Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

MONKEY SUMMER MADNESS @ A38 tetőterasz, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. május 23.
Helyszín A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Minimal, Techno, Tech-house, House
MONKEY SUMMER MADNESSA Monkey6 partiszervező különítménye már tavaly is remek sorozatot bonyolított az A38 Hajó tetőteraszán - és így, egy évvel idősebben sem lesz ez másként.A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

MONKEY SUMMER MADNESS @ A38 tetőterasz, Budapest

A Monkey6 partiszervező különítménye már tavaly is remek sorozatot bonyolított az A38 Hajó tetőteraszán - és így, egy évvel idősebben sem lesz ez másként.

A Monkey Madness igazi eklektikus mulatságokat ígér, Ed Bangeres "frencselektrótól" nyugis minimálokig, zúzós technoslágerektől laza funkokig. Rezidensként Bergi, Svindler és Max Factor gondoskodik a szórakoztatásról, neves vendégekről és a jól megszokott Monkey6 hangulatról. A szervezőgárda már számtalanszor
bizonyított: Feadz, Kavinsky, Evil Nine, Rex the Dog, The Proxy, Danger, a Round Table Knights, a Zombie Disco Squad, Lützenkirchen, a Boys Noize hajórengető partijai dicsérik a Majmok ízlését.

MONKEY SUMMER MADNESS @ A38 Tetőterasz

2009. május 23., A38 Hajó Tetőterasz - Petőfi híd, Budai hídfő

Belépő: 500 Forint, ami lefogyasztható!

Infoline: 06304604161

Fellépnek:

Ludmilla (Ayra Recordings, En:Vision Recordings) Sikztah (Sick Recordings, Ayra Recordings, sikztah.com) Bergi & Svindler (MONKEY6) warm up by: Max Factor (MONKEY6)

Web:

www.myspace.com/themonkeysix
www.myspace.com/beatmanandludmilla
www.sikztah.com
www.a38.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó