Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Dátum 2010. október 7.
Helyszín Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok
Stílus Fidget electro, Dubstep, Electro

Fellépők 
DolbyRoll, Cadik, PlasticKids, Sarki
FuckUp! w/CadikNincs mese, SEX van! Forró ütemek, erotikus basszusok, fellációra ingerlő subok. A perverz elektro és az erőszaktól sem visszariadó dubstep házasítására szánta el magát a szervező csapat, mert hisszik, hogy a szűzies budapesti éjszaka nemcsak hétvégén igényli az erotikát.Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok

FuckUp! w/Cadik @ Instant, Budapest

Nincs mese, SEX van! Forró ütemek, erotikus basszusok, fellációra ingerlő subok. A perverz elektro és az erőszaktól sem visszariadó dubstep házasítására szánta el magát a szervező csapat, mert hisszik, hogy a szűzies budapesti éjszaka nemcsak hétvégén igényli az erotikát.

 FuckUp!

2010. október 07. csütörtök

INSTANT (Mole Hall)

belépő: nincs

Line Up:

Cadik

Plastic Kids

DolbyRoll&Sarki

Vetkőzzük le gátlásainkat és ezentúl találkozzunk kéthetente csütörtökön a Mole Hallban (Instant) a FuckUp! partikon! A moderntánczenei orgiákat DolbyRoll&Sarki és Plastic Kids vezénylik, de minden alkalomra elhívják egy-egy neves hazai vagy külföldi kollégájukat.

Első vendég a hazai alternatív elektronika nagybácsija Cadik, aki saját partisorozatával, zenéivel is hasonló célok felé terelgeti a nagyérdeműt, tegyük hozzá sikerrel. Hogy megnyugtasson titeket arról, hogy a két stílus képes kéz a kézben sétálgatni egymás mellett elárulta, hogy a horvátországi Outlook fesztiválon szerzett tapasztalatit fogja megosztani veletek, ahol az egyik aktuális vonal az elektróval erősen fertőzött dubstep volt.

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó