Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Takarékosan a Hi!Fly-ra! @ Olof Palme

Fellépők
Dátum 2009. november 13.
Helyszín Olof Palme, Budapest
Stílus Tech-house, House
Takarékosan a Hi!Fly-ra!Lassan minden létező csatornán keresztül egyetlen szót szugerálnak belénk: VÁLSÁG.Olof Palme
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Pöresz
összes résztvevő megtekintése

Takarékosan a Hi!Fly-ra! @ Olof Palme

Lassan minden létező csatornán keresztül egyetlen szót szugerálnak belénk: VÁLSÁG.

Ha kinyitunk egy újságot, ellátogatunk egy hírportálra, bekapcsoljuk a rádiót vagy tv-t, hosszú hónapok óta ez a szó határozza meg a cikkek és hírek nagy részét. Tisztában vagyunk vele, hogy a világgazdasági hatások elérték a szórakoztatóipart is. A Hi!Fly partik szervezőcsapata ezért megpróbál olyan akciókkal és kedvezményekkel kedveskedni, hogy minél többen dönthessenek úgy, hogy ellátogatnak a november 13-ai rendezvényre.

Itt van mindjárt egy akció az utazás megoldására: a MaxTaxi jóvoltából Budapest bármely pontjáról maximum 2000 forintért eljuthattok az Olof Palme házba. Természetesen ha kevesebbet mutat az óra, akkor az az érték számít! Ez igazán költséghatékonynak mondható, főleg ha többen utaztok egy kocsival. Hívjátok a 06-1-22-22-333-at vagy a 06-30-768-71-88-at és keressétek fel a www.maxtaxi.hu oldalt!

Folytassuk a jegyekkel: a belépő 1500 forint, ez a mai árak mellett igen kedvezőnek nevezhető, ha egy külföldi sztárvendéget kínáló rendezvényről beszélünk.

Harmadjára pedig essen szó a nyereményjátékról, hiszen ingyen is bejuthatsz partnereddel, amennyiben a Facebookon Hi!Fly rajongóvá válsz és bejelölöd részvételi szándékod a Facebook-eseményen. Ezeket az alábbi két linken tudod megtenni, a nyertesek névsora a rendezvény üzenõfalán (második link) lesz megtekinthetõ péntek déltõl:

 

http:/​/​www.facebook.com/​pages/​HIFLY/​119778192269

http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=158057538980

 

Reméljük mindent sikerült elkövetnünk ahhoz, hogy kedvező áron kínáljuk Nektek egy fantasztikus éjszaka lehetőségét. Találkozunk pénteken az Olof Palme Házban!

 

Hi! Fly

 

2009. november 13. péntek 22:00

Olof Palme Ház

1146 Budapest, Olof Palme sétány 1.


KABALE UND LIEBE (SOWESO, 100% PURE, REMOTE AREA - NL)
Yvel & Tristan (VIVa MUSiC, Nummer Schallplatten, Foundation Records)
Polarize (All In Records, Made Inn)

Belépõ: 1500 Ft

www.kabaleundliebe.nl
www.myspace.com/​kabaleundliebe  
www.yvelandtristan.net

Ismét HI!FLY a Városligetben!

 Nagy szavak ezek, hiszen ez még csak a második dátum lesz az Yvel & Tristan nevével fémjelzett partik történetében, ám máris sor kerül egy külföldi vendég debütálására. November 13-án pénteken a budapesti Olof Palme Házba érkezik Kabale Und Liebe, az amszterdami tech-house fenegyerek, akit leginkább a "Mumbling Yeah" című slágere kapcsán ismerhetünk, mely a legnagyobb dj-k keze nyomán járta be világhódító úját. Loco Dice, Karotte, Richie Hawtin vagy Villalobos csak néhány azon top nevek közül, akik rendszeresen játszották a felvételt, melyet a mértékadó Residentadvisor portál az év legjobb zenéjének választott! A mostantól újra rendezvényhelyszínként funkcionáló Olof Palme Ház méltó helyszíne lesz az eseménynek, ezentúl itt találkozhatuk majd rendszeresen a Hi!Fly bulikkal és a manapság Steve Lawler vagy Frank Lorber címkéin megjelenő Yvel & Tristan duóval. A reméljük szerencsésen elsülő Péntek 13-án még Polarize lép fel hazai színekben, aki a Made Inn és az All In Records csapatait erősíti. Budapest új tech-house klubestsorozata szeretettel várja minden látogatóját!

 

HI!FLY

2009. november 13. péntek 22.00-05.00
Olof Palme ház, Városliget, Budapest

Fellépők:
KABALE UND LIEBE (SOWESO, 100% PURE, REMOTE AREA - NL)
Yvel & Tristan (VIVa MUSiC, Nummer Schallplatten, Foundation Records)

Polarize (All In Records, Made Inn)

Belépő: 1500 Ft

www.kabaleundliebe.nl
www.myspace.com/​kabaleundliebe
www.yvelandtristan.net

www.madeinn.hu

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2010-04-02] Hi!Fly
    @ Olof Palme

    A mai, aktív közönség nagy része a Lazy Fat People duóból ismerte meg Mirko Lokot, hiszen a páros, melyet Rippertonnal közösen alkotott, óriási sikereket ért el az évtized közepén.
  • [2009-12-31] Bladerunnaz NYE 2010
    @ Olof Palme

    A legendás női DJ páros, Kemistry & Storm a 90-es évek elején a hírhedt Rage bulikon ugrottak fejest a dzsungelbe, olyan arcokkal, mind Fabio, Grooverider vagy a már sokat emlegetett Goldie.
  • [2009-11-28] PLASTIC a Városligetben!
    @ Olof Palme

    A Deadcode nagysikerű sorozatának következő eseménye egy impozáns, régi-új helyszínen, az Olof Palme Házban kerül megrendezésre november 28-án.
  • [2006-06-03] Drum Club - Gridlok
    @ Olof Palme

    Gridlok a napfányes Florida szülötte, aki a hegedűről nyergelt át az elektronikus zenére, azon belül is a drum and bass mellett tette le voksát. A lemezpörgetés mellett elsősorban saját szerzeményeinek 2000-ben kiadót is alapított, a Technorganic kiadványok irányították ár a figyelmet, ez juttatta maxihoz például az Audio Blueprint-nél.
  • [2004-12-11] Psycle&Futurefolk pres.
    @ Olof Palme

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó