Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Lee Coombs (UK) lemezbemutató party a Corvintetőn @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. október 9.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Acid, Electro, House, Breakbeat
Lee Coombs (UK) lemezbemutató party a CorvintetőnSpeciálisnak ígérkezik a furcsa üveggömböt rövid bőrnadrágjuk zsebében hordó szervezők klubestjének a különszáma. Most a Corvintetőn okoznak csődületet az amerikából érkező, és legújabb albumát, a ‚Light and Dark’-ot turnéztató régi haverjuk főszereplésével. Véssétek be: Október 9-én Lee Coombs lesz a nyerő a pesti éjszakában!Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Ickarus toMOne
összes résztvevő megtekintése

Lee Coombs (UK) lemezbemutató party a Corvintetőn @ Corvintető, Budapest

Speciálisnak ígérkezik a furcsa üveggömböt rövid bőrnadrágjuk zsebében hordó szervezők klubestjének a különszáma. Most a Corvintetőn okoznak csődületet az amerikából érkező, és legújabb albumát, a ‚Light and Dark’-ot turnéztató régi haverjuk főszereplésével. Véssétek be: Október 9-én Lee Coombs lesz a nyerő a pesti éjszakában!

Ritkán jár mostanában errefelé a brit földről Amerikába házasodott „tech funk” maestro, Lee Coombs. Jelen alkalommal nálunk kezdi új nagylemezének, a ’Light & Dark’-nak európai turnéját, majd Londonba veszi az irányt, ahol a kiadója szervezte hivatalos világpremier headlinere lesz.

 

Hallgass bele Lee legújabb mixébe:
http:/​/​soundcloud.com/​hypnosis/​lee-coombs-promo-mix-2009

 

A hazai fellépők mind elismert figurák, Ludmilla saját zenéit most már intenzív külföldi turnézással promózza. Sikztah az MTV-s videoklipje nyomán jutott el minden háztartásba, bravúros lemezkezelése kitűnően működik a modern rave közegben is,  hangja Győrtől idáig hallatszik. Erká, sokunk kedvenc Nowsoundos didzséje pedig rövid ideje újra Magyarországon van, és ezen az estén tér vissza a főváros vérkeringésébe!

 

Lee Coombs régi bútordarab a szcénában, 1989-ben lát először közelről keverőpultot, amin az akkoriban szublimáló acid house forradalom nagy zenéit kavarássza. Nevét '98-tól jegyzi a brékes tábor, ekkor csatlakozik az feltörekvő Finger Lickin’ brigádhoz. 2001-ben megérkezik első szerzői albuma, az azóta is a „tech funk” előszelének tartott, egy bantu gyógyító legjobb pillanatait idéző Future Sound Of Retro. Pete Tong favorizálja, nomeg Paul Oakenfold is, akinek kiadóján a hírhedett Perfecto Breaks mixlemezt válogatja össze. Innen egyenes út vezet Moby, a Lamb, a New Order (Crystal) és a Planet Funk remixeléséhez. Legutóbbi szerzői egészestése ’Breakfast of Champions’ néven került fel minden kukoricapehely dobozára, közben Ámerikába nősült és betársult Meat Katie Lot49 cimkéjéhez, hogy féltő gonddal ápolja a tekkfánk-hagzást.

 

Időközben elkészült legújabb albuma (Light & Dark LP), amin Katherine Ellis vokalista és Überzone segédkeztek.

 

A Corvintetős partin várható: tech-funk-breaks-acid-electro-bassline-fidget-house. Csak a miheztartás végett: padlószaggató beatek…

Linkek:

Lee Coombs www.leecoombs.com / www.myspace.com/leecoombs

Sikztah  www.myspace.com/sikztah 

Hypnosis Blog  www.hypnosis.hu

Facebook www.facebook.com/Hypnosis.Events

MySpace www.myspace.com/HypnosisClub

PuppetCo www.bit.ly/HypnosisPuppetCo

LastFM  www.last.fm/user/HypnosisEvents

iWiW  www.bit.ly/Hypnosis_iwiw

HypnosisTV http://bit.ly/HypnosisYouTube

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó