Pulzar

Partyajánló

Classic NYE 2010 @ HUNGEXPO

Fellépők
Dátum 2009. december 31.
Helyszín HUNGEXPO, Budapest
Stílus House
Classic NYE 2010Bizonyára javában készülődtök már az egyre közeledő szilveszteri mulatságra, s lassan mindenki eldönti, kivel és hol ünnepeli az év utolsó napját.HUNGEXPO
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Atika
összes résztvevő megtekintése

Classic NYE 2010 @ HUNGEXPO

Bizonyára javában készülődtök már az egyre közeledő szilveszteri mulatságra, s lassan mindenki eldönti, kivel és hol ünnepeli az év utolsó napját.

 

Sterbinszky meglehetősen mozgalmas szilveszteri programja az újjávarázsolt székesfehérvári Bahnhof Clubban veszi kezdetét, ahol 22:00 órától éjfélig fogja pörgetni legfeszesebb és legintenzívebb kedvenceit, sok-sok saját szerzeménnyel és remixszel megspékelve! A fellépés különlegessége lesz, hogy az éjféli köszöntőt is Karesz fogja elmondani! Sterby egyébként gyakori vendége a Bahnhof Clubnak, s fellépéseit rendre óriási ováció szokta övezni. Minden tényező adott tehát, hogy egy hatalmas buli kerekedjen idén szilveszterkor is!

 

A Bahnhofban való vendégeskedés után az újév első Sterbinszky-szettje 00:40-tól a tatabányai Ibiza Clubban lesz hallható! Ezen  a helyen – az előzővel ellentétben – Karesz most játszik először, a környéken azonban számtalan nagysikerű fellépése volt az elmúlt egy év folyamán (mint pl. a táti Ice Beach-en), így szinte biztosra vehető, hogy nagyszámú rajongótábor fog összeseregleni ezen a szilveszteri bulin!

 

Az est harmadik állomásaként 02:45 és 03:45 között Sterby a ROXY Szilveszter részese lesz, mely a budapesti My Clubban (volt Sensation) kerül megrendezésre. Ezen a partyn együtt fog játszani az összes ROXY DJ, amire minden évben csak egyszer adódik alkalom! Sterbyn kívül Flash, 5vös, Smith, Whiteboy, Karmatronic, Jován és MC Zizi pörget még tehát ennek keretében. A rádió munkatársai már gőzerővel szervezik az eseményt, hogy az ott összesereglő vendégek mindenféle tekintetben a lehető legjobban érezhessék magukat. Szilveszter előtt pár héttel fellelhetőek lesznek a sárga ruhás stewardessek is, akik örömmel állnak majd a ROXY szilveszteri kalandjára vágyók rendelkezésére. A rádió szilveszteri „utaztatása” pedig nem ér véget magán a rendezvényen, két szerencsés vendégnek ugyanis külföldön folytatódik tovább a buli! ROXY-partyról lévén szó, természetesen nem maradhat el a nélkülözhetetlen élő rádiós közvetítés sem! A buli hangulatát pedig nem kis mértékben fogja fokozni az egész éjszakán át tartó korlátlan italfogyasztási lehetőség! A minőségi szórakozás színvonalát ezen kívül nagyban emelni fogja a mega-látványshow, a professzionális szintű fény- és hangtechnika is. Ezek után szinte nem is lehet kérdés, hogy ez lesz a főváros egyik legnívósabb és legnagyobb volumenű szilveszteri elektronikus és szórakoztató programja! A jegyek elővételben 6500Ft-os áron kaphatók, amely összeg szinte eltörpül a rendezvény által nyújtott partyélmény mellett. J

 

Végezetül, az éjszaka megkoronázásaként Sterbinszky 04:00-tól a Hungexpo területén a ’F’ pavilonban, egész pontosan a The Brand Classic Arénában fogja pakolgatni kedvenc örökzöld, a nevéhez is köthető klubhimnuszait. Tessék megkapaszkodni, az itt lejátszásra kerülő szett gerincét a DJ összes eddig megjelent mixlemeze, mint például a Hits From Club E-Play, az Egy Nyár a Flörtben, a Megint Egy Nyár A Flörtben, a The Trance and House Sound of Dance Tuning Disco válogatások, illetve a saját szerzeményű Discography, vagy a Gates Of Mind album legnagyobb durranásai fogják képezni! Ez a helyszín azért is különösen fontos Sterbinszky számára, mivel hosszú ideje tervezi már, hogy egy úgynevezett „Sterbinszky Classic Party” keretén belül egy egyedülálló, hatalmas nosztalgia bulival örvendeztesse meg rajongóit az ezredforduló környéki óriási trance és house zenékből válogatva. A kitűnő minőségű, 100.000 watt erejű hangrendszer alázattal fogja szolgálni a legnagyobb klubslágereket, hogy azok úgy tündököljenek majd, mint anno fénykorukban, amikor a különböző slágerlistákat vezették. Egy igazán különleges, egyedülálló élménnyel gazdagítja majd ez a szett az ide összesereglő vendégeket! A Classic Arénában Kareszon kívül a lemezjátszók mögé áll még egyenesen a nemzetközi élvonalból a holland Jaydee, Angliából a Ministry of Sound soraiból ismert Ramiles, a budai Várban egykoron fellelhető Fortuna Disco ördöge, Schulz, a legendás Speed Disco volt házigazdái, Kühl, Clark és Levi,  a nemrég bezárt belvárosi Bank Dance Hall volt rezidense, Matthew, illetve a szintén pár éve megszűnt fővárosi Home Club DJ-je, Blackman!

 

 

Sterbinszky’s TOP 10 (2009. december)

 

1. Lee Mortimer & Laidback Luke – Blau (Original Mix)

2. Tiesto & Three 6 Mafia – Feel It (Sterbinszky & Jason Mill Remix)

3. Cirez D vs Sterbinszky – Gates Off Down (Sterbinszky & Petya-8 Personal Mash Up)

4. Laidback Luke vs Sterbinszky – Brake The DiscoHouse (TommyB Bootleg)

5. Steve Angello – Monday (Original Mix)

6. Depeche Mode – Personal Jesus (Sterbinszky’s Personal Remix)

7. Rank1 – Airwave (David Cashy Remix)

8. Luvstuff, Aspin & Dipace – You Too (Original Mix)

9. Olivier Giacomotto – Bordeaux (Original Mix)

10. Calvin Harris – Flashback (Eric Prydz Remix)

+1 Andro – When You Go Round

+1 Deadmau5 – To Play Us Out

+1 Sterbinszky & Tranzident feat. MÉZ – Irish Coffee (Sunshine State Remix)           

 

Ajánlott lemezek

Helyszín

  • HUNGEXPO

    Albertirsai út 10. Budapest, Hungary 1101

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2016-04-23] HYPERSPACE XX.
    @ HUNGEXPO

    Húsz éves a HYPERSPACE! 2016. április 23-án 20. születésnapját ünnepli a HYPERSPACE, amely két évtizedes történetével nem csak Közép-Európa legjelentősebb techno rendezvényévé nőtte ki magát, ezzel alapjaiban meghatározva a magyar elektronikus zenei kultúra fejlődését, hanem európai szinten is példátlanul hosszú ideje tartó technotörténelmi sikereket tudhat magáénak.
  • [2015-12-31] DEADCODE & FRIENDS NYE special 2015
    @ HUNGEXPO

    Magyarország legnagyobb szilveszteri techno party-ja a Hungexpón: DEADCODE & FRIENDS NYE Special 2015
  • [2015-11-21] BÓNUSZ Electronic Music Festival 2015
    @ HUNGEXPO

    2015. november 21-én kerül megrendezésre a DEADCODE PRODUCTION és a THUNDER szervezésében Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja, a BÓNUSZ Electronic Music Festival, amely közel 40 DJ-t és producert fog felvonultatni a nemzetközi és hazai szcéna legjavából. Az évről-évre Magyarország leglátványosabb eseményeként emlegetett BÓNUSZ pedig idén sem fog engedni a megszokott színvonalból, hiszen a legnagyobb előadók mellett elképesztő vizuális- és lézer show fog társulni az estéhez.
  • [2015-04-25] HYPERSPACE 2015
    @ HUNGEXPO

    2015.04.25. HYPERSPACE 205 - 20th anniversary pre-ceremony - Hungexpo - Budapest
  • [2014-12-31] DEADCODE & FRIENDS NYE 2014
    @ HUNGEXPO

    December 31-én minden elektronikus zenei rajongót vár Magyarország legnagyobb szilveszteri techno rendezvénye a DEADCODE & FRIENDS NYE 2014 !
  • [2014-12-31] Music Fm & Lights OFF - ILLEGAL SZILVESZTERI PARTY
    @ HUNGEXPO

    Magyarország legnagyobb és leglátványosabb szilveszter bulija! Káprázatos látványtechnika, illegál hatás élő közvetítéssel a 89.5 Music FM-en!
  • [2014-10-11] BÓNUSZ Fesztivál 2014
    @ HUNGEXPO

    2014. október 11-én, szombaton kerül megrendezésre Közép Európa legnagyobb egynapos elektronikus zenei fesztiválja. A Magyarország leglátványosabb e-zenei eseményeként is számon tartott BÓNUSZ Electronic Music Festival, a tavalyi évet is felülmúló vizuális show elemekkel, és az elektronikus zenei szcéna külföldi és hazai éllovasaival készül felejthetetlenné tenni az éjszakát.
  • [2014-04-26] HYPERSPACE 2014
    @ HUNGEXPO

    2014 április 26-án tucatnyi karakteres dj, egy ütős live act banda, és két arénányi techno- illetve house-rajongó találkozásától lesz hangos a budapesti éjszaka: HYPERSPACE a Hungexpón!
  • [2013-12-31] DEADCODE & FRIENDS NYE 2013
    @ HUNGEXPO

    DEADCODE & FRIENDS NYE 2013
  • [2013-11-23] Fridge Festival 2013
    @ HUNGEXPO

    Visszatér a Fridge fesztivál Budapestre!? Az igazi téli sportparádé, irgalmatlan sok műhó és az ősz legnagyobb bulija? Nem hangzik rosszul, pláne ha az éjszakai szórakozásról a legjobb zenekarok és DJ-k gondoskodnak majd. Budapest, azon belül pedig a Hungexpo ad otthont a BudapestFridge Fesztivál feltámadásának, úgyhogy helyszűkétől biztosan nem kell tartani a hangulat pedig eddig is garantált volt minden évben!
  • [2013-10-12] BÓNUSZ Electronic Music Festival 2013
    @ HUNGEXPO

    A nyárnak ugyan vége, de az idei fesztiválszezon ezzel még nem záródott le, sőt, az egyik legnagyobb durranás még csak most következik ! 2013. október 12-én a HUNGEXPO területén újra megrendezésre kerül Budapest leglátogatottabb elektronikus-zenei megmozdulása, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A legmodernebb hang - és látványtechnikával felszerelt, három hatalmas arénában, illetve egy szabadtéri színpadon zajló fesztivál idén is a jelenkori elektronikus zenei világ külföldi és hazai éllovasait vonultatja fel.
  • [2012-06-23] DEADCODE & Friends ”Open Air” / Szabadtéri Piknik
     

    2012. június 23-án a HUNGEXPO kertjében kerül megrendezésre a budapesti nyár legjelentősebb technorendezvénye a DEADCODE & FRIENS szabadtéri techno piknik.
  • [2011-12-17] A Burn bemutatja: David Guetta "Nothing But The Beat" Album Tour
    @ HUNGEXPO

    December 17-én, szombaton, a BURN és a DEADCODE PRODUCTION DIAMOND SERIES jóvoltából Budapestre látogat az idén második Grammy-díját is begyűjtő francia dance-ikon, DAVID GUETTA. Az idei esztendőben is óriásit taroló művész az ötödik szerzői nagylemezéhez, a "NOTHING BUT THE BEAT"-hez kapcsolódó világ körüli turné keretében érkezik a HUNGEXPO színpadára.
  • [2011-10-15] Telekom Bónusz Fesztivál 2011
    @ HUNGEXPO

    2011. október 15-én, szombaton, újra jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, az idén új névre keresztelt TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL.
  • [2010-10-16] T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010
    @ HUNGEXPO

    Egyre közeleg október 16-a, vagyis a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 napja. A helyszín, a fellépők névsora már ismert, a jegyértékesítés javában zajlik. .
  • [2010-06-18] Fields of Joy
    @ HUNGEXPO

    Az Országos Meteorológiai Szolgálat a pénteki napra kiadott előrejelzése alapján Budapesten 9-12 milliméter csapadék várható, amely a Kincsem park területét és talaját alkalmatlanná teszi a Fields of Joy pénteki napjának megrendezésére. Ezért a pénteki buli az esőhelyszínen a Merlinben lesz megtartva. A változás a programot nem érinti. A rendezvényen a közönség létszáma limitálva lesz, így mindenképpen ajánlott a korai érkezés! Megértéseteket köszönjük. Fontos! A Fields of Joy szombati napja a Hungexpon lesz megtartva.
  • [2009-12-18] DAVID GUETTA Budapesten!!!
    @ HUNGEXPO

    2009. december 18 -án pénteken Budapesten lép fel DAVID GUETTA

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó