Pulzar

Partyajánló

SZEIFERT 2012 SHOW-JA ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON @ Calypso Plus

Fellépők
Dátum 2010. február 20.
Helyszín Calypso Plus
Stílus House, Trance
SZEIFERT 2012 SHOW-JA ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGONSzeifert 2012 show-jának első hazai előadása 2010. február 20-án, szombaton kerül megrendezésre Budapesten a Calypso Plus-ban / 14. ker. Öv utca 210. /Calypso Plus

SZEIFERT 2012 SHOW-JA ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON @ Calypso Plus

Szeifert 2012 show-jának első hazai előadása 2010. február 20-án, szombaton kerül megrendezésre Budapesten a Calypso Plus-ban / 14. ker. Öv utca 210. /

A Calypso egy igazán tradicionális helyszín, amely az első fővárosi elektronikus zenét szolgáltató klubok között volt szinte a műfaj megjelenésével egy időben, felvonultatva a hazai klubvilág feltörekvő tehetségeit, akik közül sokan napjaink ünnepelt sztár dj-i.
 
Szeifert produkciójához a helyszínen külön színpad épül LED falakkal, kivetítés technikával, forgófejes lézerekkel és robotlámpákkal.
A visual előadás témája 2012, de ne gondoljon senki durva, sokkoló világvége jelenetekre, az élmény igazán magával ragadó, emlékezetes és ráébreszt, hogy talán a mi generációnk az utolsó, amely megmentheti az élőhelyünket.
 
A történet a Föld keletkezésétől indul, majd a bolygó és az emberiség legfőbb korszakait öleli fel a dinoszauruszokon át az emberig, megjelennek a legfőbb történelmi korok az ókortól napjainkig, a jelenleg fennálló világrendig, amely rövid képekben összeomlik és következik az újjászületés igazán látványos vizuális elemekkel.
A LED fal grafikái is igazodnak a kivetítőn futó történethez fokozva az élményt, amely Szeifert szettjével alkot kerek egészet.
 

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó