Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Grand Opening party @ Tarasco, Törtel

Fellépők
Dátum 2010. május 1.
Helyszín Tarasco, Törtel
Stílus Electro, House, Minimal, Techno
Grand Opening partyIsmét techno és house dallamok törik meg a törteli éjszaka csendjét május 1-én. És ha már a Munka Ünnepe akkor a Minimal Fusion partyk egyik rezidense Russyk a születésnapját a pultban egy jó munkás szettel ünnepli veletek.Tarasco, Törtel,

Grand Opening party @ Tarasco, Törtel

Ismét techno és house dallamok törik meg a törteli éjszaka csendjét május 1-én. És ha már a Munka Ünnepe akkor a Minimal Fusion partyk egyik rezidense Russyk a születésnapját a pultban egy jó munkás szettel ünnepli veletek.

A rendszeresen a klubba járók már jól ismerik a helyi rezidens hölgyet Leiát, de aki még nem hallott a hölgyről annak gyorsan ajánljuk, hogy töltsön le egy szettet tőle a Tarasco Club weboldaláról. A két Deadcode fenegyerek, Igor Do’urden és Coyote az est két fő fellépője. Szettjeiket megannyiszor hallhattuk a Hyperspace-ek alkalmával és most Törtelen a Club Tarascoban teszik azt amiért a közönség minden bulijukon kitörő ovációval fogadja a két úriembert. Donvich (Electric Garden), Johnny Dub (Minimal Fusion) és Seth szintén a Tarasco falait megrengető szettel készülnek.
Találkozzunk!
 
Az est folyamán a Bomba italakcióval készül! 1-et fizet 2-t kap akció!
 
A vizuális vetítésről az est folyamán a Luma Beamerz gondoskodik.
 
 belépő:1000 Ft
 
http:/​/​clubtarasco.hu/​
(a.r.c.pr)

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó