Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Compact Disco – Next Talent @ Dokkoló, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 12.
Helyszín Dokkoló, Budapest
Stílus Deep House, Minimal, Minimal Techno, Progressive House,
Tech-house, Techno
Compact Disco – Next TalentÖrömmel jelentjük, hogy Schiipman Bonus Track című műsorának fiatal tehetségeket bemutató rovata, a Next Talent egyszeri és megismételhetetlen buliban manifesztálódik augusztus 12-én, csütörtökön, a Dokkolón. De hogy miért lesz ez a parti olyan különleges?Dokkoló, Budapest,

Compact Disco – Next Talent @ Dokkoló, Budapest

Örömmel jelentjük, hogy Schiipman Bonus Track című műsorának fiatal tehetségeket bemutató rovata, a Next Talent egyszeri és megismételhetetlen buliban manifesztálódik augusztus 12-én, csütörtökön, a Dokkolón. De hogy miért lesz ez a parti olyan különleges?

 Egyrészt, mert Schiipman évente mindössze egy ilyen bulit szervez, másrészt mert a klasszikus Compact Disco estekkel ellentétben itt megcserélődnek a szerepek: ezúttal Schiipire hárul a felelősség, hogy warm-up szettjével megalapozza az oda látogatók hangulatát és az öt fiatal művész felel majd a buli a végkimeneteléért. A lemezjátszóknál a Justmusic.FM vadiúj, Hear Noise című műsorából ismert Bega, az élete első stúdióalbumát éppen befejező Domyan, a nyilvánosság előtt egyre többet szereplő Dalkloid Sound és a Strictly csapatból ismert Reelow áll majd. Fiatal koruk ellenére tapasztalt és rutinos lemezlovasok, ráadásul mindannyian máshonnan közelítik meg az elektronikus zenét, így sokszínű és változatos estére van kilátás.

Bár a line upból senkit nem illik kiemelnünk, kétségtelen, hogy Domyan körül forr most legjobban a levegő, hiszen District X című debütáló albuma rövidesen napvilágot lát a Malicious Smile gondozásában, ennek alkalmából pedig egy speciális lemezbemutató szettel készül az estére. 

Reelow-t a Strictly révén jól ismerhetitek. A szombathelyről indult lemezlovas 2008-ban második helyezést ért el a Justmusic Dj Championshipen, mára pedig húzó névvé nőtte ki magát a hazai underground szcénában. Akik hallották már élőben, egyöntetűen állítják: kevés hazai dj-t láttak olyan önfeledten és felszabadultan játszani, mint őt. 

A Dalkloid Sound formációt Zelosh és Johnny Bug alapította 2009 januárjában, azzal a céllal, hogy valami különlegessel örvendeztessék meg a honi elektronikus zene kedvelőit. A munkamegosztás egyszerű: előbbi a zenei alapokért felel, míg utóbbi dalszövegeivel és énekhangjával emeli magasabb szintre a produkciót. Élő fellépéseik élményszámba mennek, mint ahogy azt nemrég Schiipman születésnapi buliján is bebizonyították. Novemberben a srácok megnyerték a Cökxpon Ambient Theatre Elektronikus Zenei Tehetségkutató versenyét, debütáló lemezük azonban még tavaly júniusban jelent meg Nobody Knows címmel a Fairlads Digital Records-nál. Érdekesség, hogy Lost című szerzeményük 2010-es átirata Schiipman által már a Coronita közönségének egyik kedvencévé vált az elmúlt hónapokban.

Dj Bega régi arc a szakmában, hiszen Macy’s-zel  és Fekete FC-vel közösen már a ’90-es évek végén rezidens volt a legendás kiskunlacházi Elvis klubban. Bega mind a techno, mind a house világában otthonosan mozog, ráadásul hihetetlen tapasztalattal rendelkezik.

Ezen infók birtokában nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Compact Disco estek atyja megint kiváló érzékkel választotta ki fellépőit, csakúgy, mint a tavaly májusi, első Next Talent bulin, ahol Giash, Zelosh, Pixxie, Chriss Razor és Zack Marullo volt a vendég.

c

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó