Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Streamlined Budapest @ Kaméleon Club - Mammut 2, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. március 14.
Helyszín Kaméleon Club - Mammut 2, Budapest, Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ 1024 Lövőház utca 2-6. IV emelet
Stílus Hard-trance, Trance
Streamlined BudapestMég több zenére vagy éhes? Március 14-én a Leon Bolier műsoráról elnevezett partysorozat Magyarországra érkezik egy ütős estére!Kaméleon Club - Mammut 2, Budapest, Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ 1024 Lövőház utca 2-6. IV emelet
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: PachaBoy choco monotun3 gregre
összes résztvevő megtekintése

Streamlined Budapest @ Kaméleon Club - Mammut 2, Budapest

Még több zenére vagy éhes? Március 14-én a Leon Bolier műsoráról elnevezett partysorozat Magyarországra érkezik egy ütős estére!

Ráadásul Leon cinkostársát sem hagyja otthon, az örök gyerek Cliff Coenraad –dal együtt teszik tiszteletüket a Kaméleon Club-ban, ahol az itthoni színeket Tebron és a Poleposition fogja képviselni.

Streamlined   A fogalom

A Streamlined Leon Bolier kéthetente jelentkező rádióműsora az Afterhours.FM-en, 2009-ben pedig egy dupla lemezes mixet is kiadott, amelynek a Buenos Aires alcímet választotta. Később pedig a hollandiai Utrechtben mutatkozott be először partyként sok-sok fellépő vendéggel megtűzdelve.

Leon egyébiránt jelenleg a mindenható DJ Mag lista 63.helyén áll, ezzel tavalyi helyezésén 32 pozíciót javítva. Emellett készül az új szerzői album, amely várhatóan még az idén megjelenik.

A vendégek

A Solarize és a Synergy büszkén mutatja be a Streamlined másik holland fellépőjét, Cliff Coenraad-ot. A szintén nemzetközi sikerekben dúskáló Cliff érces, dallamos, techesebb hangzásával fogja minden bizonnyal szétrúgni a ház oldalát. A mindig hülyéskedő örök gyerek egyáltalán nem komolytalan helyeken mutathatta be tehetségét: Trance Energy, Mysteryland és a brit Goodgreef mind-mind ékes bizonyítékai, hogy őt bizony komolyan kell venni.

A két hollandus egyébként nem először jár Magyarországon, Leon immáron harmadszorra fogja az itthoniakat szórakoztatni, Cliff pedig tavaly csapott hatalmas igazi ház-szétszedős bulit természetesen teltház előtt. Ezúttal ketten támadnak egyszerre, ez 200%-os garancia a remek partyra!

Információk

Leon Bolier presents Streamlined Budapest
Presented by Solarize+Synergy
Dátum: 2010.03.14. vasárnap (másnap munkaszüneti nap!)

Helyszín

Kaméleon Club
Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
HUNGARY 1024 Budapest
Lövőház utca 2-6. IV emelet
Telefon: (06-1) 345-8547
E-mail: info@kameleonmulato.hu

DJ's: Leon Bolier, Cliff Coenraad, Tebron, Poleposition

Belépő: 1500 Ft

Italakció

  • Bols Vodka – Redbull: 900 Ft
  • Tequila: 500 Ft

Egyéb további információk

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó