Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
Elővétel1 000 Ft

Partyajánló

Masters Production presents: Special Nigts - Naga 4h special set @ Zöld Ház, Esztergom

Fellépők
Dátum 2010. június 19.
Helyszín Zöld Ház, Esztergom
Stílus Techno, Tech-house, Minimal Techno, Minimal,
Drum and Bass, Chill Out, Ambient
Masters Production presents: Special Nigts - Naga 4h special setIsmét háromtermes ZöldHáz buli Esztergomban!Zöld Ház, Esztergom,
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: mp01
összes résztvevő megtekintése

Masters Production presents: Special Nigts - Naga 4h special set @ Zöld Ház, Esztergom

Ismét háromtermes ZöldHáz buli Esztergomban!

Ismét háromtermes ZöldHáz buli Esztergomban!

Újabb felvonásához érkezett az izgalmas zenei élményekkel kecsegtető Special Nights az esztergomi Zöldházban.

A hazai underground egyik legelső frontembere, Naga tanár úr mindjárt egy négyórás szemináriumot tart a house és a tech legújabb szélirányaiból. A techno/house/minimal terem mindenképpen az est fő attrakciója lesz, a Hairy alapítójának maratoni szettjével. Felejtsd el a zenei közhelyeket és kliséket, s Naga megmutatja neked, milyen mély a nyúl ürege, vagy még lejjebb! A DJ-pultban a helyi erők is az utat törik majd a fejekhez és a szívekhez, hogy míg a lábunk ropja a táncot, a képzeletünk se unatkozzon. A lemezjátszók mögött láthatjuk-hallhatjuk még ezen a nyomvonalon haladva Endet, Káosz Elemért és az Európa Csapatot, valamint Golyót.

A tört ütemek pörgetőinek névsora gazdagítja a további kínálatot a drun’n’bass teremben. Darren, Maxim és Saber mellett T.N.B., Valent és Motiv gondoskodik a megfelelő muzsikák sorrendjéről ezen az éjszakán.

Aki nyugalmasabb vizekre vágyik, annak helyben adódik lehetősége a gőz kieresztésére: a chill out szekció ezúttal is a műfaj legfinomabb hangjaival simogatja a hallóidegeket. Aki pedig mindezt élőben szolgáltatja majd a keverőpult mögött, nem más, mint Soupa, MrD, Softmotel és Don Krs.

A lehetőség tehát adott hozzá, hogy egy újabb zenei ingerekben gazdag kalandot éljetek át június 19-én, az esztergomi Zöldházban!

Éljetek vele!

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó