Pulzar

Partyajánló

R 46 @ Kuplung, Budapest

Fellépők
Továbbá még: T-Boy
Dátum 2009. december 5.
Helyszín Kuplung, Budapest, Király utca 46.
Stílus Tech-house
R 46Ezen az estén két nagyszerű hazai dj-szcéna zsokéi pörgetik a lemezeket , tech-es műfajokat nagyszerűe kombinálva ,egy kicsit újszerű estét hozva a decemberi programunkba.Kuplung, Budapest, Király utca 46.

R 46 @ Kuplung, Budapest

Ezen az estén két nagyszerű hazai dj-szcéna zsokéi pörgetik a lemezeket , tech-es műfajokat nagyszerűe kombinálva ,egy kicsit újszerű estét hozva a decemberi programunkba.

R 46  @  Kuplung

                                                   Budapest,   Király utca  46.

 

2009. december 5., péntek

Kezdés : 21 h

 

Subotage [monkey6]

Bergi [NVC]

Ioda [NVC]

 

Vizuál: UFY

 

 

Sabotage [nvc]

Életében az elektronikus és az élőzene párhuzamosan jelen van, DJ munkái mellett énekel és gitározik.
Szettjei a kattogós minimaltól egészen a dallamos cutting edge zenékig elkalandoznak. Olyan nevekkel játszott már együtt, mint az Extrawelt, Stephan Bodzin, Oliver Huntemann, Fairmont, Florian Meindl, Petter, Martin Eyerer, Julian Jeweil. A Casino Bangkok klubsorozat rezidens dj-je. 

Ioda [nvc]

Ioda eleinte drum 'n bass lemezek pakolt, majd a Matrix-Paradox-Optical-Teebee-féle zúzós vonal után a Good Looking kiadványoknál és liquid d'n'b-nél kötött ki.
Ezalatt egyre jobban elmerült a triphop, absztrakt hiphop, Warp és IDM zenék világába. A következő szerelmet a psytrance jelentette.
Az utóbbi pár évben a letisztultabb, technoid és minimal hangzásoknál kötött ki, és nem telik el nap, hogy ne nyúzná Nord Lead és Modular szintijét. Az eredmény: kísérletező, jellegzetes hangvételű IDM, minimaltechno, techhouse darabok.  

Bergi [monkey6]

A minimal technótól a drumandbassig nagyjából minden stílusban megfordult már. 4 évig vezetett saját rádióműsort az azóta már megszünt Gfm kalóz/szabadrádióban.
Saját partik tömkelegét szervezte, így ilyen nevek Magyaroszági fellépésében vállalt tevékeny szerepet, mint például: Aux88, Aquasky, Ali B, Backdraft, Badmarsh & Shrii, Bassface Sascha, Dub Pistols, Ed209, Evil9, John B, Koma&Bones, Lawrence Burden, Mike Grant, the Raggatwins, Rennie Pilgrem, Sean Deason stb.

A rendezvény ingyenes!

 

  Információ:

     06307553527.
 

     http:/​/​kuplung.net

  http:/​/​www.nvc.hu

  http://www.myspace.com/novidracrew

  http:/​/​www.myspace.com/​bergi_fresher

  http:/​/​www.myspace.com/​psigy

  http:/​/​www.myspace.com/​yesmanspace

 

 

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó