Pulzar

Definitely House flyer

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Definitely House @ U26, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 10.
Helyszín U26, Budapest, Eiffel Park (Nyugati Pu. mellett)
Stílus Dance, Disco, House
Definitely HouseU26, Budapest, Eiffel Park (Nyugati Pu. mellett)

Definitely House @ U26, Budapest

 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-05-11] Garden Get Together /w Ron Basejam
    @ U26, Budapest

    Napfény, tengerpart, mosolygós emberek, mindemellé pedig minőségi diszkó és house zene reggeltől hajnalig, egy héten át. Nagyjából erről szól a már-már legendás Garden Festival, melyet a horvát tengerparton rendeznek meg minden évben. A fesztivált beharangozandó, a tavaszi hónapokban Európa-szerte Garden Get together partikat tartanak, ahol egy-egy Gardenes fellépő vendégszereplésével népszerűsítik a fesztivált.
  • [2012-04-06] Galactic Boogie pres. Pete Herbert
    @ U26, Budapest

    Egy igazi nu-disco nagyágyúval indítja április 6-án a tavaszi szezont a Galactic Boogie csapata. A téli korcsolyás bulik után is maradunk az Eiffel téren. jól bevált klubunk, az U26 azonban a visszaköltözés idején már a nU nevet viseli. A legfrissebb nu-disco és house zenékre a GB crew mellett a londoni Pete Herbert neve lesz ezúttal a garancia.
  • [2012-02-10] Riverside presents The Season Opening
    @ U26, Budapest

  • [2012-01-13] Galactic Boogie pres. Nu Disco On Ice
    @ U26, Budapest

    Az első fagyos kísérlet forró fogadtatásának köszönhetően újra csúsztatásra csábít a Hungarian Nu-Disco és a Galactic Boogie tűzről pattant legénysége január 13-án, pénteken. Az Eiffel téri koripályán vár minden kis- és nagypályás nu disco rajongót (a forralt bor mellett) lemezestáskája legjavával Holic, Add2Basket, Christian Cardwell, DJ Szett és Mahagonee. Itt nem lesz forró a talaj senki lába alatt, de a kedélyállapot egész biztosan ismét a tetőfokára hág a jobbnál jobb zenék jóvoltából.
  • [2011-11-25] FRWLL Night Bites
    @ U26, Budapest

    25/11 DIGITAL FAREWELL TO THE TECHNO SEASON// CLUB U26 Host: LA CUISINE// JÉRÔME ANDRIEUX// FIZIKAL// EZITH KIEZ Guest: DEAN OLBRICHT// Absolutive Records MINIMAL / TECHNO / DEEP A La Cuisine DJ crew egy óriási ingyenes dübörgéssel búcsúztatja a Budapest Night Bites party-sorozatot az U26 klubban.
  • [2011-11-19] Upsolution presents Isu
    @ U26, Budapest

    Az idei év utolsó UPSOLUTION buliján mindent beleadunk. A helyszín Eiffel Tér legpörgősebb clubja, a hang prémium minőségű QSC technika lesz, és mellé még a látvány is beszélni fog. Az est vendége pedig a hazai Underground elektronikus zenei kultúra jól ismert alakja, a friss és mindig előremutató, soha meg nem alkuvó, dinamikus irányzatotokat diktáló, Technokunst-LickTheClick-Aktrecords szentháromság atyja: ISU lesz.
  • [2011-11-05] Galactic Boogie
    @ U26, Budapest

    A Galactic Boogie partisorozat egyik bölcsőjének is tekinthető 'The Hungarian Nu-Disco Club' facebook csoport létszáma nemrég meghaladta az ezer főt. Ezt a kerek számot szeretnénk mi, Galactic Boogie DJ-k, azaz Add2Basket, Holic és DJ Szett, egy közönségtalálkozóval egybekötött partival megünnepelni Veletek, november 5-én, szombaton, a budapesti U26-ban. Az ünnepi hangulatot a finom muzsikák mellett különleges dekorációval és vizuállal készülünk az egekig fokozni.
  • [2011-10-29] La Cuisine & Party Drops pres. Dork - Dean Olbricht
    @ U26, Budapest

    Alig vártuk az őszi szezont: sötét, fülledt klubestek, a mélység zenéivel, sok techno-fan egy helyen, egy pult előtt. Hogy a sok jó zene is biztosítva legyen, a La Cuisine összeállt a Party Drops csapatával, hogy elhozzák a techno-szcéna két meghatározó figuráját: DORK és DEAN OLBRICHT setjeit a LA CUISINE 3 DJ-je foglalja keretbe.
  • [2011-10-07] Galactic Boogie presents Fernando
    @ U26, Budapest

    Újabb külföldi vendéggel lepi meg a közönséget a Galactic Boogie csapata! A nu disco rajongók a 2020 Soundsystem sármos frontemberével, Fernandóval pacsizhatnak össze, ha lerucannak október 7-én este az U26-ba.
  • [2011-09-09] Galactic Boogie presents Kolombo
    @ U26, Budapest

    Közeleg az új évad, ezzel együtt a Galactic Boogie sorozat is visszatér a vakációról, nem is akármilyen vendéggel kedveskedve hűséges közönségének. Holic és Add2Basket elhozza Budapestre nektek a belgiumi újhullám legfelkapottabb éllovasát: KOLOMBO-t!
  • [2011-08-26] DJ Jukola (FIN)
    @ U26, Budapest

    Mostantól kezdve minden pénteken már este 6-tól találkozhattok velünk az U26 clubshopban, a Nyugati térnél levő Eiffel téren! Egy könnyű vacsora alatt élvezd a napfényt és a lüktető zenét a teraszon, vagy érkezz később, és kezdj egyből a táncparketten!
  • [2011-08-19] The Legendary 1979 Orchestra dj set @ Diszkóvágás
    @ U26, Budapest

    Kedves Vendégeink! A Diszkóvágás büszkén bemutatja: The Legendary 1979 Orchestra (dj set)
  • [2011-08-17] Intake Co. - Chill és Modern Lounge
    @ U26, Budapest

    Kettőezertizenegy augusztus 11-től szerdánként az U26 clubshopban produkáljuk magunkat, várhatóan mindenki jó szórakozását előidézve. A Nyugati térnél lévő Eiffel téren ha süt a nap akkor a teraszon, ha borongós-esős idő van, akkor a klubhelyiségben kezdünk neki zenei összeálításainknak. Beatinspector és mu'barakh 95-124 BPM között válogat léleksimogató, olykor pezsdítő dallamok közül, stílusokon átívelő hidat verve, kellemes hangulatot teremtve egy kis iszogatással kísért laza vacsorához, vagy külön-külön mindkettőhöz.
  • [2011-08-11] Budapest Night Bites
    @ U26, Budapest

    LA CUISINE presents BUDAPEST NIGHT BITES chill*minimal*techno* AUGUSZTUS 11.: megint van dolgod meló után, de nyugi, minimalban adagoljuk! U26 terasz-muzsika már du. 6-tól! INGYENES buli! Az eheti alibidet a házigazda mellett a Datascent adja!
  • [2011-08-06] Budapest Night Bites vol. 4.
    @ U26, Budapest

    minimal/techno/dark techno/hard techno a város közepén! AUGUSZTUS 6-án egész este dübörögni fog az Eiffel tér! U26 club - BPM-vacsora 22.00-04.00h! A buli INGYENES!
  • [2011-08-05] Diszkóvágás
    @ U26, Budapest

    FIGYELEM!!! HELYSZÍN és IDŐPONT VÁLTOZÁS! Mostantól kezdve minden pénteken már este 6-tól az U26 clubshopban találkozhattok velünk!
  • [2011-07-28] Budapest Night Bites vol.3.
    @ U26, Budapest

    LA CUISINE presents BUDAPEST NIGHT BITES //////////////////////////​///////////////// minimal*deep*dub techno*IDM*techno JÚLIUS 28. U26 clubshop - újra begyújtunk a BPM-ek alatt! A buli ingyenes! Délután 6-tól a teraszon sör, fröccs, koktél, óriásburger, napernyők az Eiffel téri gödör berlini hangulatában. Elektronikai stíluskifőzde: a lassabb tempóktól a táncosabbakig tálalunk és Te mondod meg, mikor zárunk
  • [2011-06-30] Budapest Night Bites
    @ U26, Budapest

    Délután induló bulikkal jelentkezik a La Cuisine a város szívében, minimal techno, IDM, electro, glitch hop hangzásokkal. Munka utáni pihenés és bulikóstoló, stílusok keverésével, vendégfellépőkkel kéthetente.
  • [2011-05-27] Galactic Boogie - Nu Disco In Town Again
    @ U26, Budapest

    Minden várakozást felülmúlt a party április elsejei bemutatkozása. Ezzel az egy éjszakával elegendő bizonyíték gyűlt össze a rendezvény folytatásához, hiszen kiderült: a nu disco stílusnak nemcsak, hogy létjogosultsága, de egy lelkes kis közönsége is van Budapesten!
  • [2011-04-01] SpaceWalker’s Guide To Galactic Boogie
    @ U26, Budapest

    2011. április 1-én senkivel sem járatják a bolondját – legalábbis a budapesti U26-ban! Egy új, havi rendszerességgel jelentkező klubest debütál az év legszeszélyesebb hónapjának első éjszakáján - kifejezetten a NU DISCO jegyében!
  • [2011-03-25] Budabeats presents: Smarton Trio+1 Remixes lemezbemutató
    @ U26, Budapest

    Március 25-én, pénteken este "Smárton Trió+1 Remixes" lemezbemutató buli lesz az U26 klubban. Az élő Smárton Trió+1 koncert mellett a lemezen közreműködő remixerek is fellépnek: Ba10, Dermot, Gandharva, JumoDaddy, M.W.D. alias Corp, Savages y Suefo, valamint Suhov. A remixlemez ingyenesen letölthető a Budabeats netlabel honlapjáról és szabadon terjeszthető. Színes zenei kavalkád várható a lemezhez hűen, a lemezbemutatón is. A belépés ingyenes!
  • [2011-02-23] Dub-Step into the night
    @ U26, Budapest

  • [2011-02-05] Déjá Vu Farsang
    @ U26, Budapest

    A Deja Vu 2009 abszolút sikertörténete. Pöli és Chriss közös stúdióalbuma olyan zenékkel , melyekre a „hőskorban” egyszerre tapsolt mindenki a táncparketten. A mixalbum 2009 legjobb albuma volt a Soundhead szavazásán . Megjelenését bemutató partyk követték és azok sikere a rendezvény többszöri megrendezését indokolta. A mára már „klassziknak” számító darabok hatása varázslat. Deja Vu….éld át újra!
  • [2010-12-11] djuice presents MJ Cole
    @ U26, Budapest

    Garage, 2step, UK garage, UKG - az elnevezések mind ugyanazt a ’90-es években felnőtt, majd méltatlanul elfeledett brit tánczenei stílust takarják. Könnyedén pulzáló középtempós ritmus, lágy, soul-os énekhangok, barátságos atmoszféra jellemzi, sokak szerint ez a tökéletes tánczene azok számára, akik imádják a fekete hangzásvilág és az elektronika találkozását.
  • [2010-12-09] Csakacsütörtök
    @ U26, Budapest

    Decemberben is Csakacsütörtök menet az U26-ban! 
Lassan beérik a hangzatos nevű Csakacsütörtök menet a főváros szívében. A néhány hónappal ezelőtt fogant és kétségkívül még csecsemőkorban levő klubest ötlete Wegha fejéből pattant ki egy szép délutánon. Igaz, néhány alkalom más helyszínen került megrendezésre, a belvárosi forgatagban megbúvó, hangulatos és csodaszép U26 méltó helynek bizonyul a csöppség felcseperedésének.
  • [2010-12-04] Budapest Groove
    @ U26, Budapest

    A Jägermeister bemutatja: Budapest Groove-ja újra lüktet! The Quality Electronic Music Egy minden várakozást felülmúló indulás után következik a rájátszás: Budapest Groove december 4-én az U26-ban a két romániai tech house-mester, Luca M és Kyas, valamint a magyar színekben játszó Moti Brothers, Plastik Soul és Studiohead vendégszereplésével! A rezidenciát ezúttal is a hazai pályán otthonosan mozgó, rutinos zenemájszterek, Rich, Kornel, Rizkid és Kormix adja. Belegondolni is meredek!
  • [2010-12-01] MNML
    @ U26, Budapest

    A fergeteges novemberi MNML-partik után december 1-én következő állomásához érkezik kedvenc partisorozatunk. Ezen a zimankós szerdán a hazai kiválóságoké lesz a főszerep. A MNML képviselői ezúttal is a rezidens Collins & Behnam páros, és az ifjú padavan Roofio lesznek.
  • [2010-11-24] Ryan Crosson @ MNML
    @ U26, Budapest

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket.
  • [2010-11-19] Snake Sedrick
    @ U26, Budapest

  • [2010-11-18] Csakacsütörtök
    @ U26, Budapest

    Ezen a héten is együtt csöröghetünk a Csakacsütörtökön! A Wegha által megálmodott Csakacsütörtök partik sora ezen a héten is itt csörög, itt pörög, s az U26-ban köt ki. Mint ahogy eddig, így ezúttal is két különleges vendég izgatja majd a fantáziáját a táncparkett ördögeinek.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó