Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

ESN Feel the TWILIGHT @ Grund Hostel, Budapest

Dátum 2010. november 2.
Helyszín Grund Hostel, Budapest, 1082 Nagytemplom utca 30.
Stílus ismeretlen
ESN Feel the TWILIGHTÉrezd az Alkonyati fény erejét! Az ESN és az OrangWays bemutatja a város fényesebb parti sorozatát. A borzongás éjszakája a Grundon. Drakula, Deacon Frost (Penge) Louis de Pointe du Lac (Interjú a vámpírral), Edward Cullen és barátai itt gyűlnek aznap össze, hogy rabul ejtsék a megesett áldozatok szívét, és hű követőket toborozzanak. Gyere te is vámpírként vagy áldozatként és csatlakozz a halhatatlanok táborához! Italakciók: Sör 350 Pálinka 500 A belépés ingyenes Minden pálinka mellé egy tombola jegyet kapsz, mellyel egy utat nyerhetsz Kolozsvárra az OrangeWays jóvoltából Csatlakozz és mulass te is alkonyattól pirkadatig!Grund Hostel, Budapest, 1082 Nagytemplom utca 30.

ESN Feel the TWILIGHT @ Grund Hostel, Budapest

Érezd az Alkonyati fény erejét! Az ESN és az OrangWays bemutatja a város fényesebb parti sorozatát. A borzongás éjszakája a Grundon.




Drakula, Deacon Frost (Penge) Louis de Pointe du Lac (Interjú a vámpírral), Edward Cullen és barátai itt gyűlnek aznap össze, hogy rabul ejtsék a megesett áldozatok szívét, és hű követőket toborozzanak. Gyere te is vámpírként vagy áldozatként és csatlakozz a halhatatlanok táborához!

Italakciók:
Sör 350
Pálinka 500

A belépés ingyenes

Minden pálinka mellé egy tombola jegyet kapsz, mellyel egy utat nyerhetsz Kolozsvárra az OrangeWays jóvoltából

Csatlakozz és mulass te is alkonyattól pirkadatig!

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó