light
    @ Grund Hostel, Budapest

    Érezd a Fény erejét! Az Orangeways és az ESN bemutatja a Külföldi hallgatók hivatalos buliját. Amikor lemegy a nap, kigyúlnak a "Sarki fények" és kezdődhet a nemzetközi pörgés a táncparketten! Italakció: Sör: 350 Wyborowa vodka: 400 Ft Wyborowa Fény (málnaszörpre engedett Wyborowa CO2-vel dúsítva): 500 Ft Este 20:00-22:00 ig Mojito és Cuba Libre koktél féláron, és 2in1 feles akció A tombolahúzáson jegyet nyerhetsz Krakkóba az OrangeWays jóvoltából
  • [2010-11-20] I love 80’s "ICE ICE BABY" Special
    @ Grund Hostel, Budapest

    Füstöt, fényeket! Strasszkő diszkó abból a korból amikor high-tech cuccnak számított a polimer kazetta. A legnagyobb zenékkel az Erasure-től a Pet Shop Boys-ig. DJ Bukta előkészíti, bezsírozza, majd apró darabokra szedi a közönséget. Közben a legjobb videókból csemegézünk (Sabrina vs Juhász Előd Speciál). Come and get some of this!
  • [2010-11-18] Beat Boutique
    @ Grund Hostel, Budapest

    Beat Boutique partiestek folytatódnak. Bepörgetős, utaztatós és fenékrázós 21. századi zenék mellé egy vizuálorgia is érkezik. Ha lazulnál, ha vibrálnál, ha lüktetnél, ha kábulnál, itt a helyed.
  • [2010-11-16] ESN Feel the Nature Light
    @ Grund Hostel, Budapest

    Nálatok laknak-e állatok! Ezen kedden igazi jumanji lesz a helyen, ahol a nemzetek legjellemzőbb állatai, állatos pólói, sapkái, kitűzői és cipői lesznek a főszereplők. Igazi nemzetközi hangulat közel a természethez. Az est fénypontja a tánctér közepén álló fa körbetáncolása valamint az italakciók! Sör: 350 Tequila: 400 Ft Találd meg a párod a tömegben és két tequila sunriset kaptok egy áráért Este 20:00-22:00-ig Mojito és Cuba Libre koktél féláron, és 2in1 vodka akció A tombolahúzáson jegyet nyerhetsz Prágába az OrangeWays jóvoltából
  • [2010-11-11] Beat Boutique
    @ Grund Hostel, Budapest

    Beat Boutique partiestek folytatódnak. Bepörgetős, utaztatós és fenékrázós 21. századi zenék mellé egy vizuálorgia is érkezik. Ha lazulnál, ha vibrálnál, ha lüktetnél, ha kábulnál, itt a helyed.
  • [2010-11-09] ESN Feel the light
    @ Grund Hostel, Budapest

    Érezd a Fény erejét! Az Orangeways és az ESN bemutatja a Külföldi hallgatók hivatalos buliját. Amikor lemegy a nap, kigyúlnak a "Sarki fények" és kezdődhet a nemzetközi pörgés a táncparketten! Italakció: Sör: 350 Zubrowka vodka: 400 Ft Zubrowka+ almalé (Tatanka): 500 Ft Tatanka Fény (almaszörpre engedett Zubrowka CO2-vel dúsítva): 500 Ft Este 20:00-22:00 ig Mojito és Cuba Libre koktél féláron, és 2in1 feles akció A tombolahúzáson jegyet nyerhetsz Krakkóba az OrangeWays jóvoltából
  • [2010-11-06] Balkan Banzai
    @ Grund Hostel, Budapest

    Elektromosan gerjesztett balkáni és közel-keleti ütemek, élő fúvós szekcióval. Partizánok, a balkán kontakt.
  • [2010-11-06] BalkanBanzai Ultimate Balkan Party
    @ Grund Hostel, Budapest

    Balkán party a budapesti illetőségű, egyetlen, utánozhatatlan PARTIZÁN zenekar főszereplésével. A fúvós szekciót képviseli Barcza Gergő (BeshODrom) effektek és elektronika Sulla Balázs (Dj 1000arc). 80-tól 160 bpm-ig minden belefér, raggaton, break, drumandbass. Nem semmi amit művelnek az biztos. A koncert után közel s távol keleti déli party, de nem délig. Csók a családnak.
  • [2010-11-05] Grund Prémium
    @ Grund Hostel, Budapest

    Újra itt a hónap első szombatja. Irány A Grund, ahol most is a két rezidens játszik:Melkvi és DNS pörgeti a lemezeket. Egész este a mai zenék legjava minden stílusban
  • [2010-11-02] ESN Feel the TWILIGHT
    @ Grund Hostel, Budapest

    Érezd az Alkonyati fény erejét! Az ESN és az OrangWays bemutatja a város fényesebb parti sorozatát. A borzongás éjszakája a Grundon. Drakula, Deacon Frost (Penge) Louis de Pointe du Lac (Interjú a vámpírral), Edward Cullen és barátai itt gyűlnek aznap össze, hogy rabul ejtsék a megesett áldozatok szívét, és hű követőket toborozzanak. Gyere te is vámpírként vagy áldozatként és csatlakozz a halhatatlanok táborához! Italakciók: Sör 350 Pálinka 500 A belépés ingyenes Minden pálinka mellé egy tombola jegyet kapsz, mellyel egy utat nyerhetsz Kolozsvárra az OrangeWays jóvoltából Csatlakozz és mulass te is alkonyattól pirkadatig!
  • [2010-10-30] ESN Corvinus Haloween Party
    @ Grund Hostel, Budapest

    A rémségek éjszakáján kötelező beöltözős rémisztgetés. Szombat este a legnépszerűbb, legújabb pop és elektronikus zene ijesztgetik egymást nemzetközi környezetben. ESN diákoknak wellcome drink!
  • [2010-10-29] Beat Boutique presents: I love Kamler
    @ Grund Hostel, Budapest

    A Beat Boutique partiestek nyitóeseménye. Bepörgetős, utaztatós és fenékrázós 21. századi zenék mellé a egy vizuálorgia is érkezik. Kamler pedig uralja és irányítja a partit.
  • [2010-10-16] Balkan Banzai
    @ Grund Hostel, Budapest

    Balkán party a budapesti illetőségű, egyetlen, utánozhatatlan PARTIZÁN zenekar főszereplésével. A fúvós szekciót képviseli Barcza Gergő (BeshODrom) effektek és elektronika Sulla Balázs (Dj 1000arc). 80-tól 160 bpm-ig minden belefér, raggaton, break, drumandbass. Nem semmi amit művelnek az biztos. A koncert után közel s távol keleti déli party, de nem délig. Csók a családnak
  • [2010-06-19] Stop The Bus Party: WPAHP live + OrangeWays Jegyakciók
    @ Grund Hostel, Budapest

    Június 19-én, szombaton a STOP THE BUS bulin egyszerre lehetsz részese egy fergeteges electro party-nak és hihetetlen buszjegy akciók keretében számos európai nagyvárosba vehetsz 1-2 ital áráért buszjegyeket!
  • [2010-05-28] ETNOGRAF koncert és party
    @ Grund Hostel, Budapest

    Népgépzene a jelenből!
  • [2010-04-09] Törölköző Party
    @ Grund Hostel, Budapest

    Egy éves a Grund!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó