Pulzar

Partyajánló

PLAY Season Opening @ PLAY, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. szeptember 19.
Helyszín PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.
Stílus House
PLAY Season OpeningMég sem lesz Sister Bliss a PLAY nyitó partin...De a visszaszámlálás elkezdődött: szeptember közepén Budapest egyik leginkább várt szezonnyitóján bulizhattok k a Club PLAYben. Óriási az érdeklődés, ami nem véletlen.PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.

PLAY Season Opening @ PLAY, Budapest

Még sem lesz Sister Bliss a PLAY nyitó partin...De a visszaszámlálás elkezdődött: szeptember közepén Budapest egyik leginkább várt szezonnyitóján bulizhattok k a Club PLAYben. Óriási az érdeklődés, ami nem véletlen.

SPLAY Season Opening – 2009. szeptember 19. szombat

 

 A hírek szerint a PLAYes srácok rátettek még egy lapáttal, és az eddig is Budapest gyöngyszemének tartott klubbot még szebbre csiszolták. Az új csillogáshoz biztosan hozzájárul a vadiúj, speciális hang- és fényrendszer, amit a szakértők kifejezetten ide terveztek. A klub és a parti is exkluzívnak számít a legjobb hazai közönséggel: itt nem lehet karszalagot venni a VIP teraszra, azt csak kiérdemelni tudod; de még a normál vendég soron is csak az jut át, aki tényleg elegánsan öltözött fel (dress control!).

 

A 2008. októberi nyitás óta sokan a legtrendibb helyként tartják számon a Club PLAYt. Az első szezonban 9 rezidens DJ remekelt a lemezjátszók mögött, előkészítve a terepet az igazi nagyágyúknak mint Fedde le Grand, Funkerman, David Morales, Hernan Cattaneo, Eddie Thoneick és Juan Diaz. De a srácok elmondása alapján igazából a közönség, a bulizó fiatalok emelték a klubot Budapest egyik vezető és iránymutató szórakozóhelyévé.

 

Menjünk, és ellenőrizzük, betartják-e az ígéretüket, hogy idén egyszerűen elkápráztatnak bennünket! Hogy édes-e még az az éjszakai játék? Van egy olyan sejtésünk, hogy nagyon is… :)

 

Szeptember 19. szombat – Club PLAY

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó