Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Rakehell 4 @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2009. április 18.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Hardcore
Rakehell 4Egy nap híján egy év szünet után kerül megrendezésre Magyarország leglátványosabb gépzenei Hardcore bulija, a Rakehell negyedik része. Ahogy azt megszokhattátok, DJ-kből, nagyon látványos fénytechnikából, egyedi show elemekből, táncoslányokból és persze bpm-ekből most sem lesz hiány.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Rakehell 4 @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Egy nap híján egy év szünet után kerül megrendezésre Magyarország leglátványosabb gépzenei Hardcore bulija, a Rakehell negyedik része. Ahogy azt megszokhattátok, DJ-kből, nagyon látványos fénytechnikából, egyedi show elemekből, táncoslányokból és persze bpm-ekből most sem lesz hiány.

Négy országból érkeznek ezúttal fellépők, összesen 10 külföldi Dj fogja szórakoztatni a közönséget.

Hazai oldalról a Members Of Rakehell 4 tagja Dr. Folli, illetve a 3 live-act fellépő, Dr. SzadoFucker, Lezlie és SpeedCrusher fogják széttáncoltatni saját zenéikkel a közönséget.
Szlovákiából érkezik az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő AndyGTP,  aki a Gabba Team Pressburg egyik alapító tagja, ő fogja nyitni a line up-ot egy igazi kőkemény  Hardcore időutazással felérő warm-uppal.

Magyarországon először fog bemutatkozni a legnagyobb csehországi Hardcore partyszervező gárda, a Gabber.cz Team két Dj tagja, Dark T és Zwelwe.

Szintén csehországból fog érkezni az amerikai Lewie Raymond, aki Dj Raiden néven vált híressé az európai Hardcore bulik világában és aki a Czech Gabber Forces illetve az amerikai Minneapolis Hardcore Militia főszervezője.

Bécsből jön Magyarországra először Dj Grano, illetve Salzburgból pedig a Hell or Heaven partysorozat két kiválósága, a keményebb mainstream vonulatot képviselő Naughty Guy, és a legismertebb classic Hardcore-t játszó The Villain.

Münchenből érkezik újra Dj Crusade, aki Bajorország egyik legtehetségesebb és legismertebb mainstream Dj-je.

Az este legdurvább, legőrültebb részéről pedig az előző Rakehell-en bemutatkozó és egyből hatalmas népszerűségnek gyorsan szert tevő két elvetemült német speedcore DJ,  Conehead és Putzfee fog gondoskodni a Gabber4life-ból, akik egy kegyetlen horror show-val fogják emelni a brutális fellépésüket.

Az egész estét pedig Ausztria második számú Hardcore MC-je, a corerecords.at-ból MC Judgement Voice lesz.

A fergeteges hangulatról ezúttal is go-go táncoslányok, különleges, egyedi fény- és látvány show elemek, Magyarországon ritka arany színű lézer show, a jól megszokott hógép, Rakehell partyshop lányoknak-fiúknak egyaránt és italakciók fognak gondoskodni.
Tehát aki a kemény és gyorsabb hangzású gépzenét kedveli, annak ez a nem mindennapi,  látványos Hardcore őrület megint csak kötelező lesz!

bővebb infó:

www.rakehell.hu


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó