Pulzar

Partyajánló

45! - Sven Väth születésnap –megint- Velünk! @ Hochspannungshalle

Fellépők
Dátum 2009. október 25.
Helyszín Hochspannungshalle, Bécs
Stílus Techno
45! - Sven Väth születésnap –megint- Velünk!Öreg rókák és fiatal csikók számára egyaránt örök emlék lehet a tavalyi nagysikerű, bécsi Sven Väth születésnap, amikor kedvenc Apánk a bécsi Piramis falai között ünnepelte 44. születésnapját.Hochspannungshalle

45! - Sven Väth születésnap –megint- Velünk! @ Hochspannungshalle

Öreg rókák és fiatal csikók számára egyaránt örök emlék lehet a tavalyi nagysikerű, bécsi Sven Väth születésnap, amikor kedvenc Apánk a bécsi Piramis falai között ünnepelte 44. születésnapját.

És ki ne emlékezne ajándékunkra, amikor a magyar partiarc különítmény egyszerre tartotta magasba az ünnepi jókívánság betűit, Sven legnagyobb meglepetésére és örömére? Ez a mozzanat a mai napig élénken él a szervezők fejében, úgyhogy kiemelt figyelmet fordítanak a magyar rajongókra idén is.

Elég visszatekinteni pár évet: Flex, Volksgarten, Ottakringer Brauerei, Pyramide után idén újabb helyszínt választottak a bulizásra, mégpedig a minden igényt kielégítő (és egyben nyelvtörőnek is tökéletes) Hochspannungshalle-t! Az időpont 2009-ben is október 25. vasárnap, úgyhogy érdemes már most intézni a szabit hétfőre! Bevállalósabbak egyből a partiból is indulhatnak dolgozni, iskolába, hiszen láttunk már olyat, aki vizsgázni ment egy kiadós bécsi partitúra után – és sikerült neki. Térjünk a lényegre, mi vár ránk ezen a szent estén: először is, a VIP jegyet vásárlók külön kedvezményeket kapnak: külön VIP bejáraton juthatnak be, saját tervezésű VIP tribünön nyomhatják a bugit, ajándék büfében falatozhatnak, olcsóbban vásárolhatnak italt és mindemellé két italbónt kapnak a belépőjegyük mellé. A buszosok közül pedig valakire még útközben rámosolyoghat a szerencse, ugyanis varázskalapunkból kisorsolunk egy speciális VIP-et, melynek különlegessége maradjon titok az indulásig! Jó hír, hogy idén is változatlan áron buszozhatnak velünk a partiarcok, ahogy az indulás-érkezés-utazás kombó is a rég megszokott. Jelentkezzetek minél előbb, hiszen a helyek és jegyek száma most is véges!

2009.10.25. Hypnotic Special Edition

Bécs, Hochspannungshalle, Arsenal 221, 1030

Sven Väth

Chris Tietjen

Performance by Dream&Dare

Visuals by Reach

National supports by

Dennes Deen

Tom Snow

Joachim Natschläger

Busz, mely tartalmazza az oda-vissza utat Budapest-Bécs-Budapest távlatában (felszállás lehetséges még: Tatabánya, Győr, érdeklődj telefonon): 7500 forint / fő

Jegy buszosoknak: 21 euró

Egyénileg utazók is elővételi áron vásárolhatják meg: 23 euró

VIP jegy buszosoknak: 38 euró

VIP egyénileg utazók számára: 40 euró

További információk: www.tttt.hu, +36304440466, tide@tttt.hu

 

 

 

Ajánlott lemezek

  • Itt a Sensation lemez

    Az első Sensation White 2000-ben került megrendezésre Amszterdamban, azóta több mint félmillió ember élvezhette már élőben a világ leglátványosabb elektronikus zenei eseményét.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó