Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Syberia Sessions Night @ Cream, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. március 12.
Helyszín Cream, Budapest, VII. Dohány utca 28.
Stílus Progressive House, House
Syberia Sessions NightFebruári új helyszínes debütálása után ismét a friss és trendi belvárosi Cream Music Clubban (Dohány utca) kerül megrendezésre a kiemelt Syberia Sessions Night!Cream, Budapest, VII. Dohány utca 28.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: PEZ
összes résztvevő megtekintése

Syberia Sessions Night @ Cream, Budapest

Februári új helyszínes debütálása után ismét a friss és trendi belvárosi Cream Music Clubban (Dohány utca) kerül megrendezésre a kiemelt Syberia Sessions Night!

Nagy lendülettel indult az év az orosz illetőségű dj-producer számára, ugyanis a remekül sikerült Hungexpo-s Classic NYE2010 rendezvényen való szereplés után saját (Chris Drifter kiadójához aláírt) „You Are the Light 2010” c. kislemeze már megjelenés előtti promóciós időszakban első helyezést ért el a MypromoPool Top20-as Techno chartján! Január végén a chicagoi illetőségű Flextone Recordsnál jött ki két remix – „Parallax & Almaz - Collation” szerzeményét acidhouse és breakbreat verziókban értelmezte újra Maxim, míg február közepén az egyik legnépszerűbb nemzetközi elektronikus zenei hírportál (HousePlanet.dj) kiemelten leközölt egy cikket és letölthető zenepakkot tavalyi felfedezettünkről.
 
Országszerte zajló számos fellépése mellett Maxim egyre több helyre kap meghívást és szervez saját megmozdulásokat a fővárosban is, így pl. lengyel dj barátjával (PeteBoy) elindítottak egy új őrületet az itt tanuló Erasmus diákoknak – International Nite-Fever néven, saját klubestjét pedig egy új, szebb, elegánsabb és nagyobb helyszínre – a Cream Music Clubba vitte. A Syberia Sessions következő felvonása tehát Március 12-én, pénteken lesz és hogy mi várható ott? Konkrétan 3 felfutóban lévő klubest izgalmas összefonódása! A részletek:
 
Az orosz illetőségű klubest rezidens, a tavalyi - Maxim Kuznyecov mellet ezúttal a debreceni illetőségű DebDub csapat szervezője és tagja - Tito Rascal warmup szerepben karcolja lemezeivel a hangfal membránokat.

„A DebDub csapat létrejöttének elsődleges célja szülővárosuk (Debrecen), valamint a keleti régió elektronikus zenei életének színesítése. Fiatalos, dinamikus lendületükkel sikerült egy olyan arculatot kialakítaniuk, mely a fiatalok számára széles körben szimpatikussá vált. Csapattagjaik zenei világa teljesen kiegészíti egymást, zenei előadásaikat kiegyensúlyozottság és harmónia jellemzi - arspoetikájuk a szórakoztatás, a páratlan hangulat, a kommunikációs kapcsolat zene és közönség között.”

www.myspace.com/​debdubmusic

Special Guest szerepben pedig a budapest szerte egyre népszerűbb "Monkey Business" (4Bro, Kuplung..) sorozat vezéralakja, az ifjú titán - Dave Rice tűnik fel.

„Dave Rice mindig is az igényesebb és egyedibb hangzásvilággal felvértezett muzsikákkal csábította el közönségét, így az általa alapított Monkey Business partysorozat mára az egyik legsikeresebb újgenerációs fővárosi klubestté nőtte ki magat! A lelkes dj nagy örömmel fogadta a felkérést hogy deephouse es modern techno elemeit sajátosan egyesítő szettjével kápráztasson el benneteket a Maxim Kuznyecov által bejegyzett Syberia Sessions keretein belul!”

daverice.webs.com

Line-up

  • Dave Rice (Monkey Business)
  • Maxim Kuznyecov (Syberia Sessions)
  • Tito Rascal (DebDub)

Az élmény tehát garantalt, várunk benneteket soxeretettel március 12-én szombaton a Syberia Sessions következő felvonásán!

Info

Telefon: (06-20) 376-1524

E-mail: info@creamcafebudapest.hu / info@maximkuznyecov.com

Vacsorázni vágyó vendégeinket kora estétől szeretettel várjuk éttermünkben!

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Pozitív mérleggel zárt a Necromancy és a Glass House közös jótékonysági rendezvénye

    Ismét egy sikeres jótékonysági bulit tudhatunk magunk mögött, ugyanis péntek este közel 800 fiatal gondolta azt, hogy a bulizás mellett jótékony célokat is támogatna a belépőjével. Így nem kevesebb, mint 600.000 Ft.-ot sikerült összegyűjtenünk és ezzel támogatnunk a Kék Madár a beteg gyermekekért alapítványt, a Szegedi Gyermekklinikát és a hartai közbiztonságért felelős szervezetet. Szeretnék egy NAGY-NAGY köszönetet mondani a közönségnek, a lemezlovasoknak, a Glass House Club csapatának, a médiának és mindenkinek akik támogatták a rendezvényünket. Jó érzéssel tölt el bennünket, az a tény, hogy közös összefogással és szeretettel szinte bármit elérhetünk, és ez a mai világban igen nagy szó!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó