Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

South Session @ Retro 2 - Soltvadkert

Fellépők
Dátum 2009-05-15
Helyszín Retro 2 - Soltvadkert
Stílus House, Progressive House, Tech-house
South SessionA rendezvények helyszíne a soltvadkerti Retro2 zenés klub. Errõl a klubról tudni kell, hogy létrehozója és üzemeltetõje az a Korona Kft, amely 1990-es megalakulása óta több jelentõs klub felépítését és üzemeltetését tudhatja magáénak: Kastély Disco Mélykút, Korona Disco - Csengõd, Club Korona Kecel, Club 69 és Club 69 Garden - Kecskemét, Centrál Kávézó és Retro Klub Szeged.Retro 2 - Soltvadkert
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Vidu
összes résztvevő megtekintése

South Session @ Retro 2 - Soltvadkert

A rendezvények helyszíne a soltvadkerti Retro2 zenés klub. Errõl a klubról tudni kell, hogy létrehozója és üzemeltetõje az a Korona Kft, amely 1990-es megalakulása óta több jelentõs klub felépítését és üzemeltetését tudhatja magáénak: Kastély Disco Mélykút, Korona Disco - Csengõd, Club Korona Kecel, Club 69 és Club 69 Garden - Kecskemét, Centrál Kávézó és Retro Klub Szeged.

A Korona Kft tulajdonosa 1996-ban a hazai techno kultúra szárnypróbálgatásainak idején, vidéken és az országban is az elsõk között adott helyet a születõben levõ modern elektronikus tánczenéknek és az azt játszó dj-knek Kecelen a Club Koronában. Az ekkor még a szélesebb tömegek elõtt kevésbé ismert hazai élvonal itt szerzett magának hírnevet és több fiatal dj, (akik ma már a top-dj-k kategóriájába tartoznak) szintén itt próbálgatta szárnyait. 1997-ben az országban elsõként havi rendszerességgel a keceli Koronában rendezett progressive house partykat, a stílus legnagyobb külhoni sztárjait vonultatva fel. Kecelen indult útjára több zenei projekt is, mint pl. a Balkan Beat Brothers (Dj Garfield, Pöli, Guntar, Sur-Prise), vagy a Badgirls (James Cole, Pat Duff, Shabaam). A szegedi Retro Klubban 2008. novemberétõl pedig színvonalas helyszínt biztosít a Badgirls csapatának. Most egy új tehetséges csapat a South Session(Joshic, Áky) klub estjeinek ad helyszínt a soltvadkerti Retro 2 zenés klubban. A szórakozóhely 2007-es megnyitása óta széles tömegek elismerését vívta ki szépségével, színvonalával. A havonta jelentkezõ South Session partysorozata és a Retro2 helyszíne remélhetõleg az eddigi sikerekhez hasonló elismerést fog kiváltani a mûértõ közénségbõl.

Sebastina Roya

2006-ban fedezték fel a csiszolatlan gyémántot egy afterparti alkalmával, amikor is Sebastian egy igen hoszzú set-et játszott majdnem csak saját darabjaiból. Mindig is hatással volt rá a progressive zene, de fellépései alkalmával elsõsorban tech és a techno trackeket részesíti elõnybe. A Compresion Records bemutatta Sebastiant nemzetközi  téren is , és hamar elkezdett játszani a legjobb klubbokban Berlinben, Barcelonában, a Metrodanceben, Zürichben és Londonban.  Trackjeit több nagy Dj is játszotta mint John Digweed, Audiofly.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó