Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft
Fiúknak 23h-ig1 000 Ft
Telefonos Előfoglalás esetén mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Lights out @ Honey Club and Lounge, Balatonfüred

Fellépők
Dátum 2010. február 19.
Helyszín Honey Club and Lounge, Balatonfüred
Stílus House, Progressive House, Tech-house
Lights outA tavaly májusban nagy sikert aratott első Lights Out után, ahol Dandy és Coyote voltak a vendégek a Club Honey falai között, most ismét visszatér Balatonfüredre a WBR csapat partisorozata akik időről-időre a hazai elektronikus zene élvonalából már jól ismert neveket invitálnak emellett fiatal tehetségeknek is helyet adnak.Honey Club and Lounge, Balatonfüred,

Lights out @ Honey Club and Lounge, Balatonfüred

A tavaly májusban nagy sikert aratott első Lights Out után, ahol Dandy és Coyote voltak a vendégek a Club Honey falai között, most ismét visszatér Balatonfüredre a WBR csapat partisorozata akik időről-időre a hazai elektronikus zene élvonalából már jól ismert neveket invitálnak emellett fiatal tehetségeknek is helyet adnak.

Az est két WBR-es házigazdája mellett, február 19-én nem kisebb nevekkel mint Chriss-el, Hot X-el, és az NVC-s Boolint-tal kezdődik az idei év legígéretesebb sorozata!
 
Chriss-t az itthoni klubélet teljes meghódítása után, egyre többet hívták külföldre, így egyik legnagyobb zenei exportcikkünk lett. Megfordult a Love Parade, Criemfileds, Summer of Love fesztiválokon de zenéjére már London klubjaiban is elismerően bólogatnak. Nem véletlen, hogy Digweed és Tiesto kizárólag mellette hajlandó fellépni Magyarországon. 2004-től működik saját kiadója a Foundation Records. 2005-ben saját rádióműsora indult Dandy-vel a justmusic.fm netrádión Monitor címmel. 2008 tavaszán a legnagyobb house labelnek, a Renaissance Records-nak készített egy mixlemezt első és azóta is egyedüli magyarként. Közben Quasar formációja ontja a klubhimnuszokat. Az October John Digweed szívét is meghódítótta, olyannyira, hogy rendelt egy exkluzív szettet a rádióműsorába.
 
A másik kiemelt vendég, Hot X nagy szerepett játszott a house és techno zene itthoni elterjedésében. A '90-es évek eleje óta DJ-zik, mára az ország egyik legkeresettebb DJ-jévé vált, de külfödön is szívesen fogadják, többek közt a berlini Love Parade-on és a világ számos klubjában. Mindemellett a Deadcode Production alapító tagja, művészeti vezetője. Többek közt az ő promóteri munkájának köszönhető Richie Hawtin, Sven Vath, Anthony Rother, Chris Liebing, Tiga vagy éppen Adam Bayer itthoni fellépése a legnagyobb elektronikus rendezvényen, a Hyperspace-en. Sikereinek titka: táncorientált elektronikus zene, techno-tól az electro-ig.
 
A harmadik vendég a már szinte rezidensnek számító Boolint, a legismertebb hazai minimal-tech-house csapatának, az NVC-nek a tagja. Produceri munkáira is nagy hangsúlyt fektet, érdemes rá odafigyelni.
 
Az est házigazdái, a WBR fiúk, egyre több felkérést kaptak az elmúlt majd egy év során. Szettjeikben a techno műfaj egész holdudvara tetten érhető, a house-os hangzástól a minimalig. Előremutató, a jelent és a jövőt egyaránt felvonultató játékuk a feltörekvő DJ-k élvonalába repítette őket. Nem véletlen, hogy a DJ Festival veszrpémi állomásán ők melegíthették a közönséget.
 

Exkluzív éjszaka a Balaton legszebb szórakozóhelyén. Érkezzetek korán

A szálláson  a partyhangulat engedélyezett :)

Aki ott volt az már tudja mit is jelent a klub közvetlen közelében lévő több száz főnek is helyt adó szállásról indulni, hajnalban pedig vissza sétálni, táncolgatni bemelegítésként vagy levezetésként, ismerkedni, barátkozni a többi partyzóval, vagy csak elbújni mindenki elöl szűk társaságban az egyik szobában.

Belépő:
Telefonos Előfoglalás esetén: mindenkinek egész este 1000Huf (csak a kóddal visszaigazolt foglalás érvényes)
hölgyek: egész este: 1000Huf
urak: 23:00-ig 1000Huf, 23:00-tól 2000Huf
 
Szállás lehetőség a Club közvetlen közelében, 1500 Ft/fő/éj-től. Foglalási szándékodat jelezd február 15-ig.
 
Info + jegy és szállás foglalás: info@wbr.hu-n, illetve a +36 70 2522 007-es telefonszámon.
 
Nyereményjáték: legyél a barátunk a facebookon www.facebook.com/wbr.hu, vagy jelöld be a rendezvényt a pulzar.hu-n és nyerj belépőket!
 
www.wbr.hu
www.facebook.hu/wbr.hu
www.pulzar.hu
www.hotx.hu
www.myspace.com/chrisscroat

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó