Pulzar

Partyajánló

Monkey Business pres. Dave Rice @ U26, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 4.
Helyszín U26, Budapest, Eiffel Park (Nyugati Pu. mellett)
Stílus Techno, House,
Monkey Business pres. Dave Rice08.04 - Monkey Business pres. Dave Rice @ u26 Clubshop A teretadunk programja keretén belül a Monkey Business alapító tagja DAVE RICE is helyet kap :)U26, Budapest, Eiffel Park (Nyugati Pu. mellett)

Monkey Business pres. Dave Rice @ U26, Budapest

08.04 - Monkey Business pres. Dave Rice @ u26 Clubshop

A teretadunk programja keretén belül a Monkey Business alapító tagja DAVE RICE is helyet kap :)

Dave Rice mindig is az igényesebb és egyedibb hangzásvilággal felvértezett muzsikákkal csábította el közönségét, így... az általa alapított Monkey Business partysorozat mára az egyik legsikeresebb újgenerációs fővárosi klubestté nőtte ki magát!

A minőség fenntartásával gyorsan és határozottan járta ki maga és csapata előtt az ösvényt, melynek eredményeként a siker és a magasabb célok kitűzése mellett az zene iránt való szeretet és odaadás sem szorult hátrányba!

Szeretettel várunk Benneteket!

Helyszín:
u26 - Djuice Clubshop
Nyugati Pályaudvar - Eiffel Tér

Rendezvényhez kapcsolódó linkek:
http://daverice.eu/
http://youtube.com/monkeybusinessvideo
http://mixcloud.com/daverice
http://djuice.hu/u26
http://www.facebook.com/pages/Dave-Rices-Monkey-Business/259002430317

Line-up

  • Dave Rice

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-05-11] Garden Get Together /w Ron Basejam
    @ U26, Budapest

    Napfény, tengerpart, mosolygós emberek, mindemellé pedig minőségi diszkó és house zene reggeltől hajnalig, egy héten át. Nagyjából erről szól a már-már legendás Garden Festival, melyet a horvát tengerparton rendeznek meg minden évben. A fesztivált beharangozandó, a tavaszi hónapokban Európa-szerte Garden Get together partikat tartanak, ahol egy-egy Gardenes fellépő vendégszereplésével népszerűsítik a fesztivált.
  • [2012-04-06] Galactic Boogie pres. Pete Herbert
    @ U26, Budapest

    Egy igazi nu-disco nagyágyúval indítja április 6-án a tavaszi szezont a Galactic Boogie csapata. A téli korcsolyás bulik után is maradunk az Eiffel téren. jól bevált klubunk, az U26 azonban a visszaköltözés idején már a nU nevet viseli. A legfrissebb nu-disco és house zenékre a GB crew mellett a londoni Pete Herbert neve lesz ezúttal a garancia.
  • [2012-02-10] Riverside presents The Season Opening
    @ U26, Budapest

  • [2012-01-13] Galactic Boogie pres. Nu Disco On Ice
    @ U26, Budapest

    Az első fagyos kísérlet forró fogadtatásának köszönhetően újra csúsztatásra csábít a Hungarian Nu-Disco és a Galactic Boogie tűzről pattant legénysége január 13-án, pénteken. Az Eiffel téri koripályán vár minden kis- és nagypályás nu disco rajongót (a forralt bor mellett) lemezestáskája legjavával Holic, Add2Basket, Christian Cardwell, DJ Szett és Mahagonee. Itt nem lesz forró a talaj senki lába alatt, de a kedélyállapot egész biztosan ismét a tetőfokára hág a jobbnál jobb zenék jóvoltából.
  • [2011-11-25] FRWLL Night Bites
    @ U26, Budapest

    25/11 DIGITAL FAREWELL TO THE TECHNO SEASON// CLUB U26 Host: LA CUISINE// JÉRÔME ANDRIEUX// FIZIKAL// EZITH KIEZ Guest: DEAN OLBRICHT// Absolutive Records MINIMAL / TECHNO / DEEP A La Cuisine DJ crew egy óriási ingyenes dübörgéssel búcsúztatja a Budapest Night Bites party-sorozatot az U26 klubban.
  • [2011-11-19] Upsolution presents Isu
    @ U26, Budapest

    Az idei év utolsó UPSOLUTION buliján mindent beleadunk. A helyszín Eiffel Tér legpörgősebb clubja, a hang prémium minőségű QSC technika lesz, és mellé még a látvány is beszélni fog. Az est vendége pedig a hazai Underground elektronikus zenei kultúra jól ismert alakja, a friss és mindig előremutató, soha meg nem alkuvó, dinamikus irányzatotokat diktáló, Technokunst-LickTheClick-Aktrecords szentháromság atyja: ISU lesz.
  • [2011-11-05] Galactic Boogie
    @ U26, Budapest

    A Galactic Boogie partisorozat egyik bölcsőjének is tekinthető 'The Hungarian Nu-Disco Club' facebook csoport létszáma nemrég meghaladta az ezer főt. Ezt a kerek számot szeretnénk mi, Galactic Boogie DJ-k, azaz Add2Basket, Holic és DJ Szett, egy közönségtalálkozóval egybekötött partival megünnepelni Veletek, november 5-én, szombaton, a budapesti U26-ban. Az ünnepi hangulatot a finom muzsikák mellett különleges dekorációval és vizuállal készülünk az egekig fokozni.
  • [2011-10-29] La Cuisine & Party Drops pres. Dork - Dean Olbricht
    @ U26, Budapest

    Alig vártuk az őszi szezont: sötét, fülledt klubestek, a mélység zenéivel, sok techno-fan egy helyen, egy pult előtt. Hogy a sok jó zene is biztosítva legyen, a La Cuisine összeállt a Party Drops csapatával, hogy elhozzák a techno-szcéna két meghatározó figuráját: DORK és DEAN OLBRICHT setjeit a LA CUISINE 3 DJ-je foglalja keretbe.
  • [2011-10-07] Galactic Boogie presents Fernando
    @ U26, Budapest

    Újabb külföldi vendéggel lepi meg a közönséget a Galactic Boogie csapata! A nu disco rajongók a 2020 Soundsystem sármos frontemberével, Fernandóval pacsizhatnak össze, ha lerucannak október 7-én este az U26-ba.
  • [2011-09-09] Galactic Boogie presents Kolombo
    @ U26, Budapest

    Közeleg az új évad, ezzel együtt a Galactic Boogie sorozat is visszatér a vakációról, nem is akármilyen vendéggel kedveskedve hűséges közönségének. Holic és Add2Basket elhozza Budapestre nektek a belgiumi újhullám legfelkapottabb éllovasát: KOLOMBO-t!
  • [2011-08-26] DJ Jukola (FIN)
    @ U26, Budapest

    Mostantól kezdve minden pénteken már este 6-tól találkozhattok velünk az U26 clubshopban, a Nyugati térnél levő Eiffel téren! Egy könnyű vacsora alatt élvezd a napfényt és a lüktető zenét a teraszon, vagy érkezz később, és kezdj egyből a táncparketten!
  • [2011-08-19] The Legendary 1979 Orchestra dj set @ Diszkóvágás
    @ U26, Budapest

    Kedves Vendégeink! A Diszkóvágás büszkén bemutatja: The Legendary 1979 Orchestra (dj set)
  • [2011-08-17] Intake Co. - Chill és Modern Lounge
    @ U26, Budapest

    Kettőezertizenegy augusztus 11-től szerdánként az U26 clubshopban produkáljuk magunkat, várhatóan mindenki jó szórakozását előidézve. A Nyugati térnél lévő Eiffel téren ha süt a nap akkor a teraszon, ha borongós-esős idő van, akkor a klubhelyiségben kezdünk neki zenei összeálításainknak. Beatinspector és mu'barakh 95-124 BPM között válogat léleksimogató, olykor pezsdítő dallamok közül, stílusokon átívelő hidat verve, kellemes hangulatot teremtve egy kis iszogatással kísért laza vacsorához, vagy külön-külön mindkettőhöz.
  • [2011-08-11] Budapest Night Bites
    @ U26, Budapest

    LA CUISINE presents BUDAPEST NIGHT BITES chill*minimal*techno* AUGUSZTUS 11.: megint van dolgod meló után, de nyugi, minimalban adagoljuk! U26 terasz-muzsika már du. 6-tól! INGYENES buli! Az eheti alibidet a házigazda mellett a Datascent adja!
  • [2011-08-06] Budapest Night Bites vol. 4.
    @ U26, Budapest

    minimal/techno/dark techno/hard techno a város közepén! AUGUSZTUS 6-án egész este dübörögni fog az Eiffel tér! U26 club - BPM-vacsora 22.00-04.00h! A buli INGYENES!
  • [2011-08-05] Diszkóvágás
    @ U26, Budapest

    FIGYELEM!!! HELYSZÍN és IDŐPONT VÁLTOZÁS! Mostantól kezdve minden pénteken már este 6-tól az U26 clubshopban találkozhattok velünk!
  • [2011-07-28] Budapest Night Bites vol.3.
    @ U26, Budapest

    LA CUISINE presents BUDAPEST NIGHT BITES //////////////////////////​///////////////// minimal*deep*dub techno*IDM*techno JÚLIUS 28. U26 clubshop - újra begyújtunk a BPM-ek alatt! A buli ingyenes! Délután 6-tól a teraszon sör, fröccs, koktél, óriásburger, napernyők az Eiffel téri gödör berlini hangulatában. Elektronikai stíluskifőzde: a lassabb tempóktól a táncosabbakig tálalunk és Te mondod meg, mikor zárunk
  • [2011-06-30] Budapest Night Bites
    @ U26, Budapest

    Délután induló bulikkal jelentkezik a La Cuisine a város szívében, minimal techno, IDM, electro, glitch hop hangzásokkal. Munka utáni pihenés és bulikóstoló, stílusok keverésével, vendégfellépőkkel kéthetente.
  • [2011-05-27] Galactic Boogie - Nu Disco In Town Again
    @ U26, Budapest

    Minden várakozást felülmúlt a party április elsejei bemutatkozása. Ezzel az egy éjszakával elegendő bizonyíték gyűlt össze a rendezvény folytatásához, hiszen kiderült: a nu disco stílusnak nemcsak, hogy létjogosultsága, de egy lelkes kis közönsége is van Budapesten!
  • [2011-04-01] SpaceWalker’s Guide To Galactic Boogie
    @ U26, Budapest

    2011. április 1-én senkivel sem járatják a bolondját – legalábbis a budapesti U26-ban! Egy új, havi rendszerességgel jelentkező klubest debütál az év legszeszélyesebb hónapjának első éjszakáján - kifejezetten a NU DISCO jegyében!
  • [2011-03-25] Budabeats presents: Smarton Trio+1 Remixes lemezbemutató
    @ U26, Budapest

    Március 25-én, pénteken este "Smárton Trió+1 Remixes" lemezbemutató buli lesz az U26 klubban. Az élő Smárton Trió+1 koncert mellett a lemezen közreműködő remixerek is fellépnek: Ba10, Dermot, Gandharva, JumoDaddy, M.W.D. alias Corp, Savages y Suefo, valamint Suhov. A remixlemez ingyenesen letölthető a Budabeats netlabel honlapjáról és szabadon terjeszthető. Színes zenei kavalkád várható a lemezhez hűen, a lemezbemutatón is. A belépés ingyenes!
  • [2011-02-23] Dub-Step into the night
    @ U26, Budapest

  • [2011-02-05] Déjá Vu Farsang
    @ U26, Budapest

    A Deja Vu 2009 abszolút sikertörténete. Pöli és Chriss közös stúdióalbuma olyan zenékkel , melyekre a „hőskorban” egyszerre tapsolt mindenki a táncparketten. A mixalbum 2009 legjobb albuma volt a Soundhead szavazásán . Megjelenését bemutató partyk követték és azok sikere a rendezvény többszöri megrendezését indokolta. A mára már „klassziknak” számító darabok hatása varázslat. Deja Vu….éld át újra!
  • [2010-12-11] djuice presents MJ Cole
    @ U26, Budapest

    Garage, 2step, UK garage, UKG - az elnevezések mind ugyanazt a ’90-es években felnőtt, majd méltatlanul elfeledett brit tánczenei stílust takarják. Könnyedén pulzáló középtempós ritmus, lágy, soul-os énekhangok, barátságos atmoszféra jellemzi, sokak szerint ez a tökéletes tánczene azok számára, akik imádják a fekete hangzásvilág és az elektronika találkozását.
  • [2010-12-10] Definitely House
    @ U26, Budapest

  • [2010-12-09] Csakacsütörtök
    @ U26, Budapest

    Decemberben is Csakacsütörtök menet az U26-ban! 
Lassan beérik a hangzatos nevű Csakacsütörtök menet a főváros szívében. A néhány hónappal ezelőtt fogant és kétségkívül még csecsemőkorban levő klubest ötlete Wegha fejéből pattant ki egy szép délutánon. Igaz, néhány alkalom más helyszínen került megrendezésre, a belvárosi forgatagban megbúvó, hangulatos és csodaszép U26 méltó helynek bizonyul a csöppség felcseperedésének.
  • [2010-12-04] Budapest Groove
    @ U26, Budapest

    A Jägermeister bemutatja: Budapest Groove-ja újra lüktet! The Quality Electronic Music Egy minden várakozást felülmúló indulás után következik a rájátszás: Budapest Groove december 4-én az U26-ban a két romániai tech house-mester, Luca M és Kyas, valamint a magyar színekben játszó Moti Brothers, Plastik Soul és Studiohead vendégszereplésével! A rezidenciát ezúttal is a hazai pályán otthonosan mozgó, rutinos zenemájszterek, Rich, Kornel, Rizkid és Kormix adja. Belegondolni is meredek!
  • [2010-12-01] MNML
    @ U26, Budapest

    A fergeteges novemberi MNML-partik után december 1-én következő állomásához érkezik kedvenc partisorozatunk. Ezen a zimankós szerdán a hazai kiválóságoké lesz a főszerep. A MNML képviselői ezúttal is a rezidens Collins & Behnam páros, és az ifjú padavan Roofio lesznek.
  • [2010-11-24] Ryan Crosson @ MNML
    @ U26, Budapest

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket.
  • [2010-11-19] Snake Sedrick
    @ U26, Budapest

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó