Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Monkey Business w/Andras Toth @ Margitsziget - ChaChaCha Terasz, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. május 21.
Helyszín Margitsziget - ChaChaCha Terasz, Budapest
Stílus Deep House, Techno, Tech-house
Monkey Business w/Andras TothMonkey Business w/Andras Toth @ Chachacha /Margit-sziget/ 2010 - 05 -21 Az egyre elismertebb party brand, a Monkey Business ezúttal a Margit-szigeten, a Cha Cha Cha falai (kertjei :) közé invitál Benneteket egy nem mindennapi éjszakára! Az est fénypontja a Polymorphin formáció ex tagja, Andras Toth lesz, aki garantáltan elvarázsol mindenkit a tőle már megszokott, zseniálisan összeállított szettjével ezen az estén is!Margitsziget - ChaChaCha Terasz, Budapest,

Monkey Business w/Andras Toth @ Margitsziget - ChaChaCha Terasz, Budapest

Monkey Business w/Andras Toth @ Chachacha /Margit-sziget/
2010 - 05 -21

Az egyre elismertebb party brand, a Monkey Business ezúttal a Margit-szigeten, a Cha Cha Cha falai (kertjei :) közé invitál Benneteket egy nem mindennapi éjszakára!
Az est fénypontja a Polymorphin formáció ex tagja, Andras Toth lesz, aki garantáltan elvarázsol mindenkit a tőle már megszokott, zseniálisan összeállított szettjével ezen az estén is!

Az egyre elismertebb party brand, a Monkey Business ezúttal a Margit-szigeten, a Cha Cha Cha falai (kertjei :) közé invitál Benneteket egy nem mindennapi éjszakára!
Az est fénypontja a Polymorphin formáció ex tagja, Andras Toth lesz, aki garantáltan elvarázsol mindenkit a tőle már megszokott, zseniálisan összeállított szettjével ezen az estén is!

A továbbiakban természetesen a teljes Monkey Business csapat és barátjuk a Bedroomcrew is tiszteletét teszi az est folyamán! Dave Rice egy exkluzív warm-up szettel kezdi a kényeztetést, majd Silverdub és Tony M fogja alaposan megművelni a talajt, hogy Andras Toth a legjobb minőséggel tudja megkezdeni az aratást! A gyomok takarításáról a Bedrommcrew fog gondoskodni!
A Margit-sziget, a hídfelújítás alatt is könnyedén megközelíthető!
A rendezvényünk minden vendégünk számára, egész éjszaka ingyenes!

Andras Toth /hairy/:
DJ, producer, kortars zongorista es zeneszerzo, aki otthonosan mozog jazz és kortars klasszikus zeneszerzesben egyarant. A Polymorphin zenesz paros fiu tagjakent ismerhette meg ot az elektronikus zenei vilag. A szulei altal felhalmozott bakelitgyujtemeny reven kerult kapcsolatba korai elektronikus zenekkel, majd a 90-es evek vegen cseppent bele vegervenyesen a techno és house partik vilagaba. Az erettsegit kovetoen Londonba koltozott, ahol dolgozott es tanult, es megismerte a modern elektronikus zene legkulonbozobb iranyzatait.
Az elmult harom evben Andras, a Polymorphin tagjakent olyan nevekkel jatszhatott mar egyutt, mint DJ T, M.a.n.d.y, Booka Shade (Get Physical), Extrawelt (Cocoon) tobbszor lepett fel Berlin neves klubjaiban (103 Club, ZMF, Stereo33)
http://myspace.com/andristoth85
http://myspace.com/andrastoth85
http://myspace.com/polymorphin

Bedroomcrew:
Három zenei megszállott jóbarát 2010 elején kitalált egy olyan formációt, amelyben egyesítik színes zenei elképzeléseiket. Lepton azaz Lugosi Ernő kiváló érzékkel melegíti be a táncteret egy-egy buli alkalmával és olykor a rádió hullámokat hallgatók füleit, finomabbnál finomabb Deep zenéivel. Monoclick, Budai Zoltán és Electric Boutique, Tóth Gyula már a lüktetőbb, ütemesebb tech hangzást képviselik, bár olykor ők is több, mélyebb hangzású zenével építik fel dj setjeiket az éjszakák során, néha pedig kísérleti, elvontabb hangzást is prezentálnak a hallgatóság felé.

2010 februárjában a debreceni székhelyű feltörekvő e-zenei internetes rádióban, a Globalparty.hu-n indítottak el egy önálló műsort – Bedroom Radio Show - minden pénteken este 20:00-21:00 óráig!
http://myspace.com/bedroomcrew
http://myspace.com/leptonmusic

Dave Rice | Silverdub | Tony M
A Monkey Business zászlaja alatt, három tehetséges fiatal szakmabelit találunk, kiknek mindenük a zene és a közönségük ámulatba ejtése! Előretörésük figyelemreméltó gyorsasággal történik! Zenéjüket az egyediség és élvezhetőség vezérli a deephouse, techhouse és house felfedezésre váró vizein! Rentszeres "Monkey Business" klubestjeikkel méltó módón törik magukat előre, és válnak egyre népszerűbbe a minőségi ínyencségeket kedvelő szórakozni vágyók körében!
http://daverice.webs.com - The Home of the Monkey Business
http://myspace.com/silverdubsystem
http://myspace.com/tonymhu

Line-up

  • Andras Toth
  • Dave Rice
  • Electric Boutique
  • Lepton
  • SilverDub
  • Tony M

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó