Pulzar

Partyajánló

JK! Pres. Kecskemét Classic @ Liberté, Kecskemét

Fellépők
Dátum 2010. március 13.
Helyszín Liberté, Kecskemét, Szabadság tér 2.
Stílus Progressive House, House
JK! Pres. Kecskemét ClassicA közelmúltban a Jóképű Klub háza táját is elérte a Classic érzés.Liberté, Kecskemét, Szabadság tér 2.

JK! Pres. Kecskemét Classic @ Liberté, Kecskemét

A közelmúltban a Jóképű Klub háza táját is elérte a Classic érzés.

JK! Pres. Kecskemét Classic
03.13. szombat
Liberté
 
Dj's:
Surprise, Kenny, Balakrishnan, Maple Dip, Little Fe
 
Egy új és egészen inpozáns helyszínen,
egy igen rendhagyó line up-pal a Liberté Café & Restaurant kinyitja kapuit,
hogy vendégül lássa a nagyérdeműt, Kecskemét első Classic House Partyján.
 
A lejátszóknál, a Pressure-ös bulik nagyjai Surprise és Kenny - valamint az új hullám képviselői - Little Fe, Maple Dip és
Balakrishnan - együtt azon lesznek, hogy visszarepítsenek az időben és felevenítsék a nagy house klasszikusokat!
.
Vár sok szeretettel a Jóképű Klub csapata, hogy újra átélhesd a feledésbe merült élményeket.
 
Helyszín:
Liberté
Kecskemét, Szabadság tér 2. (főtér)
 
Info:
http://www.jokepuklub.hu
http://www.myspace.com/thepressures
http://www.myspace.com/aerofonik
http://www.myspace.com/balakrishnanfromjk
http://www.myspace.com/mapledip
http://www.myspace.com/littlefefromnf

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-01-14] JK! Pótszilveszter
    @ Liberté, Kecskemét

    Az első Jóképű Klub Pótszilveszter
  • [2011-12-17] JK! presents Originals
    @ Liberté, Kecskemét

  • [2011-11-12] JK!Live
    @ Liberté, Kecskemét

    Bő egy év elteltével a Jóképű Klub színpadán ismét életre kel a zene! A tavalyi szezon egyik üde színfoltja volt a JK!Live névre keresztelt rendezvényünk, mellyel több szempontból is szerettünk volna hagyományt teremteni. Elsősorban a zenei felhozatalt még színesebbé téve ezeken az estéken kizárólag olyan mıvészeket hozunk el Nektek, akik előadásukat a létező legváltozatosabb módon igyekeznek egyedivé varázsolni.
  • [2011-10-08] JK!Smile
    @ Liberté, Kecskemét

    Tessék mosolyogni! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly - minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésünk szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.
  • [2011-04-09] JK Discoteca
    @ Liberté, Kecskemét

    Dana Bergquist útja az elektronikus zene irányába 1992-ben indult, első rezidenciája a stockholmi Regnbagsrummetben volt, innen ered máig tartó barátsága Eric Prydz-zel, akivel alkalma volt egy közös észak-amerikai turnén is részt venni 2007-ben. A warm up szerepkört töltötte be Eric előtt olyan klubokban, mint a Space (Miami), a Pacha (New York), az Avalon (Los Angeles), a Ruby Skye (San Francisco), a Guvernment (Toronto) és a ...Stereo (Montreal). Időközben hazájában, Svédországban is komoly hírnévre tett szert, és olyan helyeken volt rendszeres fellépő, mint például a Grodan Cocktail Club, a Fokused és az Andreas Hansson barátjával havonta jelentkező ’Oh!’ partik az F12 Terrasenben. Emellett az ottani Renaissance estek állandó vendége is, de gyakran kap meghívást a Ministry of Sound és a Cream rendezvényeire is.
  • [2011-02-12] JK!Farsang - a beöltözős happening
    @ Liberté, Kecskemét

    gy szusszanásnyi szünet után ismét jelentkezünk és ismét igyekszünk belopni magunkat Kecskemét szívébe. Egy olyan dologra készülünk, amire ebben a stílusban, ebben a városban eddig még nem volt példa: szeretnénk tető alá hozni a Jóképű Klub és talán a „Hírös város” történetének is első beöltözős farsangi buliját szigorúan az elektronikus zene ke­retein belül.
  • [2010-12-31] JK!NYE 2010/2011 Szilveszter
    @ Liberté, Kecskemét

    Idén is kacskaringós utat jártunk be, mire jelenlegi célunkhoz karnyújtásnyira kerültünk. Számtalan útelágazásnál törtük a fejünket, hogy merre menjünk tovább és jó néhány akadály előtt gondolkodtunk, mi is lehet a helyes megoldás. Most itt vagyunk szinte karnyújtásnyira minden party-sorozat talán legjobban várt állomásától, a Szilveszter éjszakától. Le kell azonban szögeznünk, hogy ez korántsem a végállomás, hisz már most gőzerővel készülünk a 2011-es szezonra is, de ne szaladjunk ennyire előre!
  • [2010-12-18] JK!Smile Naga&Beta párossal!
    @ Liberté, Kecskemét

    Két ember között a legrövidebb út a mosoly! Ezt az alapszabályt követve szeretnénk a lehető legközelebb kerülni hozzátok, hiszen nem győzünk hálásak lenni a töretlen bizalomért és a rengeteg pozitív visszajelzésért, amit tőletek kapunk! A következő dátum december 18. szombat, a helyszín a jól bevált Liberté!
  • [2010-11-13] Az 5 éves Jókepű Klub bemutatja - Face2Face
    @ Liberté, Kecskemét

    Közkívánatra. Akár ezt az alcímet is írhatták volna a beharangozóba hiszen számos kérésnek tesznek most eleget a JK! szervezői.
  • [2010-10-09] JK!LIVE - életre kel a zene
    @ Liberté, Kecskemét

    Aki esetleg azt hitte volna, hogy idén már az összes Jóképű puskaport ellőtték, nagyon tévedett!
  • [2010-08-28] Születésnapi Party - BACK2BACK NIGHT - 10DJ
    @ Liberté, Kecskemét

    2005 nyarán egy hirtelen ötlettől vezérelve belevetettük magunkat a party-szervezésbe. Teltek múltak a hónapok, egymást követték a bulik és egyre többen lettek kíváncsiak arra, hogy mit takar ez a mókás elnevezés.
  • [2010-06-05] Jóképű Klub
    @ Liberté, Kecskemét

    Egy nagyon régi vágyunk vált valóra – egészen pontosan március 30-án –, amikor megkaptuk Roberto managerétől a levelet, miszerint jó a dátum és lehet intézni a bulit.
  • [2010-04-24] Jóképű Klub presents: Budai
    @ Liberté, Kecskemét

    Nehéz szavakat találni egy olyan mesébe illő buli után mint aminek részesei voltunk március 13-án Kecskemét első Classic House partyján…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó