Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Villa Fly bemutatja: Downtown Dirty Disco

Fellépők
Dátum 2009. október 30.
Stílus House, Tech-house, Minimal
Villa Fly bemutatja: Downtown Dirty DiscoOly jól startolt a Villa Fly által szervezett, Hairy-djkkel spékelt Downtown Dirty Disco debütáló estje a patinás Erzsébet körúti luxushotel bárjában, hogy az sürgős folytatásért kiáltott.

Villa Fly bemutatja: Downtown Dirty Disco

Oly jól startolt a Villa Fly által szervezett, Hairy-djkkel spékelt Downtown Dirty Disco debütáló estje a patinás Erzsébet körúti luxushotel bárjában, hogy az sürgős folytatásért kiáltott.

Villa Fly bemutatja: Downtown Dirty Disco
október 30

Piszkos tánc a királyi bárban

 

A jó fülű rendezőség hál' isten meghallotta e hangokat, összeült, osztott-szorzott-kalibrált, s az eredmény máris itt: október 30-án újra királyi környezetben merülhetünk el a piszkos táncban. Sőt, ez még csak a kezdet folytatása, és korántsem a vég kezdete, hiszen mostantól havonta élvezhetjük dzsentri módon a junkie örömöket.

Persze, az efféle társasági eseményekhez kiváló karmesterek részvétele dukál. Egyik állandó rezidensként a Andrét köszönthetjük az arisztokratikus pulpituson, akihez október 30-án Naga és Wegha; míg december 11-én a tervek szerint Naga és Beta társul. Az újjáéledő Pest városi úri murit kihagyni vétek, átélni szenvedély. Döntsön ki-ki józan(?) belátása szerint...

 

Line up:

 

Naga (Hairy)

Wegha (Végre Péntek)

Andre (Hairy)

Roofio

 

Kezdés: 22.00

Befejezés: 05.00

 

Helyszín:

Crointhia Grand Hotel Royal - bárterem

VII. Erzsébet krt. 43-49.

 

Belépő: 1000 HUF

 

Info: 20 770 6981

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó