Pulzar

Partyajánló

Kunk presents: 12.12 with the Twelves @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Dátum 2009. december 12.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus House
Kunk presents: 12.12 with the TwelvesEgy éjszaka erejéig Budapest szerencseszáma a piszkos tizenkettő lesz: december 12-én, szombaton a Mappa Clubban a Kunk bemutatja Brazilia indie-elektro párosát, a The Twelves-t.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Kunk presents: 12.12 with the Twelves @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Egy éjszaka erejéig Budapest szerencseszáma a piszkos tizenkettő lesz: december 12-én, szombaton a Mappa Clubban a Kunk bemutatja Brazilia indie-elektro párosát, a The Twelves-t.

Kunk presents: 12.12 with the Twelves

 



A The Twelves Rio de Janeiro válasza a Daft Punkra: diszkózene 2112-ből, garantált óceánparti naplemente hangulattal, amire mindnyájunknak nagy szüksége van így a téli borongás idején.

Az egy napon, 1980. július 12-én született João és Luciano egyike a legfelkapottabb producerduóknak, akik a blog-színtérből emelkedtek ki az elmúlt években. 2007 nyarán törtek be a köztudatba M.I.A.-nek készített remixükkel, ami aztán rengeteg sztár-dj szettjének lett húzó trekkje, Kissy Sell Out pedig lejátszotta a BBC-n az "In New Djs We Trust" című trenddiktáló műsorában.


Azóta olyan nagy nevek rendelnek tőlük remixeket, mint a Virgins a "Rich Girl"-höz vagy La Roux az "In For The Kill"-hez. De remixelték a Radioheadet, az A-Ha klasszikusát, a "Take On Me"-t, a Fever Ray-t, Kylie-t, Groove Armada-t... s szinte mindegyik újragondolásuk felugrott a népszerűségi lista tetejére a Hype Machine-on. Annie Mac meghívta őket a BBC Radio 1-es műsorába, aminek örömére egy minimixet készítettek, a Spin Magazine pedig kinevezte őket az egyik olyan fellépőnek, akikre figyelni kell az idei SXSW fesztiválon Amerikában, és nemrég debütáltak Párizsban, a legendás Social Clubban.

 

Élő fellépésük egyedülálló a maga nemében: virtuóz keveréke az élő szintinek, dobgépnek, a mash-upoknak és a helyben remixelésnek. A duó számára az egyik legfontosabb elem az improvizáció, és annyira jól csinálják, hogy ez önmagában 2009 egyik különleges és kihagyhatatlan eseményévé avanzsálja a 12.12.-ei fellépést.

A dj-pult mögött hallható és látható lesz még Brandon és Cigi a menő elektro és indie vonalán, illetve Budapest szárnyaló elektro-csodagyereke, az MTV-klipet "növesztett" We Plants are Happy Plants.

 

 

RÉSZLETEK


MI: Kunk presents 12.12 with THE TWELVES (Brazil)

Mikor: December 12, Szombat, 2009; 10pm - 4am

Hol: Mappa Club (korábban Trafó Bár Tangó), Lilliom u. 41, IX Budapest
Élő: The Twelves, We Plants Are Happy Plants, DJs: Kunk

Belépő: 1200 HUF
LÁNYOKNAK 11 ELŐTT INGYENES!

 

LINKEK:


http:/​/​www.myspace.com/​thetwelves

http:/​/​www.myspace.com/​kunkbudapest
http:/​/​www.mykunk.com

http:/​/​www.myspace.com/​wpahp



Kapcsolódó cikkek

  • Új klub nyílik Ibiza szigetén!

    Ha azok közé a szerencsés fazonok közé tartozol, akik éppen Ibiza felé tartanak, akkor nem lenne szabad elhalasztanod az ibizai BoHo klub megnyitóját San Antonioban.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó