Pulzar

Belépő
23.00 előtt1 000 Ft
23.00 után1 500 Ft

Partyajánló

LavaLava @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2010-03-12
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus ismeretlen
LavaLavaMárcius 12.-én, több mint egy év elteltével ismét külföldi vendég játszik LavaLava bulin. Nagy-Britanniából érkezik a Corvintetőre Max Cooper.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

LavaLava @ Corvintető, Budapest

Március 12.-én, több mint egy év elteltével ismét külföldi vendég játszik LavaLava bulin. Nagy-Britanniából érkezik a Corvintetőre Max Cooper.

Cooper zenéjében egyszerre keveredik az experimentális kreativitás szabadsága a techno és a minimal hangzás szikár feszességével, mindez meg van bolondítva egy egyetemista fiatal dinamikájával.

Ez tetszett meg kölni illetőségű, legendás Traum labelnek is, akik egyből megkínálták egy saját EP kiadásával a fiatal londonit. Ezt követték a remixfelkérések nem kisebb nevektől, mint az Extrawelt, Dominik Eulberg, Ricardo Tobar a Moonbeam duó és Abe Duque, de készített egy downtempo-electronica átiratot az Au Revoir Simone indie-zenekarnak is.

Lemezlovasi elismertségét hűen tükrözi, hogy a brit BBC Radio 1 őt kérte fel, készítsen egy tutorial videót, amiben megmutatja egyedi szkreccs-képességét. Elismerően beszél róla a szcéna (Dubfire-től Laurent Garnier-ig mindenki), sőt a MixMag 2010-es prognózisaiban az év feltörekvő reménységének kiáltotta ki.

A hazai support is biztoskezű lemezlovasokra van bízva: Coyote már több mint 1 évtizede nélkülözhetetlen eleme minden valamire való hazai fesztiválnak vagy techno-rendezvénynek, Subotage pedig a rendkívül aktív NVC krú tagja. Rajtuk kívül játszanak még a LavaLava rezidensei: Tolo, FeZ & Falcao.

Line-up

 • Max Cooper (Traum, UK)
 • Coyote (Logical, Deadcode)
 • Subotage (NVC)
 • Tolo (LavaLava)
 • Fez & Falcao (LavaLava)

További infó

Flyer

Szervező

 • NVC

  2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

  Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • NVC Selected Sounds Interjú

  Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
 • James Holden Biztosan Jön

  A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó