Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Monitor Special a Pinkben! @ Pink! - Hajógyári sziget

Fellépők
Dátum 2009. november 20.
Helyszín Pink! - Hajógyári sziget, Budapest
Stílus House
Monitor Special a Pinkben!Igen, méghozzá többszörösen is speciális, mert minden alkalom egyszeri és megismételhetetlen, s mert ez lesz az első után a következő, ráadásul csak most az egyszer kerül megrendezésre a gyönyörű Pinkben!Pink! - Hajógyári sziget
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: nyonyofej
összes résztvevő megtekintése

Monitor Special a Pinkben! @ Pink! - Hajógyári sziget

Igen, méghozzá többszörösen is speciális, mert minden alkalom egyszeri és megismételhetetlen, s mert ez lesz az első után a következő, ráadásul csak most az egyszer kerül megrendezésre a gyönyörű Pinkben!

 

 

Nehézségünk akkor lenne, ha le kellene beszélni arról, hogy gyere el… A Monitor Special Chriss és Dandy vezényletével egy igazi klasszikus értelemben vett klubest, egy összeszokott közönség családias hangulatú bulija. A két házigazdát szinte mindannyian csaknem barátként üdvözölhetjük a lemezjátszók mögött a sok-sok együtt végigbulizott éjszakának köszönhetően. Ki innen, ki onnan, de gyakorlatilag mindenki ismer mindenkit valahonnan. A Monitor Special valóságos kis olvasztótégelye az értő füleknek, táncos lábaknak és mosolygós arcoknak. Aki még sohasem volt, az is azonnal otthon érezheti itt magát.

 

November 20-án éjjel téged is várunk egy újabb felszabadult örömtáncra a Hajógyári Sziget legújabb klubjában, a Pinkben! A professzionális bemelegítésről Invoice gondoskodik a Truesounds-ból, nem érdemes lemaradni róla sem.

 

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2009-10-30] The Debut
    @ Pink! - Hajógyári sziget

    8 év , közel 100 budapesti, több tucat vidéki rendezvény, fesztiválok, extrem helyszínek , ezek a lebecsülhetetlen tények, a lényeg a „Debut érzés”, amely 2001 óta változatlan, utánozhatatlan…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó