Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

I Love Deep @ Sundance Park - Honey Club

Fellépők
Dátum 2009. június 24.
Helyszín Sundance Park - Honey Club, Balatonfüred
Stílus Deep House, House
I Love DeepAz idei nyár egyik szenzációjának ígérkezik a júniusban nyitó Sundancepark. Igazi party komplexum, klubokkal, medencékkel, bárokkal, éttermekkel és bungalókkal.Sundance Park - Honey Club

I Love Deep @ Sundance Park - Honey Club

Az idei nyár egyik szenzációjának ígérkezik a júniusban nyitó Sundancepark. Igazi party komplexum, klubokkal, medencékkel, bárokkal, éttermekkel és bungalókkal.

Innen jelentkezik nyáron az I Love Deep.

Budai & Vic, Madox és Nigel Snorter hozzák majd el a house legjavát a Balaton partjára.

Budai & Vic mögött igen mozgalmas hónapok állnak, mégis kiemelkedő hírnek számít, hogy All Night Long szerzeményük felkerült Tom Midleton One More Tune Renaissance válogatására, illetve Terry Lee Brown Jr. legutóbbi megjelenésére az Eweryday singelre remixeltek. Madoxnál sem telik tétlenül a nyár egyre több figyelmet fordít produceri munkáira, míg Nigel Snorter a különböző rezidensi feladatainak igyekszik eleget tenni. 

Június utolsó szerdáján mindannyian Balatonfüred felé veszik az irányt, tedd te is azt hiszen egy ilyen buli miatt az ország bármely pontjáról érdemes elindulni.

 

2009. június 24. szerda

I Love Deep 

Sundancepark / Honey Club

 

Budai & Vic

Madox

Nigel Snorter

 

 

Sundancepark / Honey Club

Balatonfüred, Fürdő utca 35.

 

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényt csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartják! További információk: (70) 2608006, e-mail: info.ilovedeep@gmail.com

 

Belépő (csak a helyszínen): 1000 Ft (mellyel a park összes létesítménye látogatható)

www.ilovedeep.hu

www.djbudai.com

www.sundancepark.hu

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • Nic Fanciulli – Telibe talált

    Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
  • Elmarad az I Love Deep!

    A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó