Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

HA AZT HISZED, HOGY FESZTIVÁLOK CSAK NYÁRON VANNAK!!!!

Fellépők
Dátum 2010. február 13.
Stílus House, Minimal, Tech-house, Breakbeat,
Dubstep, Progressive House, Chill Out, Indie
HA AZT HISZED, HOGY FESZTIVÁLOK CSAK NYÁRON VANNAK!!!!2010 FEBRUÁR 13.- án a már jól ismert helyszínen vagyis a DÜRER KERT -ben folytatódik tovább a dobhártyaszaggatás, ahol a szokásos 4 terem mellett 1 új termet is felavathatunk.
Az esemény résztvevői:
13 vendég igazolt vissza, például: winters vinszent Span éhes dorcs bekour qdem heted7 solycus rich724 tilozs explo engi_
összes résztvevő megtekintése

HA AZT HISZED, HOGY FESZTIVÁLOK CSAK NYÁRON VANNAK!!!!

2010 FEBRUÁR 13.- án a már jól ismert helyszínen vagyis a DÜRER KERT -ben folytatódik tovább a dobhártyaszaggatás, ahol a szokásos 4 terem mellett 1 új termet is felavathatunk.

HA AZT HISZED, HOGY FESZTIVÁLOK CSAK NYÁRON VANNAK!!!!

A NOISE LIFE BEMUTATJA:

NOISE NIGHT LIFE VOL.6

2010 FEBRUÁR 13.- án a már jól ismert helyszínen vagyis a DÜRER KERT -ben folytatódik tovább a dobhártyaszaggatás, ahol a szokásos 4 terem mellett 1 új termet is felavatunk.
Aki pedig mindebben segítségünkre lesz nem más mint a hazai underground zene koronázatlan királya PALOTAI akin dj-k több generációja nőtt fel , ANDRO aki 2006 végén első magyarként került fel a világ legrangosabb dj listájára.
Akik pedig tovább fokozzák majd a hangulatot nem mások mint az elektro fenegyerekek vagyis a ROBOTROCK ezzel is garantálva a totális ájulást. A nagyterem warm upjának profi minőségét a szeptember óta berobbanó CREAK garantálja!
Emellett úgy gondoltuk megintcsak átlépjük a stílusbeli korlátokat így vendégül látjuk Budapest egyik legnagyobb minimal szervezőcsapatából az NVC-ből DR.ZOIDBERG-et valamint a CHI recordsból a FINE CUT BODIES-t, a HAIRY -ből NAGA-t és ANDRE-t. Végül, de nem utolsó sorban ebbe a terembe tartja debütáló buliját FUTURISM. Az electro/fidget/dubstep/techhouse kedvelői biztosan bírni fogják a III. sorszámmal ellátott termet ahol a SpinThatShit ötletgazdája valamint külföldön is egyre jobban befutott alakja STEREO KILLAZ is szórakoztatni fogja a népet. Itt jelen lesz még TOLO a partyszevrező LavaLava brigádból valamint csupa új ,de egyre ismertebb nevek mint például MYNICKNAMEISARTIMUS,MANIPULATOR,DISKTRIP,PLASTICKIDS valamint a két lány dj a MISANDRY. A BLONDZHAVEMOREGUNS bloggerei is valamint a fiatal DEDX is megmutatják, hogy az íráson kívül milyen jó trekkjeik vannak. Hogy a tört ütemek kedvelőinek is kedvezzünk elhívtuk PSYONT a Ninjabreaks professzionális dj'ét, aki egy nagyon durva szettel fogja extázisba zavarni azokat az embereket akiknek eddig nem sikerült a transzbaesés. Aki a zúzás helyett inkább a táncikálást választja azoknak a partyarcoknak is kedvezni szerettünk volna ezért ismételten kialakítottunk egy INDIE termet is ahol a szinte már-már rezidensként fellépő GUMIPOP és XENIA FLEX fogja tenni a jobbnál jobb lemezeket, valamint felavatjuk a CASSIUS GOES TO GLASGOW -t akik egyenesen 5 en jönnek azzal a céllal, hogy szórakoztassanak titeket a jobbnál jobb electro/indie keveredésekkel.
Ha elfáradtál vagy csak inkább beszélgetnél egy kicsit akkor sem kell hazamenned, mert a CHILL-t több székkel és asztallal rendeztük be valamint a RADIOCAFE dj'jét hívtuk meg nektek, KASZI-t aki a CINETRIP rendszeres chill felelőse, tehát az ellazulás is garantált lesz.

OPEN: 20:00
START: 21:00
COST: 1.000 HUF

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó