Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Allnightbreakz @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Marka
Dátum 2009. december 21.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Breakbeat
AllnightbreakzBizony már hat éve, hogy a Kultiplex a három dj-t kérte fel arra a hálátlan feladatra, hogy hétfőnként tartson bulit, melyet Vida G, marka és Vida L meglepő sikerrel teljesített: az Allnightbreakz sorozatot gyakorlatilag a Kulti bezárásáig folytatták.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: zajcica
összes résztvevő megtekintése

Allnightbreakz @ Corvintető, Budapest

Bizony már hat éve, hogy a Kultiplex a három dj-t kérte fel arra a hálátlan feladatra, hogy hétfőnként tartson bulit, melyet Vida G, marka és Vida L meglepő sikerrel teljesített: az Allnightbreakz sorozatot gyakorlatilag a Kulti bezárásáig folytatták.

Allnightbreakz - 6. éves születésnap

Vida G –  marka – Vida L

2009. december 21. Corvintető

 



A fiúk a zárást követően sem adták fel és azóta több más helyen heti-kétheti rendszerességgel rendre felbukkannak az éjszakában – a Corvintetőtől, az Artkatakombán át a Kuplungig –, ahol partyjukon zeneileg meghatározó elem a breakbeat, de könnyedén eljutnak a dubstepig, a house-ig, vagy akár a funkig.

 

Hogy honnan indult az Allnightbreakz? Vida G és Vida L először a Tilos Rádióban találkozott és nem sokkal később már saját műsorral szórakoztatták a hallgatókat. Marka 1997 óta dj-zik rendszeresen, ő a Jazz n Bass egyik szervezője és rezindese. A 2003-ban össze is értek a szálak, ekkor alakult meg az Allnightbreakz: azóta többszörösen körbejárták a legnagyobb hazai fesztiválokat (VOLT, Balaton Sound, Sziget/meduza) és klubokat (Kultiplex, Corvintető, Instant, Kuplung stb), három lemezjátszós műsorukkal a Pendulum (Live) vagy Krafty Kuts előtt is melegítették a közönséget.

 

A december 21-i bulin a csapat fennállásának hatodik évfordulóját ünnepli, rendhagyó módon hétfőn, mint a kezdetek kezdetén és természetesen elhangzanak majd a jól bevált Allnightbreakz-slágerek is.

 

Időpont: 2009. december 21. 22.00

Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából)
Fellépők: Vida G, marka, Vida L

Stílus: break, dubstep, 4/4
Jegyár: 500,- Ft

 

Link:

www.myspace.com/​allnightbreakz

Mail:

allnightbreakz@gmail.com

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó