Pulzar

Belépő
Elővételben 2009. május 31.-ig12 500 Ft
Elővételben 2009. július 15.-ig13 900 Ft
Elővételben 2009. július 15.-ig17 900 Ft
A fenti jegyárak a bérletre értendők!

Partyajánló

Hegyalja Fesztivál @ Rakamaz

Fellépők
Dátum 2009. július 15. – 2009. július 19.
Helyszín Rakamaz, Tokaj
Stílus Rock, House, Electro, Drum and Bass,
Electronica, Progressive House, Reggae, Dance
Hegyalja Fesztivál"A legkönnyebb módja annak, hogy négy napot töltsünk Faithless-szel, Machine Head-del, Basement Jaxx-szel vagy Roni Size-zal, ha RészletBérlettel megyünk a Hegyaljára."Rakamaz
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: violka drumandbassface001 KyGa Ludmilla
összes résztvevő megtekintése

Hegyalja Fesztivál @ Rakamaz

"A legkönnyebb módja annak, hogy négy napot töltsünk Faithless-szel, Machine Head-del, Basement Jaxx-szel vagy Roni Size-zal, ha RészletBérlettel megyünk a Hegyaljára."

 

Budapest, 2009. május 27. – A Hegyalja rajongók nem a fesztiválon, sokkal inkább a fesztiválra spórolnak. A korábbi évek hasonló időszakához képest többen váltottak bérletet a május 31-i első sávugrás előtt. A hegyaljások a válság ellenére sem mondanak le arról, hogy július 15. és 19. között a Faithless-szel, Basement Jaxx-szel, Parov Stelarral vagy akár a Machine Headdel bulizzanak. A pénzügyeiket tudatosan kezelő fesztiválozóknak még négy napjuk van, hogy kedvezményesen, 12.500 forintért váltsanak Hegyalja Bérletet.

 

Május 31-ig változatlan áron, 12.500,- Ft-ért szerezhető be a négynapos bérlet, június 1-től, az első sávugrás után a Hegyalja Bérlet 13.900 forintba kerül. A jó hír, hogy az emelkedő ÁFÁ-t a hegyaljások legyőzték: azaz a tokaji fesztivál szervezői nem építik be az ÁFA emelést a jegyárakba. Hegyaljára menni annyiba kerül, amennyiért a szervezők hónapokkal ezelőtt meghirdették.

Akiknek egy összegben megerőltető lenne megváltania a bérletet a négynapos zenés nyaralásra, a nyári fesztiválok között egyedülálló módon Hegyalja RészletBérletet vásárolva hallgathatja meg Tokaj-Rakamazon az összesen 200 fellépő koncertjét. A fesztiválpiac másik hegyaljás etalonja, hogy a részletfizetés ütemezését mindenki maga alakíthatja.

A RészletBérlet teljes hiteldíj-mutatója 0%, teljes hegyalja-mutatója viszont 100% - azaz ez a bérlet is ugyanazt kínálja használójának, mint az egy összegben megvásárolt bérlet: minden színpadot, minden programot, sátorhelyet és felhőtlen nyaralást sok mulatsággal. Okos statisztikagépünk szerint egy koncert a Hegyalján kb. 60-70 Ft-ba kerül, akár Pál Utcai Fiúk, akár Ignite a fellépő, akár RészletBérletet veszel, akár nem.

Július 13-ig három részletben válthatsz jegyet a Tokaj-Rakamazi fesztiválra, a három darabos Hegyalja RészletBérletet a hegyaljások a kapunál karszalagra váltják.

Akik a RészletBérletek gyűjtését később kezdik, és nem sikerül mindhárom darabot megváltaniuk július 13-ig, azoknak sem kell aggódniuk: a meglévő 1-2 RészletBérlet a belépéskor kipótolható napijegyekkel – azaz ez a befektetés semmiképpen sem veszítheti el értékét. A helyszínen váltott 17.900 Ft-os bérletnél mindenképpen kedvezőbb a RészletBérlet, a legjobban azonban az jár, aki, ha eddig nem tette meg, a következő négy napban vált bérletet a Hegyaljára. A megemelt ÁFA a legtöbb nyári fesztivállal ellentétben egyik Hegyalja Bérlet árába sem épül be.

 

Hegyalja a sörcsapon innen, a színpadon túl

A Hegyalján közel kétszáz diákmunkás fesztiválozhat úgy, hogy megspórolja a belépő árát, sőt, még némi sörpénzt is keres. Aki büfésként, takarítóként, az információs szolgálat munkatársaként vagy éppen műszaki kisegítőként dolgozna a Hegyalján, május 31-ig még jelentkezhet a www.bandland.hu oldalon a Jelentkezés menüpont alatt.

Azok a zenekarok és DJ-k, akiknek sikerült mozgósítaniuk a rajongótáborukat, és akiket a www.bandland.hu közössége érdemesnek talált a Hegyalja-szereplésre, szintén ingyen fesztiválozhatnak ezen a nyáron Tokaj-Rakamazon.

 

A Hegyalja Fesztiválról

A Hegyalja Fesztivált idén nyáron tizedik alkalommal rendezik meg, a világörökség részeként jegyzett, lenyűgöző szépségű Tokaj határában. A fesztivál a régió legjelentősebb zenei eseményéből az elmúlt években Magyarország meghatározó nyári fesztiváljává nőtte ki magát: szervezői nem csak élvonalbeli előadókat hívnak meg évről-évre, de a fesztivál környezettudatos gyökereit sem hagyják feledésbe merülni. A hazai gerillakertészeket a Hegyalja ZéróCO2 kezdeményezése támogatja abban, hogy közösen semlegesítsék a fesztivál által okozott szén-dioxid terhelést és borítsák zöldbe az országot.

Idén nyáron, július 15-től 19-ig többek között a Basement Jaxx-szel, a Machine Headdel, a Finntrollal, a Testamenttel, a Transglobal Undergrounddal, az Ignite-tal, Roni Size-zal és a Faithless-szel találkozhatnak Tokaj határában a hegyaljások, de a hazai kedvencek sem hagyják ki a tízéves Hegyalja Fesztivált.

A Hegyalja látogatói idén eldönthették, hogy kit akarnak még a fesztiválon látni: ha a kedvencek elég szavazatot gyűjtöttek a www.bandland.hu-n akkor az egyértelmű jelzés a nyári, tokaji gyülekező szervezőinek...

 

Linkek:

http:/​/​www.hegyaljafesztival.hu

http:/​/​www.bandland.hu

http:/​/​www.myspace.com/​hegyaljafest

http:/​/​zeroco2.hegyaljafesztival.hu

 

Kapcsolat

Dankó Bence / Próbakő Kommunikáció

telefon: 06 20 5550660 / email: danko@probako.hu

A38, csütörtök, a Hegyalja bemutatja: Let3, Zuboly és Rock-Stone

Hajón melegítenek a Hegyaljára

 

Húsz éve forgatja fel a Balkánt a horvát Let3. Május 7-én, csütörtök este 9 órától kiderül, hogy mit kezd Budapesttel a hivatalosan punkrock, valójában egészen abszurd örömzenét játszó banda. A Zuboly és a szlovákiai Rock Stone méltó partnerek ebben, de lesz még más is: a 10 éves Hegyalja Fesztivált ünneplő rövidfilmet először csütörtökön, az A38-on lehet majd megnézni és a jubileumi Hegy’ CD-hez is először a hajón lehet majd hozzájutni.

 

Csütörtökön a Hegyalja ellátogat az A38-ra, a szervezők egy estére Tisza-parti hangulatot varázsolnak a Dunán horgonyzó hajó fedélzetére és gyomrába. Az ok egyszerű: az A38 meghívásának a 10 éves fesztivál szervezői nem tudtak ellenállni, úgyhogy össze is hoztak egy, a hajó hagyományaihoz és a Hegyaljához egyaránt méltó színvonalú bulit. Az érdeklődés szerencsére kölcsönös: a Hegyalja Fesztiválon is kiköt majd július 15. és 19. között az A38, így nem csak a Dunát, de a Tiszát is megjárja majd a hajó csapata.

A Let3 nem csak zenéjének keménységéről híres, de tagjai az álbajszok és szakállak szorgos gyűjtői és használói. Csütörtökön az A38-on is mindent bevetnek, hogy szítsák a hangulatot. A húsz éve működő zenekar számos ex-jugoszláv városból tiltatta már ki magát, így nem valószínű, hogy a Duna nemzetközi vizein visszafognák magukat: a prüdéria, a sovinizmus ostorozása a Hegyalja bemelegítő buliján is napirenden lesz.

A Zubolyt nem kell bemutatni, az 1000000 tépés Magyarországon szám szerzői és előadói a sufni-folkzenészkedés nagymesterei. A zenéjüket broken etno jelzővel illető csapattagok a népzenei töredékekből építenek erősen mulattató, szilárd beatbox alapokon álló büszke várat. Értem a kujonságot albumukon úgy kölcsönöznek a HIM-től vagy akár Jean-Michel Jarre-tól, hogy az eredményt a legváratlanabb pillanatokban kezdi dúdolni a közönség – napokkal a koncert után is.

 

Egészen friss: filmmel készülnek a hegyaljások

Csütörtök délelőtt nagy munkában lesznek a Hegyalja filmesei: estére, az A38-on a bemelegítő-bulira kész kell lenniük a 10 éves fesztivált ünneplő klippel. A pletykák szerint a képek már megvannak, csütörtök délelőtt a hangzáson dolgoznak majd, hogy este az A38 közönsége már-már majd’ a fesztiválon érezhesse magát.

Az A38 és a Hegyalja arról is gondoskodik, hogy már a hajón bele lehessen hallgatni, mi lesz a júliusban a feszten: először csütörtök este lesz elérhető a jubileumi Hegy’ CD. Számos, Hegyalján fellépő csapat jeleskedik CD-n, a Basement Jaxx-től a Faithlessen és az Ignite-on át egészen a Quimby-ig, akik új számmal jelentkeznek a korongon, de a hajón és a fesztiválon is zenélő Zuboly is készül meglepetéssel.

Ezen a napon fél év után feltámad a legendás zenei magazin, a 2/4 is a bandland.hu-n – a stáb, július 15 és 19 között, a Hegyalja Fesztiválon is gőzerővel dolgozik. Ráadásul a 2/4 egyik műsorvezetője, Bálint nem csak forgat majd a Hegyalján, de zenél is a Subscribe-tól megszokott magas színvonalon. Addig is érdemes itt szétnézni: http:/​/​www.bandland.hu/​tv

Egyszóval: csütörtök este 9 óra, Hegyalja az A38-on, július 15-19-ig pedig A38 a Hegyalján, Tokajban. Kedvezményes jegy és Hegyalja CD azoknak, akik már csütörtökön mutatnak 2009-es Hegyalja bérletet!

 

A Hegyalja Fesztiválról

A Hegyalja Fesztivált idén nyáron tizedik alkalommal rendezik meg, a világörökség részeként jegyzett, lenyűgöző szépségű Tokaj határában. A fesztivál a régió legjelentősebb zenei eseményéből az elmúlt években Magyarország meghatározó nyári fesztiváljává nőtte ki magát: szervezői nem csak élvonalbeli előadókat hívnak meg évről-évre, de a fesztivál környezettudatos gyökereit sem hagyják feledésbe merülni.

Idén nyáron, július 15-től 19-ig többek között a Basement Jaxx-szel, a Machine Headdel, a Finntrollal, a Testamenttel, a Transglobal Undergrounddal, az Ignite-tal, Roni Size-zal és a Faithless-szel találkozhatnak Tokaj határában a hegyaljások, de a hazai kedvencek sem hagyják ki a tízéves Hegyalja Fesztivált.

A Hegyalja látogatói több mint 30 olyan zenekarral is találkozhatnak, akikre a www.bandland.hu-n szavaztak, hiszen ezzel segítették az előadókat és a szervezőket is.

Linkek:

http:/​/​www.hegyaljafesztival.hu

http:/​/​www.bandland.hu

http:/​/​www.myspace.com/​hegyaljafest

http:/​/​zeroco2.hegyaljafesztival.hu

Lépj föl te is a Hegyalján, április 15-ig jelentkezhetsz! A fesztivál programjába idén első alkalommal a közönség is beleszólást kap. Mozgósítsd a rajongótáborod: a www.bandland.hu oldalon leadott szavazatok döntik el, kik közül kerülnek ki a Hegyalja 2009-es fellépői.

Indítsátok az idei fesztiválszezont már most a Jelentkezések menüpont alatt elküldött Hegyalja-nevezéssel. Az idén tízéves Hegyalja fesztiválon nem csak a befutott kedvencek, de feltörekvő új zenekarok is lehetőséget kapnak, hogy megvillantsák tehetségüket. A fesztiválra jelentkező zenekarok és DJ-k mindegyike jó eséllyel pályázik a fellépésre a tokaj-rakamazi fesztiválon. A döntésbe idén először a rajongók szavazatai is beleszámítanak.

Regisztráljatok a http:/​/​www.bandland.hu/​RegisterAccount.aspx linkre kattintva, és mozgósítsátok a rajongótáborotokat!

Az előadói profilok publikus része kikerül a www.bandland.hu oldalra, ahol a zenétekbe bárki belehallgathat, és az oldal regisztrált felhasználói eldönthetik, hogy a jelentkezők közül kikkel szeretnék együtt ünnepelni a Hegyalja tízéves jubileumát. A jubiláló fesztivál közönsége nektek is megszavazhatja a sikert.

A zenekarok és a DJ-k jelentkezését április 15-ig várjuk. A Hegyalja fesztiválra évek óta több mint tízszeres a túljelentkezés, ne halogassátok a jelentkezést! Minél hamarabb regisztráltok, leendő és már meglévő rajongóitoknak annál több ideje lesz, hogy szavazzanak.

 

 Fesztiválozz a sörcsapon innen és a sörcsapon túl!

 A Hegyalján közel kétszáz diákmunkás fesztiválozhat úgy, hogy megspórolja a belépő árát, sőt, még némi sörpénzt is keres. Ha szeretnél büfésként, takarítóként, az információs szolgálat munkatársaként vagy éppen műszaki kisegítőként dolgozni a Hegyalján, jelentkezz május 31-ig a Jelentkezések menüpont alatt, hogy bennfentesként idén nyáron a tízéves Hegyalja kulisszái mögé is bepillanthass.

A Hegyalja RészletBérlet egyedülálló kezdeményezés itthon: könnyed belépő zeneimádók tokaj-rakamazi gyűlésére. Három részletben is, és egy összegben is vásárolható bérlet a 10 éves fesztivál idei kiadására, így mindenki eldöntheti, mikor töri fel a malacperselyt. Okos statisztikagépünk szerint egy koncert a Hegyalján kb. 60-70 Ft-ba kerül, akár Pál Utcai Fiúk, akár Ignite a fellépő, akár RészletBérletet veszel, akár nem.

 

A legkönnyebb módja annak, hogy négy napot töltsünk Faithless-szel, Machine Head-del, Basement Jaxx-szel vagy Roni Size-zal, ha RészletBérlettel megyünk a Hegyaljára. Július 13-ig három részletben válthatunk jegyet a tokaj-rakamazi fesztiválra, a három darabos RészletBérletet a hegyaljások a kapunál karszalagra váltják.

A RészletBérlet teljes hiteldíj-mutatója 0%, teljes hegyalja-mutatója viszont 100% - azaz ez a bérlet is ugyanazt kínálja használójának, mint az egy összegben megvásárolt bérlet: minden színpadot, minden programot, sátorhelyet és felhőtlen nyaralást sok mulatsággal. A részletfizetés ütemezését a magyar fesztiválpiacon egyedülálló módon mindenki maga alakíthatja. Vásárolhatunk például egy RészletBérletet áprilisban, egy következőt májusban és egy harmadikat júniusban – így már júniusban bérelt helyünk lesz a nyár legütősebb fesztiválján.

Akik a RészletBérletek gyűjtését később kezdik, és nem sikerül mindhárom darabot megváltaniuk július 13-ig, azoknak sem kell aggódniuk, a meglévő 1-2 RészletBérlet a belépéskor kipótolható napijegyekkel – azaz ez a befektetés semmiképpen sem veszítheti el értékét. A Lottózókban és a Ticketportal hálózatában érhetők el a RészletBérletek, de nem muszáj mindegyiket ugyanabban az üzletben, vagy ugyanabban a hálózatban megvásárolni.

 

Háromszor 5500 Ft-ért több mint 200 koncert

A RészletBérlet nem jelent egyszerre akkora kiadást, mint az egy összegben fizetett bérlet. Azoknak jó, akik egyszerre nem adnának ki kicsivel több, mint 10.000 forintot, viszont összesen három alkalommal könnyebben fizetnek ki 5.500 forintot, hogy biztosítsák részvételüket a nyár egyik legjelentősebb eseményén. A lényeg, hogy a Hegyaljáról ne a pénztárca döntsön!...

Akik viszont inkább egyszerre fizetnek, azoknak sem kell túl mélyen a zsebükbe nyúlni: május 31-ig (akár 30 % kedvezménnyel) 12.500 Ft a bérlet. Május 31. és július 15. között pedig 13.900 Ft-ért váltható meg a négynapos tokaji zenés nyaralás joga. A helyszínen váltott 17.900 Ft-os bérletnél mindenképpen kedvezőbb a RészletBérlet.

Még jobb, ha a Hegyalja jegyet a munkahely adja: kultúra utalványokkal, üdülési csekkekkel is lehet bérletet vagy RészletBérletet venni. Elvégre mindenki érdeke, hogy a munkaerő kipihenten és feltöltődve térjen vissza intenzív, zenei-kulturális tokaji nyaralásáról.

 

A Hegyalja Fesztiválról

A Hegyalja Fesztivált idén nyáron tizedik alkalommal rendezik meg, a világörökség részeként jegyzett, lenyűgöző szépségű Tokaj határában. A fesztivál a régió legjelentősebb zenei eseményéből az elmúlt években Magyarország meghatározó nyári fesztiváljává nőtte ki magát: szervezői nem csak élvonalbeli előadókat hívnak meg évről-évre, de a fesztivál környezettudatos gyökereit sem hagyják feledésbe merülni.

Idén nyáron, július 15-től 19-ig Tokaj határában találkoznak a hegyaljások a hazai kedvencekkel, a metál, a rock és persze az elektronikus szcéna legizgalmasabb nemzetközi előadóival.

A Hegyalja látogatói már most eldönthetik, hogy kit akarnak még a fesztiválon látni: ha a kedvencek elég szavazatot gyűjtenek a www.bandland.hu-n akkor az egyértelmű jelzés a nyári, tokaji gyülekező szervezőinek...

 

Linkek:

http:/​/​www.hegyaljafesztival.hu

http:/​/​www.bandland.hu

http:/​/​www.myspace.com/​hegyaljafest

 

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó