Pulzar

Partyajánló

Moonline és Stuart június 12-én Törtelen a Club Tarascoban @ Tarasco, Törtel

Fellépők
Dátum 2010. június 12.
Helyszín Tarasco, Törtel
Stílus House
Moonline és Stuart június 12-én Törtelen a Club TarascobanAz időjárás az elmúlt időben a beltéri helyeknek kedvezett és essen eső, fújjon szél Törtelen ezen az estén biztos, hogy Moonline, Stuart, Nic Kayes, Subway, Christian Welt, Flanger, Mesty, Donvich,Axw, Russky, Johnny Dub, Farel, Poparadzi, Seth, Ramcell zenél.Tarasco, Törtel,

Moonline és Stuart június 12-én Törtelen a Club Tarascoban @ Tarasco, Törtel

Az időjárás az elmúlt időben a beltéri helyeknek kedvezett és essen eső, fújjon szél Törtelen ezen az estén biztos, hogy Moonline, Stuart, Nic Kayes, Subway, Christian Welt, Flanger, Mesty, Donvich,Axw, Russky, Johnny Dub, Farel, Poparadzi, Seth, Ramcell zenél.

 A tucatnál is több dj természetesen két teremben fog fellépni. A terasz rész is üzemelni fog és a várhatóan forró nyári hangulatban fog telni az este. Moonline a Radio City csapat oszlopos tagja, az elmúlt években bezsebelt egy év felfedezettje címet és több neves kiadónál is jelentek meg munkái. Stuart mindenkinek a tiszakécskei Club New Night-ból ismerő. Ott már több forró estét vezényelt le, így a teraszon nem lesz idegen számára a nyári éjszaka kellemes szellője. A nyár egyik legszínesebb estje következik június 12-én szombaton a klubban ezért kár lenne utólag bánkódni, hogy kihagytad.


http://clubtarasco.hu/

Készítette:
(a.r.c.pr) www.arcprmarketing.hu

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó