Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

ANTROPOS.hu Electro Night @ Kuplung, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. november 6.
Helyszín Kuplung, Budapest, Király utca 46.
Stílus Dub, Breakbeat, DownTempo, Electro
ANTROPOS.hu Electro NightEgy este, ahol a egyszerre lesz jelen a divat, az electro zene és barátaik: Antropos.hu Electro Night, november 6-án a Kuplungban.Kuplung, Budapest, Király utca 46.

ANTROPOS.hu Electro Night @ Kuplung, Budapest

Egy este, ahol a egyszerre lesz jelen a divat, az electro zene és barátaik: Antropos.hu Electro Night, november 6-án a Kuplungban.

2009. november 6. péntek / 22h

ANTROPOS.hu Electro Night

Kuplung (Budapest, VI., Király utca 46.)

 

Belépő: 500 HUF (Lefogyasztható)

 

MONO Fashion Divatbemutató

Utána zenés táncos program:

ANIMA DJ-SET (Németh Gergely+Prieger Zsolt / Anima sound system)

Lollipop DJs (Killbert + Sakal)

 

Visual:

Praxinoscope (antropos.hu)

 

 

A Mono Fashion 2007 decembere óta gyűjtőhelye a tehetséges fiatal divattervezők és iparművészek munkáinak, márkáinak. Sokféle stílus megtalálható az üzletben, az elegáns, alkalmi ruháktól kezdve egészen a street-wearig, legyen szó férfi vagy pedig női darabokról. A bolt célja, hogy igényesen kivitelezett, különleges modellekkel tudja kiszolgálni azokat, akik öltözködésükkel, megjelenésükkel is hangsúlyozni szeretnék személyiségüket, és gondosan megalkotott, kisszériás ruhákat vásárolnának. Az üzletben megtalálható egy-két képzőművész alkotása is, mellyel áthat a MONO Kortárs Művészeti Galéria szellemisége. A divatbemutató során látható márkák: Nubu, Nanushka, Use, Bálint Sára, Artista, Anh Tuan, Cseh Éva, Borbély Bea…

A divatbemutató után az Anima Sound System zeneszerző-párosa Németh Gergely és Prieger Zsolt lép a lemezjátszók mögé (Punk Goes To Disco), majd a két vidám Lollipop dj: Sakál és Killbert táncoltat friss és frissebb zenéikkel!

Aki kiváncsi mi az, ami trend a zenében és a  hazai öltözéktervezők körében, az november 6-án a Kuplungban mulat, az Antropos.hu kulturális online magazin Electro Night várja. Mono Fashion és stereo zene.

 

INFO:

http:/​/​www.antropos.hu

http:/​/​www.kuplung.net

06205605314

info@antropos.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó